понедељак, 23. октобар 2017.

Škorpije,srećan rodjendan

  

Škorpija je znak koga ili vole ili ne vole.

Prema starogrckoj legendi mitŠSkorpije je o lovcu Orionu, Posejdonovom sinu, koji je plenio lepotom i u kojeg su sve boginje bile zaljubljene. Jednom je krenuvši u lov, sreo iznenada Artemidu, boginju lova, sestru bliznakinju Apolona i poželeo je da mu bude ljubavnica. Poverovao je da ce je lako osvojiti, ali je pogrešio. Ljuta na Oriona i uvredjena, bežćci od njega, na jednoj livadi je pronašla malu, čudnu životinjicu sa otrovnom bodljom. Poslala ju je na Oriona. Škorpija ga je izujedala i Orion je umro. Ali ubrzo je Artemida zažalila zbog Orionove smrti i skrhana je zamolila Zevsa koji je postavio Orionov lik na nebo kao sazveždje.

Škorpije u horoskopu su duboko osetljive osobe, a jedini nesporazumi sa njima nastaju zato što su u svakom trenutku spremni da se bore za svoje dobro. Drugi nesporazum: većina nas nastoji da zaobidje svet oštrih ivica u kome živimo ,a Škorpijama je baš takav svet potreban i potpuno im odgovara, jer u svakom momentu hoće da znaju gde im je i sa kim mesto.Škorpije vole sve one stvari o kojima ljudi koje smatramo pristojnim ne govore.

Ono što je najvažnije kod Škorpija, ne vidi se na prvi pogled....da bi otkrili njenu pravu suštinu, moramo zaviriti ispod površine vode da je ugledamo. Znaci ono što je najvažnije kod nje, nije vidljivo odmah, nego se nalazi duboko u njoj. Ima energiju vrednu strahopoštovanja. Ima moć da prodre do suštine stvari, ali isto tako ume da ujede za srce drugog čoveka, baš kao Škorpijin rep.


Oči Škorpije su prve koje će privući osobe suprotnog pola. Osećanja vešto zna da prikrije i nikada se ne može primetiti šta Škorpija krije u svom srcu.Ćutanje je jedno od njenih orudja, ali mora da nauči da ima samokontrolu, jer je ljubomora uvek izbaci iz takta i tada svaka Škorpija počinje da ključa i dimi. Škorpija želi da bude prva i jedina pod parolom "sve ili ništa"
 

Ona  je živi vulkan kome je teško odoleti.

Na poslu su vredni i uspešni ali ih kolege često ne vole i ogovaraju ih iza ledja, razlog za ovo leži u njihovoj prirodi i ponasanju koje dovodi do nesporazuma i svadja.
Praktično ne umeju da kriju istinu bez obzira da li je za nekog bolna i da li će ga povrediti.Svakome će sasuti istinu u lice svidelo se to njemu ili ne.Nikada ne daje lažne komplimente,uvek govore golu i ponekad bolnu istinu...Veoma su odani porodici i prijateljima,ali ukoliko je prijatelj povredi zagarantovano mu sledi osveta....


Izvor Astrologmira.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.