петак, 2. јануар 2015.

Godišnji horoskop za 2015.

Pred nama je još jedna izazovna godina, ali s brojnim mogućnostima za uživanje i napredak...


U ovoj godini napokon prestaje nezgodan aspekt kvadrata između Urana u znaku Ovna koji teži napretku, budućnosti i promjeni i Plutona u znaku Jarca koji vuče natrag i želi da stvari ostanu kakve jesu. Prestanak ovog kvadrata događa se u ožujku i to će biti mnogima intenzivno razdoblje. Na mnoge će se odraziti pomrčina Mjeseca početkom travnja. Ožujak i travanj mjeseci su tijekom kojih će mnogi doživjeti promjene, a najviše će biti zahvaćeni kardinalni znakovi: Ovan, Rak, Vaga i Jarac. Promjene nisu nužno loše, a lakše će kroz njih proći oni koji im se neće mnogo opirati.
Ovo je godina u znaku Marsa, on daje i snagu i energiju da se sve to pogura, a odlična je vijest da je Jupiter nakon punih 12 godina ponovno stigao u znak Lava i to će biti snažan vjetar u leđa svima koji su prihvatili promjene i koji žele ostvariti uspjeh na bilo kojem planu, poslovno i privatno.

OVAN

Ovnove, osobito one rođene u drugoj dekadi, već od početka godine prožima nemir i nezadovoljstvo trenutačnim okolostima, u njima gori snažna želja za promjenom. Uran se nalazi upravo u znaku Ovna i on vas poziva na promjenu, gura na neke nove staze. Ako ćete se dugo tome opirati, samo ćete otežati okolnosti. Uran je, naime, takav: ako sami ne pristanete na promjene, on će vas na njih prisiliti. Preporuka je da osluhnete sami sebe, uvidite koje su vaše ambicije i počnete ih što prije pretvarati u djelo.
Mnogi Ovnovi opet će se vratiti potrebi za obrazovanjem jer su po prirodi vrlo znatiželjni. Kad god možete, pohađajte radionice, tečajeve, izdvojite i novac i vrijeme za to jer će vam se dugoročno isplatiti.
duhovnom smislu ova vam godina nudi priliku da malo dublje zagrabite u svoja životna uvjerenja, da dobro pogledate jeste li u nekim stvarima možda i u krivu ili previše kruti, te da to pokušate promijeniti. Moguć je i susret s nekom novom osobom koja bi mogla na vas utjecati upravo na taj način da na život počnete drukčije gledati.
Ovo je godina u kojoj nakon dugo vremena nemate više problema na ljubavnom planu, Venera već od 6. siječnja ulazi u vaš znak i imat ćete odličnu priliku napokon se realizirati i na emotivnom planu. Za to su odlične okolnosti sve do kolovoza, točnije, do sredine kolovoza, kad postoji mogućnost razočaranja u osobu koju volite. Najvjerojatnije će se raditi o sumnji u iskrenost te osobe, možda ćete saznati nešto o njoj što prije niste znali. Tu vam može pomoći spoznaja da svi imamo nekakvu prošlost, te da je potrebo ipak puno više vremena da nekoga upoznamo. Nastojte biti tolerantni i ne napraviti nikakav radikalan potez do sredine rujna. Period od sredine rujna do kraja listopada bit će odličan za izglađivanje odnosa.
Kraj godine za Ovnove je tako aspektiran da postoji mogućnost promjene posla, novog položaja ili novih suradnika. Privatno vam svakodnevica postaje bogatija i aktivnija, a moguće je i proširenje obitelji, makar samo s kućnim ljubimcem. To će unijeti toplinu i vedrinu u vaš dom! 

