субота, 8. децембар 2012.

Savršeni u 5 minuta

Savršeni u 5 minuta

Bez obzir na to što imate vrlo malo vremena, možete lijepo izgledati, bez obzira koje ste dobi!
Dvadesete
Partijali se do kasno, jedva se probudili ujutro i skoro zakasnili na posao? Događa se. Kladimo se da niste baš imali vremena za frizuru. Idući put kada se nađete u sličnoj situaciji spasite se šamponom za suho pranje kose, koji su zapravo puder pod tlakom. No za razliku od pudera, lakše i preciznije se nanose i nema šanse da ćete izgledati kao da ste preko noći posijedili. U drogerijama najjeftiniji su oko 25 kuna. Šampon posprejajte po korijenu kose, zatim kosu svežite u nisku punđu, učvrstite ukosnicama. Neposlušne vlasi možete na brzinu ukrotiti lakom.

Tridesete
Posao i obitelj ne ostavljaju vam dovoljno vremena za sve one rituale koje ste nekad izvodili. Vaša koža može izgledati poprilično umorno. U tom slučaju ne zamarajte se s podlogom,bronzerom i rumenilom jer ćete izgledati kao umorna žena koja nosi puno šminke. Umjesto toga nakon tuširanja lice i vrat namažite bronzing gelom kako bi vaša koža izgledala toplo i kao da sjaji iznutra. Bitno je samo prije gela napraviti piling kako biste se riješili suhih dijelova kože na kojima gel ne izgleda lijepo i koje mogu pokvariti opći dojam.

Četrdesete
Vaše usne vjerojatno nisu tako pune kao što su bile ranije, pa vaš omiljeni ruž možda upada u borice oko usana. Rješenje je u lip plumper-ima, dostupnima i kod nas, proizvodima koji čini da usne izgledaju bujnije. Oni također hidratiziraju usne, što sprečava stvaranje novih bora. Također popunjavaju već postojeće borice kako se boja ne bi razlijevala. Lip plumper potrabno je nanijeti prije ruža. Izaberite neki s anti-age sastojcima poput ceramida i vitamina E. 

Pedesete
Korektori i highlighteri su jednostavni za korištenje i skidaju godine s lica. S ovim savjetom profesionalnih vizažista ne možete pogriješiti: nakon podloge lagano utapkajte korektor ispod očiju, posebno pažljivo u unutarnjim kutovima. Bore smjehulje pokrijte korektorom koji sadrži svojstva za zaglađivanje bora. Kada se šminka upije i osuši spužvicom nanesite highlighter niz jagodice, niz korijen nosa te na V vaše gornje usnice kako biste djelovali kao da zračite.

Šezdesete
Bore se mogu sakriti i šminkom, ne samo kozmetičkim zahvatima. Posegnite za preparatima koje u trenu izglađuju bore i zatežu kožu, obično su u roll-on pakiranju. Koristite i serume za područje oko očiju kako biste sakrili podočnjake i natečenost. Možete ih nanijeti i preko šminke, a najbolje ih je nositi sa sobom i koristiti nekoliko puta na dan.


 http://www.beauty-cro.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.