среда, 21. јануар 2015.

7 vrlina svakog znaka zbog kojih ne možemo da ih ne volimo!

HOROSKOP OTKRIVA: Svaki od 12 znakova zodijaka, ima svoje posebne strane, ono zbog čega se razlikuje u odnosu na druge znakove. Predstavljamo vam sedam obeležja koja su karakteristična za svaki znak.

OVAN
1. Oni čine život uzbudljivim. 2. Svaki je trenutak važan u njihovom životu, taj stav prenose na druge. 3. Ako vam treba partner za lude avanture, Ovan je prvi za to. 4. Nije zlopamtilo, možete se posvađati, ali za pet minuta će oni sve zaboraviti. 5. Njima neće biti drago ako učinite nešto lepo za njih, oni će od veselja skakati do plafona. 6. Ako vas neko naljuti, on će prvi stati u vašu odbranu. 7. Brzo i žestoko se zaljubljuju, pa njihovi partneri imaju nezaboravno iskustvo.
BIK
1. Bik je velika maza. 2. Vrlo su odani što ih čini odličnim prijateljima. 3. Veoma iskreni, nikada se ne pretvara. 4. Ako osećate krivicu jer ste pojeli još jedan red čokolade, Bik će vas podsetiti da to zaslužujete i još vam doneti čašu mleka. 5. U domu Bika ste uvek dobrodošli. 6. Pomaže u realizaciji vaših ideja tako da vam da realnu perspektivu i praktične savete. 7. Kako sami vole da uživaju u svemu najboljem, uz Bika ćete uživati i vi.
BLIZANCI
1. Za raspravu i analizu, Blizanac je odličan sagovornik. 2. Obožavaju nove ljude i situacije, pa ćete s njima otvarati svoje horizonte. 3. Ako vam se jedna njihova “strana” ne sviđa, bez brige – sutra će već biti drugačiji. 4. Pametni i dobro načitani, Blizanci su odličan partner u igrama znanja. 5. Zbog njihove otvorenosti nećete se morati puno truditi kako bi ih upoznali. 6. Na sve oko sebe deluju pozitivno i pozivaju na aktivnost. 7. Odlični su za provode.
RAK
1. Iz Raka zrači svojevrsna nežnost i zanimanje za druge ljude. 2. Rak će se uvek truditi da ugodi drugima. 3. Ima neverovatan instinkt i odmah će prepoznati ako nešto nije u redu s vama, bilo da ste tužni ili ljuti. 4. Ako vas Rak pita: “Kako si”, on zaista želi da čuje iskren odgovor na pitanje. 5. Njiegov uvrnut smisao za humor pravo je osveženje. 6. Rak poseduje jaku unutrašnju snagu i uz njega se lako osećate sigurno. 7. Rak će vam otvoreno pokazati koliko vas voli i koliko mu značite.
LAV
1. Lav u sve segmente života unosi adrenalin i zabavu. 2. Lav voli život i ljude, a taj njegov entuzijazam je zarazan. 3. On je istinski romantičar i naučiće vas da cenite sitne znakove pažnje i svu lepotu ljubavi. 4. Lav je zaštitnički raspoložen prema ljudima koje voli. 5. Šarm Lava mu pomaže da se izvuče iz gotovo svake nezgodne situacije. 6. Ako se Lav zaljubi u vas, osećaćete se kao najljepše i najpoželjnije biće na planeti. 7. Ljudima koji ih ne poznaju mogu delovati čudno.
DEVICA
1. Pripadnici ovog znaka su duboki, osećajni i promišljeni ljudi. 2. U trenutku potrebe, Devica će se prva stvoriti na vašim vratima bez poziva. 3. Devica će vam spakovati ormar, srediti garažu ili kuhinju – i to će im biti zabavno. 4. Devicu nikad nećete čekati,ona će uvek doći pet minuta ranije. 5. Devica voli da bude o svemu obaveštena, ili ide u potpunu suprotnost i povlači se u sebe. 6. Uvek su organizovani. 7.Device uvek imaju plan što ih drastično razlikuje od ostalih.
VAGA
1. Vaga neprestano širi pozitivnu energiju. 2. Vaga je najsrećnija ako su svi drugi srećni. 3. Gotovo je nemoguće ne voleti Vagu, oni imaju urođeni šarm poput deteta. 4. Vaga može kao posrednik uskočiti u svaku svađu, imaju talent za rešavanje sukoba. 5. Cene lepotu i stil i unose ih u tuđe živote. 6. Vaga će vas redovno podsećati koliko vredite. 7. Oni vole da opuštaju sebe i druge.
ŠKORPIJA
1. Škorpije su najodaniji prijatelji koje možete steći. 2. Najbolji su odabir za poveravanje problema. 3. S njima je zabavno smišljati “nestašluke”. 4. Škorpija sve primećuje, od nove frizure do obrva. 5. Ceniće svaku lepu stvar koju učinite za nju. 6. S njom možete razgovorati o seksu bez nelagodnosti. 7. Imaju veliku energiju, ako je usmere u dobrom pravcu, mogu menjati svet.
STRELAC
1. Život s njima je pustolovina sam po sebi. 2. Velikodušni su i uvek spremni na davanje, bez očekivanja nečega za uzvrat. 3. Veseli su, društveni i svima se sviđaju. 4. Imaju čvrste stavove i bore se za svoja uverenja. 5. Odlično su rame za plakanje. 6. S njima ćete uvek znati na čemu ste i što misle o vama. 7. Rado dele svoja iskustva i znanja s drugima.
JARAC
1. Oni su predodređeni za uspeh u životu i donose ga bližnjima. 2. Dobri i pažljivi domaćini. 3. Snažni su i dosledni, i ljudi oko njih ih podržavajuu tome. 4. Ako ste im pravi prijatelj, nema toga što neće učiniti za vas. 5. Njihova ljubav se obično vezuje uz brojne poklone. 6. Ambiciozni i usmereni na cilj, podsticaće će vas da i sami budete takvi. 7. Uvek su tu da vas spuste na zemlju i kažu kako stvari zapravo stoje.
VODOLIJA
1. Originalni i domišljati. 2. Vrlo su obektivni i kao takvi odlični za davanje saveta drugima. 3. Zahvaljujući svom intelektu, mogu da pronađu zajednički jezik sa skoro svima. 4. Odlično je biti deo njihovog kruga prijatelja jer su glavni pokretači zabave. 5. Oni ne slede druge, već se imaju svoj pravac i motivišu druge na to. 6. Veliki borci za pravdu. 7. Ako im je stalo do vas – učiniće sve kako bi vi vas usrećili.
RIBE
1. Deluju dostojanstveno i energično, kao da dolaze s drugog sveta. 2. Lako pristaju na kompromise. 3. Imaju odličnu intuiciju i daju super savete svojim bližnjima – bilo da je reč o finansijama ili ljubavi. 4. Nisu površni i ne gledaju ljude na taj način. 5. Imaju razumijevanja za sve oko sebe. 6. Njihova smirenost i staloženost lako prelazi na one oko njih. 7. Veoma spontani.

24sata.hr/B92

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.