BIK

Svi Bikovi koji su dosad vrludali i nisu bili u prilici pronaći sigurnu luku u vrijeme krize i osobnih nevolja, ove će se godine potruditi da pronađu unutarnju ravnotežu i mir. Na to bi ih mogao prisiliti konkretan događaj: bilo da se radi o zdravstvenom problemu ili o odnosu koji ih je prisilio na djelovanje i promišljanje. Glavna tema Bikova u 2015. godini su odnosi, obiteljski i intimni. Prva tri mjeseca će po tom pitanju biti vrlo intenzivna, a eventualni sporovi izlaze iz toga što stvari nisu jasno rečene.
Osjećat će se napetosti, duge šutnje koje govore više od riječi. Priliku za popravak situacije dobit ćete u razdoblju od travnja do kolovoza, kad ćete biti raspoloženiji za to da slušate druge, ali i da izrazite otvorenije svoje mišljenje. Ovo ja važna lekcija za Bikove, koji su poznati po tvrdoglavosti i odlučnosti, no kad su u pitanju osjećaji, radije sve zadrže za sebe. Bikovima je, dakle, važno naučiti da ne akumuliraju u sebi osjećaje ljutnje ili nezadovoljstva, već da o tome otvoreno govore. Ovo se odnosi i na one koji su već dugo u vezi, kao i na one koji su tek na početku nekog odnosa. Deviza ove godine je: Bikovi, budite otvoreni u izražavanju osjećaja.
Na ljubavnom planu, dobri mjeseci kreću od travnja do kolovoza. U travnju već je moguće rasplamsavanje ljubavi koja je tek tinjala prva tri mjeseca, moguće je da i zaprosite nekoga ili da vas netko zaprosi. Kolovoz je odličan mjesec za Bikove jer Jupiter ulazi u vašu petu kuću, kuću ljubavi. Shvatit ćete da se za ljubav treba zauzeti i boriti.
Duhovnost će u novoj godini imati posebno mjesto u vašem životu, naučit ćete mnogo o sebi. Jupiter i Saturn daju vam priliku da temeljito istražite svoje najintimnije strahove i želje. U kolovozu bi bilo dobro, ako vam se ukaže prilika za to, da pođete na neku radionicu ili retreat, kako biste učinili nešto za svoje tijelo i dušu. Jednom kad posve u fokus stavite što je vaša uloga i misija u životu, moći ćete se lakše odlučiti što činiti kako biste živjeli sretno i zadovoljno. 

BLIZANCI 

Za Blizance će ova godina biti živahna i nemirna. Tražili ste izazove kako biste se mogli dokazati i čini se da je Jupiter odlučio odgovoriti na to – šalje vam neke zanimljive ideje o tome kako biste mogli proširiti svoje intelektualne horizonte. Pripazite samo da na sebe opet ne preuzmete previše obveza i odgovornosti, te da se ne dovodite u vremenski škripac.
poslovnom smislu siječanj donosi puno dinamike i priliku da napokon skupite hrabrost i napravite ono što odavno želite. Bilo da se tu radi o započinjanju novog posla koji vam je već neko vrijeme na umu ili o završetku studija, specijalizacije... Iskoristite dobro ovaj mjesec jer veljača neće biti tako naklonjena, iskrsnut će problemi na koje sami ne možete utjecati. Stvari se stišavaju prema travnju. Vaše najbolje razdoblje je od 15. travnja do kraja lipnja, kad će vam se i financije znatno popraviti.
U užurbanom ritmu života 2015. godine često ćete imati osjećaj da ste sami protiv svih. Zato je ovo godina u kojoj biste trebali poraditi na svom osobnom i duhovnom rastu. Meditirajte, pišite, pođite na kakvu duhovnu terapiju kako biste mogli bolje razumjeti širu sliku svoga života i kako biste se mogli bolje pozicionirati u njemu. Pogled iz neke više perspektive dat će vam priliku da shvatite i otpustite okolnosti koje su vas dovele do onoga gdje ste sada. U ovoj je godini, dakle, imperativ pronaći neko duhovno uporište.
Blizanci će 2015. pamtiti i po brojnim ljubavnim prilikama. Venera prolazi kroz znak Vodenjaka, a Blizancima to donosi slobodnu, neobičnu i modernu ljubav, bez ljubomore, posesivnosti, brojne romanse. To im baš odgovara pa će tek krajem 2015. godine donijeti odluku o tome tko je onaj pravi s kim će dočekati Novu godinu.

