среда, 31. октобар 2012.

Simptomi buđenja svetlosnog tela - pitanja i odgovori

PITANJA I ODGOVORI
( u vezi Buđenja svetlosnog tela )

PITANJE: Koji simptomi mogu još nastupiti kod mutacije?

ODGOVOR: Može se dogoditi da hrana ne prija više kao hrana. Ili da si uvijek gladan i da tvoje tijelo ne primjećuje da je nahranjeno premda si jeo. To se događa zbog toga jer je tvoje svjetlosno tijelo tako aktivirano da ti je također potrebno svijetlo kao hrana. Protiv tog osjećaja gladi postoji jednostavan trik. Možda zvuči ludo, ali savršeno funkcionira. Podigni ruke, usmjeri dlanove prema suncu. Napravi s palčevima i kažiprstima trokut. Obadva palca označuju bazu trokuta, a kažiprsti vrh. Ovaj trokut funkcionira poput antene i prizme za svjetlo iza svjetla. Čini to petnaestak minuta i osjetit ćeš kako tvoje tijelo upija svjetlo, a osjećaj gladi će nestati.

Molim te uvijek jedi što tvoje tijelo zahtijeva. Ti si ovdje kako bi slijedio glas duha, a ne bilo kakva spiritualna pravila. Ako si vegetarijanac, a tvoje tijelo bi željelo pojesti kilu mesa, onda molim te jedi. Ako mrziš klice, ali bi ih tvoje tijelo rado jelo, molim te jedi ih. Možeš imati osjećaj da si zaveden ako popiješ pivu. No to znači da pivo sadrži u sebi sastojke koji podržavaju tijelo u procesu mutacije. Odbaci, što se tiče prehrane, sva ograničavajuća pravila, jer ćeš vidjeti da ćeš imati potrebu jesti neobične stvari, kao na pr. špinat sa cimtom.
Također ćeš ustanoviti da je tvoj ritam spavanja postao neredovit. Jednom trebaš dva sata spavanja drugi puta dvanaest. Možda se probudiš i osjećaš umor. Ne zaboravi da si jedno neizmjerno, multidimenzionalno biće koje u snu vrlo teško radi. Ako se otvoriš za druge razine i sve si ih više i više svjestan tvoje fizičko tijelo bit će tako umorno kao da je i samo radilo posao u snu. Ako se to dogodi jednostavno kaži: « Zategni koprenu nešto jače, potrebna mi je slobodna noć.»

Misli nato da imaš kontrolu o brzini tvog procesa svjetlosnog tijela. Koliko više udišeš svjetlo toliko brže kroćiš prema naprijed. Vježba ujedinjenja čakri je vrlo jednostavna i temeljna tehnika koja ti pomaže pri izgradnji svjetlosnog tijela. Kroz nju čakre mogu funkcionirati kao u završenom procesu svjetlosnog tijela također dovodi blago tvoje energetsko tijelo u stanje stapanja. Predlažemo primjenjivati ovu tehniku više puta na dan sve dok se na to ne naviknete. Tada će doći trenutak u kojem je potrebno samo kazati « Ujedini se!» i odmah će se dogoditi. Priviknut ćete se na neobičan osjećaj kada izlazite iz stanja sjedinjenja. Uvijek kada pomislite da je vaša okolina luda potrebno je samo da kažete « Ujedini se!» Jer ako primjetite da ste previše preuzeli energije izvana to znači da vaša energetska polja nisu sjedinjena.

