субота, 21. октобар 2017.

Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2017



Ovan

Horoskop za novembar 2017 predviđa da ćete veoma zavisiti od interesa drugih ljudi. S toga ovo nije pravo vreme za nezavisne brze akcije i ličnu slavu. Ovnovi se moraju naoružati strpljenjem i bilo bi dobro da budu spremi na kompromis. Planeta Mars nije na povoljnom položaju za vas u novembru, tako da bi bilo najbolje da smanjite agresiju.
Što se tiče karijere, svi sa suncem u Ovnu će imati u ovom mesecu povoljne prilike. Oni Ovnovi koji budu tražili posao dobiće pregršt ponuda, ali ne bi trebalo da srljaju, već da se posle temeljnog promišljanja odluče za pravu. Mesečne astorloške prognoze kažu da su Venera i Jupiter dobronamerni i da Ovnovi mogu biti u dobroj prilici za sticanje novca. Možete očekivati  priliv novca iz nepoznatih izvora, čak je moguće i nasledstvo.
Što se tiče ljubavi Ovnovi će u ovom mesecu imati dosta prilika da stupe u kontakt sa uticajnim i moćnim ljudima. Singl Ovnovi će imati mogućnost da  dožive romansu ili u akademskom ili u religioznom okruženju u prvoj nedelji novembra. Ovnovi koji su imali neke nerešene ljubavne probleme ili nesuglasice će u novembru biti u prilici da  te stvari i reše. Možda će biti potrebno da eliminišu neke osobe iz svog života. Oni koji su u braku imaće jako strastven mesec i priliku za trudnoću.
Zdravlje će jako dobro poslužiti Ovnove, ali mogli bi da obrate pažnju na ishranu i da prihvate i nešto zdravo da pojedu za promenu
 
Bik

Situacija sa planetama u novembru za Bikove je takva da će morati da prihvate da nisu sve stvari pod njihovom kontrolom. Bikovi imaju mogućnost da ostvare ciljeve uz pomoć drugih ljudi. Trebalo bi da budu spremni na kompromis i fleksibilnost. Takođi oni rođeni u znaku Bika imaju priliku za putovanje i unapređenje duhovne svesti.
Kada je u pitanju karijera možete očekivati pozitivne prilike. Postoji mogućnost profesionalnog napredovanja i brzog rasta na društvenoj lestvici. Nakon 22. novembra postiji manji broj mogućnosti za opstrukciju na poslu. Što se tiče finansija trebalo bi da sve glavne investicije i transakcije obavite do sredine novembra. Ovog meseca bi trebalo da napravite dobru finansijsku strategiju kako bi došlo do poboljšanja na tom planu.
Što se tiče ljubavi, mesec novembar je povoljan kada su u pitanju društvene aktivnosti i upoznavanje novih ljudi. Kako mesec novembar predviđa dosta zanimljivih susreta, pojedini Bikovi će imati mogućnost da započnu novu romansu. To novo poznanstvo može biti ostvareno u intelektualnim krugovima.
Kada je u pitanju zdravlje u novembru, postoji mogućnost da ćete biti krhki i osetljivi. Savetuje se odmor i opuštanje. Najbolje bi bilo da provodite vreme u okruženju sa što manje stresa.
 
Blizanci

Planete za ovaj mesec govore da bi trebalo da pustite da se stvari događaju prirodno. Merkur nije u dobrom položaju za vaš znak tako da morate ograničiti svoje ambicije. Pomoć drugih ljudi je dobrodošla pri ostvarivanju vaših ciljeva.
Što se tiče karijere period je izuzetno povoljan za razvijanje planova. Vaša vera u vaš rad je ovog meseca beskrajna. Možete očekivati bolji posao ili bolje rangirano mesto. Ali postoji mogućnost da će rast karijere kod blizanaca biti ispraćen turbulencijama. Povoljan je period ako radite porodični  biznis. Postoji mogućnost za finansijski uspeh, ali obratite pažnju na svoje apetite, nemojte sve odmah potrošiti na luksuz.
Kada je u pitanju ljubav, novembar je za vas vrlo povoljan za formiranje novih ljubavnih priča. U novembru postoji velika mogućnost za promene na ljubavnom planu. Tražićete partnera koji bi brinuo o vama i vašim potrebama. Za one koji su zauzeti predstoji jako povoljan ljubavni period pun strasti, možete očekivati i vest o trudnoći.
Zdravlje će vas dobro poslužiti, ali bi trebalo da obratite pažnju na ishranu. Savetuje se dijeta.
 