RAK

Pred Rakovima je godina u kojoj će biti vrlo zaposleni. Motivirani su višim ciljevima i žele bolje prihode, tako da im dodatni posao neće predstavljati osobit problem, unatoč tomu što će morati žrtvovati slobodno vrijeme. Oni koji imaju obitelj imat će i veliku dilemu, više novca ili više vremena s obitelji. Tu je moguć i uzrok trzavica.
U ovoj će godini Saturn biti veliki duhovni učitelj Rakovima. On će ih učiti strpljenju, promišljenosti i taktici malih koraka kojima će doći do cilja ako se ne izgube po putu u nepromišljenim i naglim potezima. Budu li slijediti ovaj nauk, za dvije godine bit će na cilju koji su danas zacrtali. U jesen 2015. Jupiter prelazi u znak Djevice i on bi Rakovima mogao donijeti novo okruženje – stari, prevladani odnosi odumiru, u život ulaze novi ljudi, a moguća su i češća poslovna putovanja u inozemstvo.
Najstresniji mjesec za Rakove je travanj, kako na poslovnom, tako i na osobnom planu. Pomrčina Mjeseca 5. travnja može utjecati na sukobe i probleme s pretpostavljenima i autoritetima. Nalaže se taktičnost i strpljenje.
Svibanj će biti plodonosan mjesec, Venera ulazi u znak Raka, a u razdoblju od 12. do 21. svibnja bit će u trigonu s Neptunom u znaku Riba – ovo je odličan aspekt za rješavanje problema na poslu i u svakodnevnom životu. Svibanj će biti najbolji mjesec ove godine za Rakove. Oprez se nalaže u srpnju, inače dobrom mjesecu za Rakove, ali ne baš i ove godine. Budite oprezni u svim vrstama novčanih transakcija, i u svim sukobima, kako si ne biste napravili ozbiljnu štetu. Iza toga slijedi zatišje do kraja godine.
Na ljubavnom planu, veljača je odličan mjesec za one koji su već dulje sami. Saturn napušta kuću ljubavi i ostavlja vam prostor da napokon upoznate srodnu dušu. Uz neke manje trzavice u lipnju (izazvane najvjerojatnije zlim jezicima), dobra vibracija nastavlja se više-manje do kraja godine.

horo


LAV

Jupiter u znaku Lava donijet će puno dobrog raspoloženja, motivacije i mogućnosti za osobni napredak i ostvarenje želja. Ponekad će vam se učiniti da je svega previše, no hrabro prođite kroz to. Jupiter će Lavovima dati priliku da bolje upoznaju sebe i svoju ulogu u odnosu na druge. Ove godine Lavovi će dublje analizirati duhovnu stranu sebe, čitati puno i istraživati.
Novi pogled na svijet bit će veliki zaokrat za Lavove, a to će se vidjeti i na njihovoj pojavnosti. Odlučit će se za zdraviji način života, moguće je i da će promijeniti imidž, a nekako će i drukčije nastupati. U kolovozu će sve novo stečeno doći na kušnju, moguća su razočaranja u ljude ili pak sumnja u sebe. Savjet je da vjerujete sebi i stojite iza onoga što jeste.
Na poslovnom planu najteži je svibanj. Kvadrat Sunca s vašim Jupiterom ukazuje na moguć sukob s utjecajnim osobama ili pak sukob interesa i odluka povezanih s vašom budućnošću. Budite oprezni u kolovozu zbog mogućnosti brojnih nesporazuma, a od rujna do kraja godine poslovi će uglavnom biti u redu. Ljubav u 2015. godini odlično je aspektirana početkom godine do sredine proljeća, te usred ljeta, osobito kolovoza. Kraj godine donosi manje uzbuđenja.

DJEVICA

Početkom 2015. godine Djevice će imati osjećaj da puno rade, a malo naprave. To je dosta frustrirajuće, no Jupiter koji prolazi vašom 12. kućom sada vas štiti od loših poteza pa ćete ipak dvaput razmisliti prije nego što napravite nešto što bi moglo ugroziti ono što ste teškom mukom stjecali. Sve do sredine veljače Merkur je retrogradan u vašoj šestoj kući što će stvarati probleme s ljudima i papirologijom.
Stvari u poslovnom smislu na bolje kreću tek u drugoj polovici ožujka, financijski ćete bolje stajati, stvari će se otvarati. U ovom je razdoblju jako važno da ne budete pasivni i da iskoristite sve prilike koje vam se otvaraju, jer ćete samo tako dobro dočekati pomrčinu Mjeseca u travnju. Ako ste sve napravili kako treba, travanj će biti nastavak dobrih tendencija iz ožujka, no ako niste učinili ništa, sad ćete imati probleme.
U kolovozu Jupiter napokon ulazi u vaš znak i ovo je period kad trebate otpustiti sve što nije funkcioniralo i više ne služi nikakvoj svrsi. Provedite svojevrsno pospremanje svojeg života jer sada ulazite u razdoblje koje ste čekali dvanaest godina – počet će stizati sjajne ponude na koje biste trebali pozitivno reagirati. Kreće poslovni uzlet.
Djevice vole idealizirati odnose, postavljati pravila koja je teško zadovoljiti i često upadnu u vlastitu klopku guranja ljudi u kalupe. To je razlog zašto im se na ljubavnom planu u ovoj godini događa buđenje: odjednom će uvidjeti da partner nije ta idealizirana osoba, već netko sasvim drugi. To bi mogao postati izvor ozbiljnih problema. Budu li ustrajale u želji da prevladaju ovaj problem, polako će im svitati već u ožujku, a pravu, produhovljenu i skladnu ljubav naći će u kolovozu.
I Djevicama, kao i ostalim zemljanim znakovima, ove je godine deviza da porade na kvalitetnijim odnosima temeljenim na iskrenim osjećajima i verbalizacijom onoga što se nalazi u njihovu srcu.