Također možete u vaš život pozvati energiju milosti. Božanska energija milosti je najjača snaga koja egzistira na ovom planetu. Ona obujmljuje Zemlju i zbog toga je uvijek na raspolaganju. Elohim milosrđa je osebujno biće i uvijek spreman za razgovor. Milost Elohima je srebrena zraka čija energija izgleda poput svjetlucavog prozračnog snijega ili poput praha vilenjaka. Ako to vidite u vašim poljima znajte da je Elohim milosrđa s vama.
Milost je božanska snaga koja vam omogućava u potpunosti prekinuti u svakom SADA-momentu s prošlošću. Usrdno vas molimo da vašu « starudiju» ne poželite razraditi ili reparirati. Univerzum se oblikuje apsolutno i neosobno u sukladnosti s vašom slikom realiteta. Ako dakle u vama nosite sliku realiteta da nešto s vama nije u redu i da bi to trebali dovesti u red, univerzum će se neprestano preoblikovati prema odgovarajućoj slici. Ti želiš razraditi « starudiju» iz ovog života. Nakon toga će doći ona iz prijašnjeg života. Tada ćeš započeti s onom iz drugih planeta i tada je bilo kada na redu starudija i same Zemlje. Molim te prestani s time! Snaga milosti je na ovom planetu pa je to nepotrebno. Molim te upotrijebi je, ona je tvoj največi plus.
Radi s milošću u svakom području tvog života. Ako ti auto stane, zovi: « Molim milost za motor !» Mi milost nazivamo božanskim podmazivanjem. To možemo i potvrditi. Dali se sjećaš tetraedara u tvojim poljima koji su bili blokirani kroz tvoju karmičku mustru? Ako zbog bilo čega imaš probleme i zoveš milost pada njena energija, poput blistavog snijega, na tetraedre koji se odmah ponovo deblokiraju. Ti zaista možeš milost koristiti u svakoj situaciji, a ona se raduje da može pomoći – konačno, to je njen božanski izraz. Dakle, ako se uloviš da želiš bilo što preraditi prestani s time i sazovi milost.

Jedan primjer na koji često nailazimo na ovom planetu je: « Kada bih samo...... mogao dovesti u red mogao bih uzaći i otiči u svjetlost.» Ovdje imamo novosti za vas. Tako dugo dok se pokušavate dovesti u red nećete nikamo otići. Ti si savršen ovakav kakv jesi: Jedan neizmjeran, multidimenzionalni Majstor u različitim stadijima buđenja i odrastanja. Ne postoji ništa što bi se moglo dovesti u red. Radi se o otvaranju, buđenju, sjećanju i izražavanju. Tako. To je bilo Arielovo izlaganje.
Poznati smo po tome da usrdno molimo ljude da prestanu s « prerađivanjem» . Mi vas, mnoge svjetlosne radnike, vidimo u svim mogućim situacijama kako se angažirate i strašno borite. No to je sasvim nepotrebno. Osim toga za to više nemate vremena. Planet se tako brzo razvija da niste u mogućnosti preraditi vašu karmu i vaša ograničenja. Karma je samo iluzija jedne karmičke igre. I to sada ostavite iza sebe.
Postoji razlika između davanja blagoslova problemu i jednog života koji se poriće. Ni u kom slućaju vas ne potićemo da niječete bilo koji dio vašeg realiteta. Čim ste dobili pristup u različite djelove svijesti vašeg tijela ili u humanu genetsku svijest, postoje mnoge stvari (sram, krivica, strah, oćaj) koji moraju isteči iz fizičkog tijela. Morali bismo objasniti humanu genetičku svijest. To preraditi trajalo bi cijelu vječnost jer bi se morali latiti svakog života posebno. Svako ljudsko iskustvo je separatno spremljeno u ljudsku kolektivnu svijest i vi ste bili prisiljeni neprestano živjeti u prošlosti. Milost je uvijek SADA. Ako si s tvojim Duhom uvijek SADA, a Duh te vodi u humanu genetsku svijest, odraziti ćeš se iz realiteta fizičkog tijela. To se još uvijek događa zahvaljujući snazi milosti. Ona ti jednostavno dozvoljava to otpustiti. Izrazi to i idi dalje. Prerađuješ li nešto onda te to uvijek čvrsto drži u prošlosti. To ti daje mogućnost nešto analizirati i to tegliti u budućnost. Tako nikad nisi u SADA. Zovi milost.

Razgovaramo s vama kao da je proces svjetlosnog tijela linearan. No on to nije. Svaki od vas ima osobnu tonsku signaturu. Svjetlosno tijelo je poput neke stranice. Ti si napr. upravo na sedmoj razini svjetlosnog tijela i vidiš kontakt sa svojim Jastvom, napr. iz treće razine. Zbog toga dobiješ neki simptom sličan gripi. Ali ti možeš također doći u kontakt s devetom razinom i čuti tonove i vidjeti geometrijske figure. U biti proces svjetlosnog tijela ima jedan određeni uzorak, no unatoč tome to je također i eksperiment u kojem se vi svi, na svoj osobni način, igrate i izražavate vašu božanskost. Mi smatramo da je to vrlo uzbudljivo i kažemo: « No to je lijepa promjena i interesantno je unijeti to u igru!»

