четвртак, 4. октобар 2012.

Očekujem…

Očekivanje da u naš život dođu lepe, prijatne i divne stvari, je veoma važno za naš napredak i naš život, jer ako očekujemo dobre i pozitivne stvari, one će i doći, ali ako očekujemo negativne stvari i strahujemo šta bi to moglo biti, onda ćemo takve stvari i pozvati u svoje iskustvo, što nam sigurno nije nikakav interes.
To što ljudi strahuju šta će doći, to je samo navika, koja ide uz negativna razmišljanje i ona može da se promeni, kao što možemo da promenimo svoje misli, jer te dve stavke su veoma povezane.
Kada imamo pozitivan stav, pozitivno razmišljamo i uvek iznova  korigujemo negativne misli, tog trenutka kada uplove u naš svet. Prosto ih zamenimo sa nekoliko pozitivnih misli, i tako se stvara nova navika, nov program u glavi.
Ovakav proces utiče na pozitivno očekivanje, a snažna i jasna očekivanja jačaju našu veru da je za nas sve moguće, i snagu koja je u nama , u našim emocijama i mislima. Stvara se jača, moćnija vibracija, koja postaje naš identitet i tačka iz koje privlačimo i očekujemo svoja iskustva.
Jače i moćnije pozitivno očekivanje utiče da se naše želje brže ostvare i olakšavaju zakonu privlačnosti da nam isporuči ono što smo kreirali kao svoju želju.

foto by artistic
foto by artistic

Očekivanje je moćan alat u nama!
Ima jedna afirmacija od Luiz Hej koju jako volim i često koristim a glasi.
Opuštena sam i u miru sa sobom i očekujem samo pozitivno.
Zakon privlačnosti donosi u moj život samo pozitivno.
Lepe afirmacije koje možemo koristiti da pospešimo naviku pozitivnog očekivanja.

U ovom vremenu opšteg buđenja koristi ono što ti je dato, za tvoju ličnu korist i za korist cele kreacije.
Vibracija, koja jesi, prisutna je svuda i svima je dostupna, kao novi nivo spoznanja. Ti uvek deliš svima i uvek dobijaš. Mnogi su svesni toga.

Izvor  http://ratnicisvetlosti.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.