VAGA

Diplomatski i kreativni dio ovog znaka početkom 2015. godine doći će do punog izražaja. Sve što implicira kreativno izražavanje, verbalno i pisano, razne prezentacije, mediji, diplomacija, sve će krenuti sjajno i tako će biti do travnja, kad i Vagama prijeti pomrčina Mjeseca, koja bi mogla unijeti pomutnju u poslove te donijeti i probleme s administracijom, porezom i slično.
Tu svakako morate sačuvati prisebnost. U svibnju će se od Vaga tražiti pojačani angažman na poslukroz što će do izražaja doći i stručnost, pa se ovdje savjetuje da se primite projekta koji vam je povjeren i nastojite prevladati malodušnost koja zna savladati ovaj znak pri najsitnijoj pojavi nepravde. Istina je, život nije uvijek fer i često na određena mjesta dolaze manje sposobni, no ovo je razdoblje kad vas podržavaju planeti i vaš će trud biti nagrađen.
Nemojte zanemariti ni svoj duhovni dio. Jesen će ponuditi dobar okvir za to. Neki događaj ili osoba potaknut će vas na to da posegnete za duševnom hranom. Ako ne bude ništa drugo pri ruci, dohvatite kakav dobar roman ili slušajte kvalitetnu glazbu. Možete se i raspitati za kakve radionice, razne duhovne tehnike. Zadržavajte se u krugu ljudi koji pozitivno razmišljaju.
Na ljubavnom planu početak godine ponudit će brojne izazove. Gdje god se pojavite, bit ćete primijećeni i to će vam goditi. Mogli biste naglo ući u vezu ili se samo poigrati s nekim. Proljeće donosi više obaveza pa ćete ovaj plan malo zapostaviti, a moglo bi vam se i vratiti ono što ste radili tijekom siječnja. Druga bi strana mogla zatražiti veću ozbiljnost, više jamstva, a vi možda i nećete biti raspoloženi za to. Sklad vas čeka u svibnju. Kako to već biva, proći ćete čitavu lepezu osjećaja tijekom godine, Vage su takve, no prema samom kraju godine, u studenome, realna je mogućnost za happy end. Pomirenja, vjenčanja, pronalazak onoga što ste tražili.

ŠKORPION

Škorpioni su jako sretni što 2014. godina curi kraju. Za sobom ostavljaju razdoblje teškog rada i odricanja. Svi koji su se pomučili i raščistili sve što im je donijela ova izazovna godina, već u siječnju će osjetiti olakšanje, osobito nakon 13. siječnja, kad će dobiti podršku ljudi koji im doista i mogu pomoći. Nakon pune dvije godine više ne morate toliko štedjeti, od ožujka će novac porasti taman toliko da malo odahnete.
Škorpioni su poznati po tome što se čudnovato oporavljaju od teških udaraca, i što mogu doista podnijeti mnogo toga. Oni se poput feniksa uvijek iznova dižu iz pepela i zato iz poslovnih nedaća uvijek iznova izlaze kao pobjednici. Ništa drukčije nije ni u ljubavi. Početkom godine učinit će se kao da se i ljubav vraća, nešto što ste mislili da ste izgubili i da više nema smisla, odjednom se diže iz pepela i vraća se stara čarolija.
Samcima se u ožujku otvara mogućnost realiziranja veze za kojom su dugo čeznuli. Škorpioni svoju ljubav vole zasjeniti ljubomorom i posesivnošću, pa neka se dobro prisjete toga kad stigne taj nesretni travanj koji većini znakova stvara ozbiljnu prepreku u nastojanjima. Škorpioni bi se mogli suočiti s tračevima, pomutnjom i čudnim pričama, a oni vole na to snažno odreagirati. 
Savjetuje se, kao i svim ostalim znakovima, da travanj pokušaju proći uz što više takta i dubokog disanja. Od 8. svibnja, naime, Venera ulazi u znak Raka i na ljubavnom planu tada za Škorpione nastupa sasvim novo doba. To će biti najstabilniji emotivni period u 2015. godini. Ostalo je sve ludi vlak, u lipnju trzavice, u kolovozu smiraj, ujesen izlasci i društvena zbivanja... Škorpioni će ove godine proći čitavu lepezu osjećaja koje dugo nisu osjetili. Sami će birati kako će dočekati kraj godine, sami ili u vezi.