Vrlo intenzivno osjećamo da je prijelaz jednog planeta u svijetlost povezan s mnogo zabave. Zbog toga u tome učestvujemo. Nadamo se da ćete i vi uskoro tako osjećati. Svi ste kroz taj proces nebrojeno puta prolazili i ponovo ga prolazite kako bi se opet zabavljali. Osim toga također zabavlja i pronalaženje vlastitog smjera. Melodija svjetlosnog tijela, koja igra u tebi, je tvoja pravlastita. Svaki puta kada neki tjelesni tip odlazi u svjetlost, kada jedan planet odlazi u svjetlost, ovisi to o njegovoj gustoći, o specijima koji na njemu žive i o kolektivnoj svijesti planete. Neki planet ne odlazi uvijek u svjetlost ako njegovi stanovnici odlaze u svjetlost. No ovaj puta odlazi Zemlja s njima. I to je razlog zašto se tako mnogo toga koncentrira na Zemlji kako bi joj se pomoglo u prijelazu. Nasuprot obećanju da može uzaći Zemlja je izjavila da će u karmičkoj igri služiti kao pozornica. Ovo obećanje će sada biti izvršeno.

U ovom momentu se na Zemlji čisti jedna od glavnih mustri: Ona koju mi nazivamo « neprijateljska mustra » . U studenom 1989 otpustila je Zemlja neprijateljsku sliku čovječanstva. To znači da ona nasuprot čovječanstvu ne mora biti više osvetoljubiva i naknadno tomu pridonositi.Ova činjenica se također odnosi na mnoga proročanstva mogućih katastrofa. Pa ako se i dogode prirodne katastrofe kao napr. poplave, potresi ili vulkanske provale ljudski gubitak će biti minimalan. No unatoč tome uništenje posjeda može biti masivno – jedan jasan znak oslobađanja od toga.

Postoji još jedna druga stvar koja ti pomaže u radu. U procesu svjetlosnog tijela postoji jedna točka u kojoj se mijenja funkcija mozga, a prate ga glavobolje. Te bolove možeš ublažiti ako podržavaš otvaranje hipofize i epifize. To otvaranje je prirodni razvoj koji se mora dogoditi. Uđi u meditativno stanje i koncentriraj se na točku između obrva. Može biti da ćeš od toga dobiti laganu glavobolju. Možda ćeš to morati više puta ponoviti. No doći ćeš do jedne točke kada ćeš vidjeti bljesak svjetlosti. S time je epifiza započela svoju novu funkciju. Za hipofizu fokusiraj tvoj pogled i tvoju pažnju isto tako dugo u stražnji dio glave sve dok ne vidiš taj svjetlosni bljesak. Taj ti bljesak kaže da se sada hipofiza okrenula.Po obićaju to će ublažiti glavobolje i pospiješiti proces rasta hipofize i epifize.
Razina tvog aktiviranja svjetlosnog tijela pokazuje se u sekvenci boje i tona. Sveukupni proces svjetlosnog tijela može se izraziti u tonovima, bojama i geometrijskim oblicima. To možda možeš vidjeti u meditacijama kada tvoj Duh radi s tvojim energetskim tijelima. Ako prisluškuješ tonove moći će se neki od njih naročito dobro osjetiti. To su tvoji. Neki se možda ne osjećaju naročito dobro tada su oni za druge ljude.

PITANJE:Dali također uzlaze i paralele?

ODGOVOR: U karmičkoj igri imati slobodnu volju znači da se možeš za nešto odlučiti što nije u skladu s voljom tvog Duha. Uvijek kada se to dogodi otvori se jedan paralelni realitet koji slijedi želju Duha.

Koliko više se budiš i slijediš Duh toliko manje će se paralelni realiteti otvarati. I oni koji rezultiraju iz tvojih prijašnjih odluka bit će povućeni i rastvoreni. Ti živiš u neprestanom dnevnom rastvaranju tisuća paralela na ovom planetu. Jednom kada su sve paralele rastvorene preostaje samo realitet koji reflektira put Duha od vremena praskozorja stvaralaštva. Zbog toga tada neće više nikada biti karmičke igre.

