среда, 31. октобар 2012.

Prelazak Meseca preko fiksne zvezde Algol

JEDNOM mesečno Mesec prelazi preko fiksne zvezde Algol koja se nalazi na 26.stepenu Bika čiji se uticaj oseća od 23.do 28.stepena Bika. To znači da će oni koji žive na teritoriji Srbije osetiti uticaj ovog tranzita 31. oktobra od osam do 16 h. Nije svaki tranzit isti, bar sa stanovišta uticaja koji može imati na poslovnom ili ljubavnom planu. Ovog puta još će se osećati faza punog Meseca koji je takođe u Biku u znaku u kom je Mesec egzaltiran, izuzetno jak i donosi jake emocije, sklonost ka promenama raspoloženja, velika emotivna očekivanja.
Bitno je gde se pri takvom tranzitu Meseca nad Algolom nalaze druge planete, između ostalog i Venera, planeta ljubavi, emocija, simbol blagostanja, dobrog raspoloženja, vladalac Bika. Venera će biti tog dana na 3. stepenu Vage i obrazovaće u širem orbisu dobar aspekt sa Mesecom nad Algolom i u opoziciji sa Uranom, planetom bunta i promena što bi moglo dovesti do nekih interesantnih susreta, novih poznanstava ili do flerta.
Žene Vage, Bikovi, Rakovi i Ribe i poneka dama Jarac biće veoma atraktivne, ostaviće sjajan utisak na svoje partnere ili one potencijalne, a to se odnosi i na rođene u poslednjoj dekadi Device i Škorpije. Muškarci su u okviru ovog aspekta simbolizovani Uranom koji inače po svojoj energiji odgovara iskusnim muškarcima dok je Venera u Vagi simbol otmene ali ne i naivne dame. Strast donosi u ovom tranzitu Uran na 5. stepenu ljubavi u Ovnu tako da će muškarci biti pokretači događaja i taj dan je veoma pogodan za ljubavne sastanke, posebno na mestima gde se okuplja mnogo ljudi.
Ribe, posebno one rođene u februaru mogu se osetiti pomalo zapostavljenim jer će Neptun, sa nultom stepena Riba biti u napetom aspektu sa Mesecom nad Algolom zbog čega mogu ispasti naivne ili imati prevelika očekivanja od svojih partnera.
Kada Mesec bude u poslepodnevnim satima ušao u znak Blizanaca situacija se menja. On donosi prevrtljivost, nesigurnost u svoja osećanja, detinjasto, buntovno ponašanje, pa će oni koji imaju neku planetu na početnim stepenima Blizanaca, Vodolije i Strelca možda biti nestrpljivi ili mogu neočekivano promeniti ponašanje prema partneru. Upravo zbog jakih emocija koje donosi Mesec nad Algolom, prelaskom u Blizance, što se dešava u roku od nekolkio sati, njegov uticaj se menja i one preosetljive osobe koje su skolone snažnim osećanjima, idealizovanju partnera mogu biti pomalo razočaranje.
Večernji sati mogu biti prilično stresni za decembarske Jarčeve, avgustovske Device i februarske Ribe. Jedan od uzbudljivijih dana za svaki znak u svakom pogledu. Najvažnije je sačuvati nerve i ne donositi radikalne odluke.


http://www.novosti.rs/astrolog Jasminka HOLCLAJTNER | 31. oktobar 2012. 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.