четвртак, 1. јануар 2015.

HOROSKOP ZA UDAVAČE: Pogledajte kakvi su momci prema zvezdama pre udaje!

Drage dame pre nego što se očešete o ludi kamen, dobro proučite kakvi su momci prema horoskopu. Ništa nije slučajno i sudbina može biti jako prevrtljiva ponekad. Pogotovo u današnjem poretku planeta!
HOROSKOP ZA UDAVAČE:
HOROSKOP ZA UDAVAČE:
Ovaj horoskop za udavače će vam tačno reći kakav je koji frajer prema zvezdama, da se ne mučite u ljubavi!
OVAN
Muškarac rođen u znaku Ovna je ambiciozan, radan i postiže uspehe. Svi njegovi planovi, uspesi i kombinacije, uvek uključuju i bračnog partnera.On voli ženstvene, inteligentne i nežne žene, naglašenog erosa, oblina i zavodljivog izgleda. Ako mu se prepusti vođstvo i u svemu mu se popušta biće dobar i pažljiv muž, odan, ali ne i veran.

BIK
Vrlo je tolerantan, dobre naravi, voli dom i porodicu. Jedina ozbiljnija mana mu je tvrdoglavost. Savršen je kao suprug i neizmerno voli decu. Ne dozvoljava da mu se komanduje. Najbolje je pridobiti ga laskanjem ili potpunom otvorenošću. Ne voli da priča o ljubavi, nego je pokazuje delima. Sklon je ženama koje vole kuću i porodični život. Za takvu ženu spreman je da se žrtvuje.
BLIZANCI
Muškarac rođen u ovom znaku lako menja raspoloženje, ali je retko natmuren i neraspoložen. Kao mlad voli da je okružen sa mnogo žena. Kada izabere jednu, posvećuje joj svu pažnju, ali ne izbegava ni povremene avanture. U braku voli kada njegova žena ima ista interesovanja kao i on. Voli da joj nameće svoju volju. Njegova žena je većinom zadovoljna supruga.
RAK
Muškarac rođen u znaku Raka je vrlo romantičan. Često ima kompleks niže vrednosti jer je, uglavnom, nezadovoljan svojim izgledom. Neopravdano, jer je često prilično lepo građen i cenjen od suprotnog pola. Dobar je suprug. U braku ima puno razumevanja za suprugu i decu. Vrlo je privržen kući. Kada ga neko uvredi, zna da bude utučen i sklon da danima ne govori sa osobom koja ga je uvredila. Tada je najbolje ostaviti ga samog. U društvu je nezamenljiv kao zabavljač.
horoskop za udavače
horoskop za udavače
LAV
Muškarac rođen u znaku Lava ne voli da mu se naređuje. Inače veoma je nežan i topao, zbog čega je dobar suprug. Uvek je usredsređen na svoje obaveze. Želi da obraduje svoju suprugu, što često i čini. Međutim, može se dogoditi da je ne obraduje baš onda kada ona to očekuje, na primer, zaboravi ponekad da joj kupi poklon za rođendan. Ako se oženi ženom iz znaka Ovna, Strelca ili Device, ostvaruje jako dobru zajednicu. Ali i tada, zbog njegovih pojedinih postupaka, može doći do bure.
DEVICA
Muškarac rođen u ovom znaku je vrlo karakteran, kako na poslovnom planu tako i u ljubavi. U društvu žene je sposoban da ispolji svoj izuzetni smisao za humor. On nije, po prirodi, romantičan. Kada se veže za jednu devojku i njome se oženi, biće vrlo veran suprug i prijatelj. Pre braka voli da se dugo zabavlja sa devojkom, pre nego što je oženi. U braku se trudi da bude dobar suprug, otac i ljubavnik.
VAGA
Muškarci rođeni u znaku Vage deluju neodoljivo za žene, iako toga često nisu svesni. Ukoliko naiđe na osobu sklonu svađi, muškarac Vaga, je poptuno nesnađen. Nije spreman za bilo kakve sukobe, rastaje se bez reči. Zbog takvog odnosa prema svađi, muškarcu Vagi teško se može dogoditi da, kada je u braku, dolazi kući samo kada mora. Vrlo je veran, požrtvovan, odan porodici te u slučaju da nađe suprugu sličnih osobina, to može biti skoro savršen brak.
ŠKORPIJA
On u brak unosi veliki osećaj za zajednički život. Voli brak, ženu i decu. Ima smisla za humor. Ponekad se može desiti da zbog preokupiranosti poslovnim obavezama može biti nervozan. Činjenica je da skoro isključivo od žene zavisi kakav će on biti suprug i otac. Ukoliko naiđe na razumevanje i vidi da supruga prelazi preko njegovih slabosti (nervoza), on će umeti to da ceni i višestruko će se odužiti.
STRELAC
Rođeni u znaku Strelca lako menjaju partnerke, ali samo dok ne stupe u brak. Kada se odluči i izabere partnerku, on stupa u brak i postaje veran i veoma odan suprug, osim kada uvidi da je zajednički život neodrživ. On nikada neće ometati, pa ni svoju suprugu, u njenim poslovima, ali on voli da se oseća gazdom i ne voli da mu se komanduje. Vrlo je duhovit, privlačan, zavodljiv i odan. On je svojoj supruzi idealan muž, a ove osobine su njegovo glavno oružje.
JARAC
Muškarac rođen u ovom znaku je ljubazan i pun razumevanja za svoju suprugu, porodicu i prijatelje. Ako nađe dobru suprugu, on je idealan muž. Pre nego što stupi u brak, on se često može videti u društvu, gde ja uvek lepo raspoložen i spreman za šalu. Kada se oženi muškarac Jarac je, pre svega, privržen suprug, nežan otac, uvek spreman da se žrtvuje za svoje najmilije i ljubazan i gostoljubiv domaćin.
VODOLIJA
Oni se plaše obaveza koje donosi brak i ljubav u braku, mada to veoma vešto prikrivaju. Više su preokupirani poslovima nego željom da nekoga privole na brak. Međutim, kada stupe u brak, sa osobom koja im odgovara, postaju primer dobrog i primernog muža i oca. Ukoliko partnerka zna njegovu osobinu da se često prepušta mislima o poslu, i to ne uzme kao njegovu ozbiljnu manu, imaće pored sebe pažljivog supruga i biće voljena.
RIBE
Nezamenljiv je kao suprug, ali samo ako naučite da gledate svet njegovim očima. On je romantična sanjalica i u tome je nedostižan. Ako mu se partnerka približi na pravi način shvatiće da je divnoprovesti život sa njim. Blage je naravi i uvek želi da pomogne svojim bližnjima. To je njegova najbolja osobina kada je brak u pitanju. Stalno se trudi da zabavlja svoju porodicu, a njegova privrženost porodici je velika.
(Večernje novosti)

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.