Iz naše perspektive postoji « materijal » iz gojeg su stvoreni prostor i vrijeme, iz SADA-točke. Mi vidimo linije snage koje teku u svaku SADA-točku svake paralele. I poput čaklje povući će treću dimenziju u jednu višu.
Poćet ćeš samog sebe osjećati izvan vremena i istovremeno u SADA-točki ove vremenske linije. Kada će jednom večina ljudi biti na jedanaestoj razini svjetlosnog tijela ovaj planet neće više živjeti u linearnom vremenu. Egzistirat ćete u istovremenosti i konačno razumjeti vic o « prošlom životu».
Svi vaši životi iznad vremena i prostora nalaze se u rezonanci jedan pored drugog. Ako se jedna od tvojih osobnosti odluči za svjetlost djeluje to na svaku drugu bez obzira u kojem vremenu i paraleli.To opet djeluje na sve ljude koji su s ovom osobnošću došli u kontakt. Pa ako se i samo jedan jedini čovjek odluči za svjetlost odrazit će se to na cjelokupnu povijest planete.

Na ovoj paraleli momentalno živi oko sedam do osam miliona svjetlosnih radnika. Zamisli na što sve možete djelovati! Na sve! Tako dugo dok slijedite Duh ne postoji ništa što nebiste mogli činiti.

PITANJE: Po ćemu se razlikuje proces planete od našeg?

ODGOVOR: 16. travnja 1989 bila je za planet aktivirana treća razina svjetlosnog tijela. U sijećnju 1993 ušla je Zemlja u sedmu razinu, 30. svibnja 1994 u osmu i 15. rujna 1994 u devetu razinu. Kako vidiš povečavala se je dramatično brzina sveukupnog božanskog plana. Zemlja je odbacivala sve slike realiteta. Dali si uočio mnoge televizijske programe koji su se napr. bavili s drugim svjetskim ratom? Ovdje se je radilo o planetarnom otpuštanju i čišćenju slika realiteta iz sveukupnog realiteta. Zemlja odbacuje sve pakete iskustva koja su joj u toku karmičke igre bila « upregnuta » . Drugo, što ćeš osjetiti je osjećaj išćekivanja. Neprestano vjeruješ da će se nešto dogoditi. To ovisi o duhovnoj orijentaciji i može biti vrlo uznemiravajuće, ali i smirujuće: » Sve ima svoj tok.» Polarizacija se pojačava. Također se i planet osjeća kao u jednoj klasičnoj spiritualnoj depresiji: « Oh, postat ću zvijezdom!» i « Garantirano ću poletjeti u zrak!»

Planet ovisi o tome da i ljudi otpuste neprijateljske slike. Iznenada se u Evropi dogodio val antisemitizma. On neće potrajati, jer ne postoje više neprijateljske slike koje ga mogu podržavati. To je prije jedan odraz, a ne djelovanje. Započeti rat i održavati ga je djelovanje. Izraziti mržnju nije djelovanje. Čim je izražena mržnja ona umire, jer ne postoji baza eterične plave prozirnosti koja ga može hraniti. Sve neprijateljske slike su planetarne strukture i oslobođene iz svakog čovjeka. Svaka « mi-i-oni» mustra je određena za otpuštanje iz svih polja.

Mnoge nove ideje dospijevaju sada u masovnu svijest. A svjetlosni radnici su posvuda. Koliko vas je vidjelo Nacija alijena? Ova emisija je ostvarila mnoge pripreme za rad. Mnoge nove stvari su dospijele u masovnu svijest, omogućile živjeti nove puteve, nova razmišljanju i odnose. Sviđa nam se ovaj kompjutorski slogan: « Vaši roditelji su vam dali svijet, dajte vašoj djeci univerzum.» Također i televizijske emisije Star Trek, Slijedeća generacija i Deep Space Nine mnogo su tome doprinjela da približe ljudima prirodu multiple realnosti i učiti ih u kakvom se odnosu nalazi vrijeme i prostor sa sviješću. To je vrlo vrijedno. U filmu First Contakt radi se na pr. o nužnosti osjetljive diplomacije kako bi se moglo pozvati jednu planetu u glaktičko udruženje. U Transfiguraciji pretvara se jedno biće u svjetlosno tijelo dok na Enterpriseu sjedi za upravljačkim mjestom.

Uočit ćeš također kodiranje u muzici. « Rave» -scena je vrlo snažna. Ona dozvoljava jednoj grupi ljudi spojiti svijest i otvoriti energiju za planet; to je veliko slavlje za njeno tijelo. Istovremeno postoje i drugi oblici muzike s porukom mržnje. Polarizacija se nastavlja.

