недеља, 16. децембар 2012.

Odapnite strelu...Venera u Strelcu 16.Decembar 2012.

Sunce i Merkur u Strelcu od sutra dobijaju pojačanje :-). Ovom lepom društvu pridružiće se (u 5:38am CET) i Venera, koja će u Strlcu boraviti sve do 9.Januara 2013. Tajming je odličan ovako zajedno će doneti pozitivnu energiju i poziv za AVANTURU!!!


Ili ste meta ili lovac....
Venera u Strelcu - energija inteziteta prelazi u energiju vatre, iz vode u vatru!!! Dok je Venera u Škorpiji bila usmerena na intimnost i uglavnom bila usmerena na jednu osobu, sada u Strelcu njeni vidici se šire...ljubav prelazi više na univerzalni nivo :-))). Složenost i slojevitost Škorpije, biće zamenjeni višim smislom... i potragom za istinom. Za mnoge će to biti svojevrsna avantura... Energija ove Venere doneće momente sreće i zabave...optimizma. Društvena je ova Venera, slobodnog duha... Nikako nije za dramu, analizu odnosa... Ono što voli Venera u Strlcu su: putovanja, nove kulture, nova iskustva (svake vrste :-), avanture, slobodu, sport, noćni život.... Duh slobode, nezavisnosti biće prisutan u narednom periodu i potrebno je sve to na adekvatan način uklopiti u već postojeće odnose... Dinamika u odnosima, želja za istraživanjem i avanturama trebala bi da bude zajednička..., jer ova Venera ne voli rutinu i dosadu... Ovde će doći do izražaja životna filozofija, smisao života, filozofska razmišljanja... bilo bi dobro da su partneri na istoj talasnoj dužini... Sa energijom Strelca dolazi i vreme optimizma, humora.... sve je nekako lakše i opuštenije... Iskrenost je ovde jako bitna i poželjna...I raznovrsnost, spontanost... zato ne planirajte previše ili uopšte....Naravno da su moguća i preterivanja.... Strelcem vlada Jupiter a gde se on nađe tu su i preterivanja....Budite spremni na rast, širenje i pomeranje granica... Ako ste sami ovo je vreme u kome možete promeniti status. Ako budte otvorenog duha, spremni za avanture, istraživanje... negde tu iza nekog ugla možda vas čeka vaša sreća... Ili ćete biti meta ili lovac... Strele će biti odapete...pa kako kome :-)).

Deda Mraze.. ne skreći sa staze...
Ovo je i vreme poklanjanja i poklona..... Jupiter je ovde kao Deda Mraz...Zašto Jupiter, kao vadaoc Strelca on je u ovom slučaju bitan. Jer to što je Venera u Strelcu znači da ona nosi energiju tog znaka, a svaka planeta u nekom znaku je kao konjukcija... ovde su to Venera i Jupiter. Tako da ili očekujte poklone ili ih kupujte za druge...Ovaj boravak Venere u Strelcu će na opštem nivou doneti širenje velikodušnosti, humanost na delu...Ostaje nam da se nadamo da će Deda Mraz doći i u ove krajeve...

Na ličnom nivou... ovo je vreme druženja, flertovanja, upoznavanja novih ljudi... Ako niste u mogućnosti da se otisnete na neki daleki put, možda ćete baš vi biti u prilici da ugostite one koji dolaze iz nekih dalekih krajeva...Kada je novac u pitanju i tu bi trebalo da dođe do nekih promena....oni srećniji možda dobiju neku povišicu ili nešto slično...

Magla...ili čarolija
Magic of love by ZakHarrar
"Da ne bude sve kako ja hoću"... pobrinuće se Neptun. Doneće maglu, izmaglicu i nejasnoću... Nećemo baš najbolje videti neke stvari, ljude i događaje...Loše procene vrlo moguće. A sve zbog kvadrata Venere i Neptuna... Moglo bi se dogoditi da osobu sa kojom ste u emotivnoj priči odjednom ne vidite kako treba, da odjednom ne ispunjava vaša očekivanja....i eto razočarenja :( To vam je kao da se vozite i odjednom uđete u gusti sloj magle i skoro ništa ne vidite... ili tek nazirete put. Sačekajte da magla prođe. Već sam *** pisala na ovu temu, tako da ću vam sada reći samo ovo: probajte da tu energiju preokrenete u svoju korist... Pustite mašti na volju, neka vas ona inspiriše i stimuliše.. Unesite u svoj život boje, muziku, sveće... unesite u svoj život magiju i čaroliju.. Probudite umetnika u vama i ne mučite sebe raznim sumnjama, nesigurnošću, ljubomorom...čekajte da se magla raziđe.
 http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/



Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.