понедељак, 10. децембар 2012.

Jednostavan tretman za celulit na bedrima i stražnjici


vježbe za celulit
Ako postoji nešto što je zajedničko svim ženama bez obzira na boju kože, religiju, godine ili oblik tijela, a istovremeno je i njihova noćna mora, onda je to celulit. Pojavljuje se po cijelom svijetu, čak i kada je tip prehrane totalno drugačiji.

Širom svijeta se razvijaju različiti pristupi rješavanju pitanja celulita, bili oni kozmetički, kemijski, laserski, ili neki drugi, a posebno se koncentriraju na područje bedara i stražnjice gdje se celulit pojavljuje najčešće. To su uglavnom i područja na tijelu na koje se žene najčešće žale. Mnoge žene bi napravile sve da izgledaju dobro, a velik utjecaj na ukupni izgled imaju bedra i stražnjica je mijenjaju siluetu i oblik tijela i uvjetuju što se može odjenuti a što ne. Ukoliko uspijete postići da vam tijelo izgleda lijepo onda vam se podiže samopouzdanje i počnete zračiti da znate da izgledate dobro a onda to znaju i drugi.
Ako bacite pogled na trenutno dostupna rješenja za celulit onda ta rješenja imaju raspon od dijete, kozmetike, tableta, kavitacije, lasera, liposukcije i mnogih drugih tehnika. Koju tehniku ćete izabrati za sebe ovisi isključivo o vama jer samo vi možete znati koja tehnika vam najbolje odgovara. Svakako je preporučljivo da što god odaberete barem dio toga budu vježbe i dobra i zdrava prehrana. Osim toga vježbanje ne košta mnogo, a nije baš pametno trošiti velik novac na privremena rješenja. Nemojte zaboraviti da i neka od najboljih kirurških rješenja nisu trajna, a koštaju mnogo.
Tonizirajuće vježbe su nešto što je jeftino, zahtijevaju samo malo prostora u stanu ili kući i malo vremena. Možete ih raditi tri puta tjedno ili više, kako vam odgovara. Sve što treba je malo samodiscipline kako bi se natjerali da to i radite a ne da samo pronalazite 49 verzije isprike zašto vam se baš danas to ne da raditi.
Vježbe za bedra i stražnjicu koje možete raditi kod kuće su vježbe za celulit Stupanje na mjestu – ali bez udarca u pod. Dakle stupajte kao da ste vojnik ali prije nego noga treba doći na pod zaustavite stopalo i polagano ga spustite. Kada podižete nogu, bedro mora doći u položaj paralelan sa podom, dakle do visine da vam je koljeno gotovo u visini kukova.
Podizanje noge unazad – uzmite običan stolac i okrenite naslon prema sebi kako bi bio oslonac. Držite se sa obje ruke i polako podižite jednu pa drugu nogu unazad koliko ide bez da je savinete u koljenu. Ovim vježbom zatežete baš mišiće na stražnjici.
Podizanje noge na stranu dok ležite na boku. Sam naslov govor sve. Legnite se na bok i podižete nogu bez savijanja koljena. Nakon nekoliko ponavljanja, promijenite stranu.
vježbe za celulitPremještanje težine s koljena na koljeno – Ovo radite u stojećem položaju. Savinite jedno koljeno i postavite težinu na tu nogu, dok drugu nogu ispružite u stranu. Sada premještajte težinu na drugu nogu tako da savijate koljeno u da se torzo ne podiže a druga noga se polako pruža ravno.
Ako vam ove vježba postanu prelagane nakon nekog vremena, uvijek možete nabaviti utege za zglobove. S druge strane ako ove vježbe ne možete raditi zbog bilo kojeg zdravstvenog razloga ili bolova savjetujte se sa liječnikom, fizioterapeutom ili nekim drugim stručnjakom.
 http://emrsavljenje.com



Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.