Osjećaj koji prevladava na planetu je: « Do đavola što se to ovdje događa?» Zbog toga te molimo da ostaneš prijateljski raspoložen. Može biti vrlo zastrašujuće kada se stare slike rastvaraju. I u samom planetu se podiže vrlo mnogo strahova. Također te molimo budi radije « iznad« umjesto da se prizemljuješ u Zemlju. Ona je u toku procesa mutacije i ako se prizemljuješ ne činiš joj dobro. Ona te nebi trebala stabilizirati jer i sama treba stabiliziranje. No možeš joj pomoći kod stabilizacije u tome što ćeš pronaći tvoju stabilnost u veličini tvog vlastitog bića i tada fungiraš kao pol za tu energiju. Kroz to dobiva također i Zemlja podršku iz tvoje vlastite veličine.

PITANJE: Što je opadanje?

ODGOVOR: Opadanje nastupa kada jedan viši aspekt tvog Duha uđe u tvoje tijelo kako bi u njemu stanovao. Najprije si kanalizirao, kao što je to obićaj, ovaj viši aspekt s time što si načeo jedan dio tvoje veličine. To se događa na svim razinama mutacije. Ono može biti blago poput prekrasnog doživljaja otkrivenja koje ti omogućava da nekoliko dana lebdiš. Ali može biti i potpuno dezorijentirajuće. Možda ćeš se pitati tko si ti uopće, zašto si ovdje i što si tu uopće izgubio.
Tvoj cjelokupni identitet može, kroz jedno opadanje, biti izbaćen kao kroz prozor. Ukoliko su tvoje predođbe o tebi samom čvršće utoliko teže može biti opadanje. No ako su tvoji sistemi otvoreni onda je tako: « Dakle, tko sam ja danas?» i « Moj realitet je danas ....»

Što je opadanje lakše toliko manje je potresno. Vi svi ste doživjeli najmanje jedno opadanje, jer je to prirodni dio procesa. Opadanja se uobićajeno događaju ako čovjek odlazi u treću, šestu i devetu razinu svjetlosnog tijela. Ona se međusobno razlikuju. Neki ljudi tada napr. vjeruju da su « walkins»
(to walk in:, nastupiti. Oznaka za fenomen jedne duše koja napušta svoje tijelo i prepušta ga jednoj duši s večom misijom kako ova nebi moralaproći kroz fizički proces odrastanja). No to oni nisu. Opadanje može biti tako dramatično da izgleda poput walk-ina. Sve se češće događa da ljudi intenzivno dožive opadanje.



PITANJE: Utjećemo li na mutaciju Zemlje?

ODGOVOR: Naravno! Sjeti se samo na to da se univerzum stvara na temelju tvojih slika realiteta. Ako je tvoja slika da je planet zamazan i da će uskoro biti uništen tada pogodi što će se dogoditi: Ti ćeš živjeti na uništenoj Zemlji. Ako je tvoja slika da se planet može sam iscjeliti i očistiti i održavati svoje stanovnike na životu, onda ćeš to iskusiti. Zbog toga te također molimo: Koncentrirajte se samo na lijepe i pozitivne tvari. Strahovati za vrijeme ozonskih rupa uopće ne pomaže. Taj strah će rupe samo povečati. Rupa je i onako trebala nastati kako bi se božanske snage i zrake mogle bolje spustiti na Zemlju.

Mnoge stvari biste mogli raditi kako bi pomogli planetu. Sakupljajte smeće, sadite drveće – bez straha i krivice. Strah vas čini nepokretnim. Transformirajte ove osjećaje za službu Zemlji. Učite biti božanskim vrtlarom. Sadite sjeme ljubavi, brinite se o sjemenu istine i žanjite manifestirano voće božanske volje.

PITANJE: Događa li se nešto u carstvu anđela kada se energija milosti potpuno manifestira?

ODGOVOR: Postoje mnogi događaji. U rujnu 1989 došla je energija milosti na planet kako bi postala dio rešetkaste mrežne strukture. Svaki mjesec se sve više otvaraju vrata i ti ćeš se uskoro na to naviknuti. Postoji sve više i više mogućnosti saznati o novim energijama, tehnologijama, informacijama i aspektima tvog Duha. Za svakog posebno i za planet vrijedi: Svi do sada djelujući priključci povlaće zaključak da je « Ti» upravo već u svjetlosnom tijelu.