Rak

Rakovi će u novebru pri pozitivnom uticaju planeta imati priliku za dobru saradnju. Lična inicijativa i hrabri postupci će uroditi plodom. Postoji mogućnost da imate saradnju sa ljudima koji su vam važni ali trebalo bi da napravite određene ustupke kako bi ostvarili određene ciljeve.
Kod karijere treba da budete oprezni i da promislite dva puta pre nego što napravite korak. Nepovoljan uticaj planeta može usporiti vaše planove. Ali nemojte da vas to obeshrabri, samo treba da pristupite studiozno poslu i rešenje će doći. Postji mogućnost da se nekim rakovima meša partner u posao što će  imati negativan uticaj na karijeru. Za nezaposlene  Rakove sledi povoljan perod kad je karijera u pitanju. Brz pronalazak posla.
Što se tiče ljubavi, ovog meseca ćete zračiti šarmom. Postojaće velike mogućnosti za ulazak u romantičnu vezu. Ovaj mesec je povoljan za zabavu i društvene aktivnosti. Oni koji su zauzeti će biti u prilici da razgovaraju o potomstvu ili krunisanju veze.
Zdravlje ovog meseca će biti dobro. Predstoji povoljan zdravstveni period, vi ćete na vreme preduprediti sve negativne uticaje na vaše zdravlje.
 
Lav

Mesec novembar kaže da za Lava postoji mogućnost da dođe do sukoba između profesionalnih i privatnih odluka. Lav bi trebalo da se podjednako posveti obema sferama života. Moguće je da ćete imati potrebu da trošite više nego što bi trebalo, tako da obratite pažnju na finansije.
Kada je karijera u pitanju, oni koji imaju sunce u Lavu, svoje profesionalne ambicije će možda teže ostvariti zbog dešavanja na porodičnom planu. Nemojte zbog toga paničiti. Možda se u novebru neće ostvariti sve vaše profesionalne ambicije, ali vi se zato više okrenite porodici. Posao će biti na istom mestu na kom je i bio. Što se tiče finansija, preporučljivo je da sve svoje obaveze i ulaganja završite do sredine novembra.
Što se tiče ljubavi, planete Uran i Neptun su u tranzitu što donosi povoljan uticaj kada su ljubavni odnosi u pitanju. Lavovi koji nisu u vezi imaju priliku da ovog meseca upoznaju zanimljivu osobu. Oni lavovi koji su u dugoj vezi imaju povoljnu priliku da tu vezu krunišu brakom.
Zdravlje će se poboljšati nakon 23. novebra, i bilo bi dobro da se odmarate i ne izlažete se bespotrebnom stresu.
 
Devica

U mesecu novembru Devicama će biti potrebna podrška za ostvarivanje ciljeva. Takođe bi bilo poželjno da pristaju na kompromis i budu maksimalno fleksibilne. Povoljan je period za one Device koje studiraju ili se bave edukativnim poslom. Mogućnost velikog uspeha na akademskom polju ako su u prethodnom periodu uložili dovoljno truda.
Što se tiče posla Device će staviti fokus na porodicu i emotivnu stabilnost više nego na karijeru. Finansijska situacija je više nego povolja. Device će iskoristiti ovaj dobar  period i okrenuti stvari u svoju korist. Bićete vrlo dobro obavešteni i znaćete da iskoristite svaku priliku.
Kada je ljubav u pitanju mesec novembar je vrlo povoljan za one koji su rođeni u znaku Device. Postoji mogućnost za ostvarivanje emotivne veze tokom celog ovog perioda. Device imaju priliku da ostvare važno poznanstvo na fakultetu ili nekom drugom mestu koje okuplja mlade. Za one koji su već u vezi sledi jedan harmoničan period.
Novembar ćete provesti bez većih zdravstvenih problema. Trebalo bi da pripazite na zdravlje tek posle 22. novebra kada su moguće prehlade. Preporuka je da se više fizički aktivirate.
 
