среда, 24. октобар 2012.

VOLIMO SE ISKRENIM MISLIMA



Izborom pozitivnih misli zasnovanih na ljubavi izaziva se zakonitost da se pozitivna energija upućuje voljenom biću i istovremeno istom energijom oblaže i štiti sopstveno biće.
volimo_se_mislima_1
Ljudi su pojedinačno originalni, energetski, misaono-emocionalno-duhovno samousavršavajući organizmi, usklađeni s kosmičkim ciklusima, ritmovima i učestalostima vibracija. Njihovi odnosi i vrste veza ponajviše zavise od misli, odnosno, od mislima uslovljenih emocija i ponašanja. Uostalom, misli stvaraju kosmos. Njihova moć proističe iz informacija koje sadrže, odnosno one ih čine i one presudno utiču na stepen bliskosti među ljudima, na uspostavljene odnose, pa stoga i na ispoljavanje i očuvanje ljubavi.
Najvažnije je da se shvati da je ljudski um deo kosmičke sveprožimajuće "umne energije". Čak su i Maje bile ubeđene u to da kosmos ima određene "namere" i da se iz središta univerzuma upravlja svim tokovima vidljivog sveta. Tako piše i Diter Brers, čuveni nemački biofizičar. Stoga nije čudno što se u religijama pominje dosluh sa "šaptačima misli" i anđelom čuvarem. Ko spozna svog anđela neće pogrešiti u izboru životnog puta i saputnika. Međutim, izbor životnih saputnika najviše zavisi od izgovorenih i prećutanih reči, koje ishode iz misli i podstiču emocije. Kada neko želi da ostvari vezu, najbolje je da pomisli šta bi ljubav u toj situaciji odlučila i šta bi rekla istina.
U ime ljubavi nastaju prijatna raspoloženja sa emocijama kao što su sreća, opuštenost, radost, užitak, ushićenost i znatiželja, ali se emocije pune ljubavi rađaju tek onda kada dostupne informacije dovoljno povećaju verovatnoću dostizanja cilja, u odnosu na iščekivanja. Izborom pozitivnih misli, zasnovanih na ljubavi, izaziva se zakonitost da se pozitivna energija upućuje voljenom biću i istovremeno istom energijom oblaže i štiti sopstveno biće, čak i ostala najmilija i najsrodnija bića. Uostalom, misli i emocije su samo oblici posebne vrste energije.
Izvor  Miss Elixir


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.