horoSTRIJELAC

poslovnom smislu, Strijelce čeka dobra godina. Oni su puni duha, vedri, prilagođavaju se okolnostima, vole raditi više poslova, honorarno. Već od siječnja im se pružaju dobre prilike za to. Ipak, najintenzivnije i najbolje razdoblje im je tek krajem godine, od 9. studenoga, kad im Venera ulazi u 11. kuću.
Tada će se Strijelcima ostvariti planovi koje već dugo kuju. Ove će godine znati zaraditi, ali još bolje i potrošiti, pa je savjet da ne posuđuju puno novca, da se ne zadužuju i da ih ne ponese činjenica što toliko zarađuju, u protivnom bi kraj godine mogli dočekati u većem minusu nego što su bili na početku. Strijelci vole putovati i često za taj užitak izdvoje koliko god mogu. Savjet je da, ako ikako mogu, izbjegnu putovanje u travnju. Vrijeme nije povoljno i neka to putovanje odgode za srpanj.
Zbog toga što ćete juriti za novcem, slabo ćete juriti za srcem, pa će prvi dio godine uglavnom po tom pitanju biti mlak, a moglo bi vas iznenaditi i promijenjeno raspoloženje partnera koji se na neki način počeo udaljavati od vas. To je alarm koji ne smijete ignorirati, već se posvetite osobi koju volite. Stvari se popravljaju u svibnju. Oni koji su u vezi mogli bi otkriti koliko još silno vole svoga partnera, samci bi mogli susresti zanimljivu osobu.
Strijelci u 2015. godini neće imati većih trzavica i ovo je zapravo jako dobra godina za njih.

JARAC

Jarci će na poslovnom planu već od početka godine krenuti snažno, bez stanke. Mogući su problemi koje će trebati hitno rješavati već 1. siječnja, no financijski neće ništa izgubiti, Jarci su poznati po tome da im se novci lijepe za ruke. Nešto će mirnije biti u veljači, budući da su mnogo toga sredili već u siječnju.
U poslu je Jarcima jedina opasnost da se ne zateknu u situaciji u kojoj ih netko tko im nije sklon proziva – Jarci tada vraćaju, a vrlo često na svoju štetu.
Ožujak donosi vedrije dane, a onda i Jarcima stiže pomrčina Mjeseca početkom travnja. Ova pomrčina će se na Jarce odraziti na vrlo zanimljiv način: ako su do toga trenutka djelovali tako da nikome nisu štetili već su radili za interes zajednice, ovo bi mogao biti trenutak kad će biti prometnuti u pravog vođu kojeg ljudi rado slijede. Ako je djelovao nehumano i samo za vlastite interese, revolucija bi ga mogla „pojesti“.
Jarci su vrlo tradicionalni kad je ljubav u pitanju, drže do braka. Ovo je godina kad bi se i najokorjeliji neženje mogli oženiti. Jarci očekuju odanost i ako druga strana prekrši to pravilo, veza puca. Iskušenja Jarce čekaju odmah početkom godine, nešto što će oni smatrati pretjeranim, druga će strana smatrati normalnim, no ovo su trzavice koje se mogu prevladati. U veljači je važno ne razbiti nešto što se potom više ne može popraviti, savjetuje se malo samokontrole i promišljanja.
Ipak, sve što nema budućnost zbog razlika u životnim stavovima i vrijednostima, u veljači i ožujku će se zauvijek raspasti. Nakon 18. ožujka Jarci će se osjećati preporođeno, ili zato što su prekinuli vezu koja nije bila dobra ili zato što su sačuvali vezu za koju se isplatilo boriti. U svakom slučaju, određeno stanje postaje zacementirano i u svibnju stiže prvo pravo proljeće za Jarce, ovo je godina kad će na ljubavnom planu upravo Jarci biti najsretniji. Svibanj donosi putovanje, brak, sve što je manifestacija priznanja koliko volite i poštujete svoga partnera.