Vaga

Novembar za Vage donosi dobre vesti. Položaj planeta je takav da će vam večina stvari ići od ruke. Vage neće morati da pristaju na kompromis već će svoju samovolju moći da sprovode u delo.
Karijera ulazi u miran period koje bi osobe sa suncem u Vagi trebalo da iskoriste za pravljenje planova a akciju da ostave za kasnije. Ono što treba naglasiti je da će te odluke biti velika transformacija za vas. Finansije će ovog meseca biti u centru pažnje. Planete donose povoljan uticaj, tako da imate priliku da dobro zaradite. Uticaj Jupitera i Plutona  pomoćiće vam da postignete uspeh u kreativnom radu.
Kada su u pitanju ljubavni odnosi, tu može doći do problema zbog retrogradnog kretanja planete ljubavi. Predstoji ispitivanje odnosa gde će se Vage pitati da li da nastave odnose ili ne. One slabije Vage bi mogle da prekinu vezu, dok će one jače svoje odnose još više učvrstiti. Ovog meseca vaš ljubavni život ima tendeciju da se više svodi na strasti. Oni koji su u braku mogu imati razgovore vezane za potomstvo.
Zdravlje će u novembru mesecu sigurno poslužiti Vage. Ono na šta vage treba preventivno da obrate pažnju je depresija.
 
Škorpija

Škorpije u novembru očekuje povoljan položaj planeta tako da imaju tendeciju da budu uspešne na mnogim poljima. Škorpije mogu dobiti nezaustavljivu snagu tako da će se osećati kao da bi mogle vladati svetom. Vaš uspeh zavisi samo od toga koliko ste uravnoteženi. Obratite pažnju na to da date jednak značaj svakom apektu života.
Posao u mesecu novembru za škorpije neće biti u prvom planu. Ipak ćete imati priliku da sredite i ispravite stvari kako bi karijera kasnije išla uzlaznom putanjom. Kod Škorpija koje traže radno mesto potrebno je dobro analizirati ponude jer vaš Mars nije u baš najpovoljnijem položaju za pravljenje novih dogovora. Ono što jedobro je prisustvo Jupitera koji vam donosi više mogućnosti za finansijski uspeh. Kako mesec bude odmicao kretanje Jupitera će značajno uticati na novčanu situaciju u pozitivnom smislu . Novembar je za Vas mesec dobre zarade ali i povećanih troškova.
Na polju ljubavi osobe rođene u znaku Škorpije mogu imati i te kako uspeha. Ovo je mesec kada škorpije zrače svojim neodoljivim šarmom i privlače ljude. Savet za škorpije je da ne preteruju sa svojim entuzijazmom. Za Škorpije koje su u braku može postojati sjajna vest, a to je  mogućnost prinove.
Zdravlje Škorpija u novembrru će biti izuzetno. Škorpije će više vremena nego inače provoditi brinući o svom fizičkom izgledu.
 
Strelac

Novembarski horoskop za Strelčeve kaže da ćete iskoristiti svoju nezavisnot i raditi stvari na svoj način i pritom izbeći interese drugih. Položaj planeta vam ide na ruku tako da nema potrebe za kompromisima kako biste ostvarili svoje ciljeve. Vaš nivo samopouzdanja u novembru je visok i gledaćete da se fokusirate više na zadovoljstvo i senzualne aktivnsti.
Kada je karijera kod Strelčeva u pitanju, Merkur nije na najpovoljnijoj poziciji za njih. Može doći do zahlađenja odnosa na poslu i nepredviđenih gubitaka. Okrenite se ljudima koji vam znače i u čiju ste podršku sigurni.  Zbog retrogradnog kretanja planeta Strelčevi će u novembru trebati da ulože više energije nego inače da bi  zaradili dovoljnu količinu novca. Ono što je povoljno je da će krajem novembra dobiti priliku da isprave sve ono što ih je kočilo i broliralo na polju karijere..
Ljubav će u mesecu novembru biti puna dinamike ali biće dosta složenih situacija. Do 19. novembra Strelčevi će imati prilike da započnu značajnu romantičnu vezu. Posle ovog perioda dinamika odnosa će se utišati. 
Što se tiče zdravlja, za Strelceve u novembru neće biti problema.
 