Ako se ne blokiraš pred nekim vratima i pustiš da kroz tebe teče energija bit će to prekrasno iskustvo. Ako se blokiraš za promjene onda se energija gomila u tvojim poljima. Već smo uočili da ljudi naginju živjeti u budućnosti i samo još čekaju na događaje. Problem, koji uvijek nanovo vidimo u određenim grupama, je očekivanje da se otvore bilo kakva vrata. Mi bismo kazali da se vrata neprestano otvaraju i da je mnogo snažnije živjeti u SADA i u prisutnosti Duha. Oni koji se neprestano koncentriraju na otvaranje vrata u budućnosti često propuštaju čudo u SADA-točki.

PITANJE: Kakvo djelovanje ima proces svjetlosnog tijela na životinje?

ODGOVOR: Mnogi speciji se u momentu odluče napustiti ovaj planet, jer protuslovnu svijest momentalnog tijela nebi htjeli ponesti u svjetlosno tijelo. Oni žele nešto drugo. Naravno da je u redu brinuti se o drugim specijima, no neka vam bude jasno da sva svijest znade što se događa.

Tijela večine specija ne dožive simptome mutacije. Mutiraju sasvim prirodno. Oni ne trebaju sjedinjavati svoja polja, jer ih nikad nisu niti razdvojila.Jedini speci,j koji ima probleme, je domesticirani (pripitomljeni) pas. Mačkama je dobro, jer se njihova funkcija sastoji u tome podržavati proces. One su prekrasni kanali i njihova grupna duša je potvrdila da će ljudima pomoći pri uzašašću. Ako žele s vama spavati dozvolite im to.

Psi i mačke su se polarizirali kako bi držali polove starog i novog svijeta.Psi preuzimaju mnogo starih energija koje će biti otpuštene, a mačke donose nove energije. Izgleda da psi dobivaju više problema s parazitima i zbog toga trebaju više pažnje. Napravi Invokaciju vode nad njihovom hranom i vodom.

PITANJE: Aksioonalne linije su prirodni dio jednog izbalansiranog energetskog polja. Kako te linije pomažu kod manifestacije?

ODGOVOR: Duh ih manifestira. Vi posjedujete priključenje na višu rešetkastu strukturu. Aksiotonalne linije priključuju se, kroz okretišta vašeg tijela, na kristalne rešetkaste strukture koje egzistiraju u svakoj dimenziji. Ako Duh želi nešto manifestirati ove linije zasvijetle interdimenzionalno.
U šablonama osme čakre moraju se linije egzaktno usmjeriti na kristalnu strukturu. Aksiotonalne linije priključuju se kroz osmu čakru na različite rešetkaste strukture različitih zvjezdanih sistema u ovom univerzumu i na druge izvorne sisteme. Duh aktivira ove linije kako bi mogao biti, kroz tijelo, sve više i više manifestiran od njegove vlastite veličine. To onda opet aktivira više linija kroz što može opet proči više duha i tako dalje.

Ako si stvorio ovaj sistem mreže događa se aktiviranje u jedanaestoj čakri, vratima JA-JESAM-PREZENT. Čim su šablone uspostavljene i priključene na rešetkaste strukture postigao si manifestacije svih sposobnosti božanske razine. Da bi ih mogao izvoditi morašroći kroz Kristovu-Naddušu inače bi tvoje tijelo moglo izgorjeti.

Ako prolaziš kroz osmu razinu svjetlosnog tijela otvaraš se za svjetlosni govor i počinješ ga odgonetavati. Ako neki puta nništa ne razumiješ jednostavno se otvori tvom Duhu i dozvoli tvom tijelu da stvara tonove. Zvukovi dolaze iz viših dimenzija, a tvoje tijelo im služi kao instument. Ti uopće ne moraš ništa činiti, to će Duh već sam od sebe riješiti.

PITANJE: Što znaći zvonjava u ušima?

ODGOVOR: Vjerojatno se ovdje radi o biću više dimenzije koje pokušava kontaktirati s tobom. Uđi u tišinu i kaži: « Ja sam otvoren kako bi primio» i pusti da prođe. Primit ćeš možda tonove, riječi ili melodije.
Posted by  
 
Izvor  http://uspensky-onotobitrebalidaznamo.blogspot.com/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.