среда, 4. октобар 2017.

Jake žene ne mole, one samo odu

Picture  

Mnoge žene suočavaju se sa takvim scenarijem odnosa sa muškarcem.

Vama se sviđa momak. I čini vam se da se vi takođe njemu sviđate. Hodate zajedno, kod vas već rade oni ozloglašeni leptirići u stomaku, i vi već maštate o vjenčanju. A kod momka u tom trenutku se aktivira anti-ljubavni radar i on iznenada nestaje. Vi ostajte sama, potajno se nadajući da je gej, da ne biste razmišljali o tome da mu se ne dopadate.

Dobro, možda je ovo malo preuveličano, ali ponekad u odnosima postoje momenti kada tek što ste se opustili i pomislili da je sve dobro, da momak odjednom prestane da vas zove.

 

​Tada poželite da mu napišete neku mega ljubavnu poruku, da shvati koliko vam je bilo prelijepo. Ali ne treba. Od toga će se on još više prepasti, a vi ćete biti opsjednuti njime.
 

Zašto mi same ne bismo postupile isto tako kao i on?
 

​Kada se sjetim sličnih slučajeve u mom iskustvu, posle izvjesnog vremena sam toliko žalila što sam se ponašala nametljivo i gubila vrijeme na nekoga ko nije bio dostojan toga.

U stvari, postojali su znaci koji su mi govorili: "Bježi od njega!", ali bila sam zaslijepljena ljubavlju i nijesam ih primjećivala dok on sam nije pobjegao.

 

Došlo je vrijeme da prestanu da se prave ove greške. Vrijeme da se prestane hvatati za momka koji je jednom nogom već prešao prag naših odnosa. Život je suviše kratak i postoje mnogi drugi perspektivniji muškarci.
 

Jake žene ne pitaju i ne mole. One odlaze u tom trenutku kada počnu da se osjećaju nepoželjno. 
 

Ako još ne možete da uhvatite taj momenat, evo nekoliko znakova: 
On ne pokušava da nađe vrijeme da se sretne sa vama. Bez obzira koliko da je zauzet, ako želi, uvijek će naći mogućnost. Kada počne da traži izgovore, vrijeme je da tražite drugog momka.
 

On se ponaša kao da mu je svejedno. Najljepše kod muškaraca je to, što je većinu od njih veoma lako razumjeti - oni nijesu tako komplikovani kao žene. Samo prihvate to, što vidite u njegovom ponašanju, ne uzadjte se u promjene, pogledajte u lice stvarnosti.

Prevod teksta:  cluber.com.ua 

​Prevela: Beba Muratović - bebamur.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.