Jarac

Prognoza u novembru za one sa suncem u Jarcu kaže da će jarčevi imati jaku volju koja će im  pomoći da postignu sve svoje ciljeve. Aspekti kažu da ćete imati dosta snage da situaciju promenite u vašu korist. Ovog meseca socijalne veštine vam neće manjkati  a nećete imati ni potrebe da pravite kompromise.
Kada je karijera u pitanju preporučljivo bi bilo da sve projekte završiti na vreme i okrenete se emotivnom zadovoljstvu. Mesec  će uticati na vaš poslovni život i može doći do značajnih promena na tom polju. Što se tiče finansija dolazi do prosperiteta a to se sve dešava pod uticajem kretanja Urana. Takođe, povoljan je i uticaj Jupitera  na vaš materijalni status, tako da  Jarčevima u novembru ne izostaje profit.
U novembru pod uticajem Venere fokus će biti na zabavi i lepoti. Vaš šarm će za druge biti neodoljiv i možete imati strastvena poznanstva. Ovaj mesec za vas je samo zabava i dobar provod. Sa druge strane odnosi sa bližnjima će biti stavljeni na test, i samo oni snažni osnosi će preživeti. Oni koji su u braku mogu razmatrati svoju odluku da imaju potomstvo.
Zdravlje će se u novembru za Jarca samo poboljšati. Savetuje se detoksikacija organizma.
 
Vodolija

U  ovom mesecu Vodolije će imati sve konce u svojim rukama. Biće sigurne u svoje ciljeve i moći će da prevaziđu sve prepreke koje im stoje na putu. Vodolije ovog meseca neće zavisiti od drugih i neće morati da prave kompromise.
Kada je karijera u pitanju, mesec novembar je dobar za Vodolije. Ono što je moguće ovog meseca je da će doći do pomene na poslu tj. postojaće promena statusa na vašem trenutnom položaju. Pod uticajem planete Mars možete agresivnije nastupiti kad su u pitanju vaše profesionalne ambicije. Vaš profesionalni uspeh donosi sreću vašoj porodici i bliskim ljduima. Postoje veoma dobri izgledi da savladate prepreke svojim smelim stavom. Što se tiče finansija ovog meseca one će biti izazov za vas. Kako mesec bude odmicao, pod povoljnim uticajem Neptuna i Urana, vaš finansijski status će se poboljšavati.
Što se tiče ljubavi u novembru se predviđa dobar i uzbudljiv društveni život, bićete okruženi prijateljima. Postoji mogućnost da neke Vodolije nađu ljubav u profesionalnom okruženju sa starijim kolegom. Ovo je takođe jedan blaženi period za Vodolije koje su u braku jer postoji mogućnost trudnoće. Ono što je izvesno je da su društvena okupljanja izvor ljubavi za Vodoliju u Novembru.
Vaše zdravljeće  biti nežno. Trebalo bi poboljšati ishranu i fokusirati se na dizanju imuniteta.
 
Ribe

U novembru Ribe će pod uticajem kretanja  planete Neptun biti puni samopouzdanja i ambicije. Ovog meseca Ribe nemaju potrebu za timskim radom i mogu imati priliku da okrenu stvari u svoju korist.
Postoji mogućnost za razvoj u karijeri uz vašu jaku inicijativu i podršku porodice. Profesionalni život zahteva mnogo rada. Ribe će ovog meseca imati podršku planeta i vaš instnkt će vas voditi ka uspehu. Pod uticajem planete Mars možete nastupati agresivnije na polju karijere što dovodi do pozitivnog razvoja. Ribe bi ovog meseca trebalo da uspore kad su finansijski poduhvati u pitanju. Savet je da pre nego što uložite dobro razmislite. Postoji prilika za sticanje novca u poduhvatima povezanim sa inostranstvom ili oblastima vezanim za obrazovanje i putovanje.
U novembru mesecu planeta ljubavi za Ribe neće biti u fokusu. Postoji mogućnost za brze promene u ljubavnim odnosima . Ribe samci mogu potražiti ljubav u inostranstvu ili u akademskom okruženju. Radno mesto takođe može biti izvor romanse u narednih nekoliko nedelja.
Zdravlje će u mesecu novebru poslužiti osobe rođene u znaku Riba. Savetuje se čuvenje energije za važne stvari i čišćenje od toksina.
Izvor Alphapisces

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.