VODENJAK

Vodenjake ne očekuje u poslovnom smislu spektakularna godina. Najbolje će proći oni koji se bave informatikom i komunikacijom. Početkom godine mogli bi igrom slučaja biti izgurani u prvi plan prilikom nekog projekta, iako to baš i ne vole. Veljača, inače njihov mjesec, ove godine im baš i nije sklona, moguće je da precijene svoje snage, pa kasne s rokovima, a onda zapne i isplata. Dobri poslovni mjeseci su ožujak i svibanj, travanj traži oprez, a ostali mjeseci nisu velik izazov.
Na ljubavnom planu stvar je bolja, već od početka godine u znaku Vodenjaka borave i Mars i Venera, a tu je i prelazak Jupitera preko vaše sedme kuće. Ako ste u vezi, osjećate čvrstinu i kvalitetu toga odnosa. Slobodni Vodenjaci početkom godine mogu susresti srodnu dušu. Vodenjaci su, međutim, kao i ostali zračni znakovi, manje vezani za formu, pa tako pri partnerovoj želji za čvršćim vezanjem (brak, useljenje u zajednički stan...) mogu pokazati izvjestan otpor, mogu se osjećati ugušeno, pa time poslati pogrešnu poruku svome partneru.
Razmirice ovoga tipa mogle bi nastupiti u rujnu, a ako se to uspješno prebrodi, preostali mjeseci godine donijet će sklad i brak.

RIBE

Nakon 13. siječnja Venera ulazi u znak Riba, i to će Ribama na poslovnom planu donijeti veliko zadovoljstvo poslom i prihodima. Ipak, Ribama se savjetuje da nipošto ne pokušavaju raditi išta nelegalno jer su im planeti upravo tako posloženi da bi mogli doći u iskušenje, no to bi moglo loše završiti. Ako ste ikad planirali raditi nešto svoje, neki novi posao ili novi projekt unutar iste tvrtke, veljača je najbolji trenutak za to.
U travnju se čuvajte da vam netko ne otuđi novac, a nakon toga će poslovi više manje ići solidno do kolovoza, kad bi vam se mogao dogoditi pravi slap novca koji pada u vaše krilo. Ljudi će odjednom postati zainteresirani za vaše talente i posao kojim se bavite. Cijelu 2015. godinu Ribe prati uglavnom dobra poslovna sreća, a kraj godine dočekat će prilično umorne no zadovoljne učinjenim.
I na ljubavnom planu prava plima. Na trenutke će se Ribama činiti kao da sanjaju. S obzirom na retrogradni Merkur u 12. kući tajni, Ribe bi mogle realizirati tajnu vezu ili barem maštati o tome. Ove godine će u veljači Venera biti jako blizu Ribama i one će doživjeti nešto što su rijetko kad ili nikad doživjele – novu, nevjerojatno dobru vezu ili znatno poboljšanje odnosa u braku. Cijeloj ovoj ljubavnoj priči smeta, dakako, vaša trka za novcem i goleme količine posla koje ste preuzeli na sebe. Sami sebi ćete predbacivati što ste se tako zatrpali pa nemate vremena za voljenu osobu.
Ribe znaju često iznenaditi svojim ponašanjem na ljubavnom polju. Primjerice, mogu razvrgnuti brak i vrlo brzo nakon toga društvu predstaviti svoju novu ljubav. Ili se naprosto uživjeti u ideju da im netko odgovara i vrlo brzo onda i biti s tom osobom u vezi. Ovakvi zanimljivi nastupi mogući su u travnju, mjesecu koji većini horoskopskih znakova zadaje glavobolje u 2015. godini, no Ribama baš i ne. Ostatak godine ne krije ovovrsna iznenađenja.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.