понедељак, 10. децембар 2012.

Kako postići tijelo za bikini za kojim će se okretati glave?


Kako postići tijelo za bikini za kojim će se okretati glave?



Kako bi ste se osjećali kada bi mogli imati tijelo koje ima savršenu siluetu, mršave ruke, lijepo oblikovane struk, ravan trbuh, potpuno tonirane guzove i kukove i duge lijepe noge? Zar ne biste htjeli pokazati cijelom svijetu to što imate: tijelo za kojim se svi okreću na plaži? Dakako to nije nikakav problem za žene koje su blagoslovljene lijepom figurom koju mogu sa malo vježbe održavati cijelu godinu. Ali odgovor za to postoji i za sve one koje nemaju uvijek spremnu figuru za bikini.
Prvi korak je napokon počnete paziti što jedete. Savršeno je jasno da ako u svojoj prehrani imate mnogo namirnica koje su očito loše za tijelo poput slatkiša, brze hrane i slatkih gaziranih sokova, ne samo da ćete živjeti lošim životnim stilom nego ćete se stalno debljati i imati posljedica po zdravlje. S druge strane ako vaša prehrane sadrži voće, povrće i bijelo vlaknasto meso, vaš metabolizam i probava će raditi mnogo bolje.
Za podršku svojoj novoj prehrani potrebno se pokrenuti i vježbati redovito. Što ste aktivniji, brže ćete gorjeti taj višak kalorija. Osim vježbanja potrebno je dodati male i jednostavne ali ključne promjene kako bi još poboljšali iskorištavanja kalorija a to je da trgovine ne idete automobilom, izbjegavajte lift nego idite stepenicama. Čak i na poslu u uredu možete napraviti male promjene koje će vaše tijelo natjerati da troši kalorije; npr nešto što vam treba svako malo stavite van dohvata tko da se morate dizati po to svaki put kada to trebate i opet se dignite i vratite to na mjesto.
Ne prihvaćamo isprike da nemate vremena niti volje. Odreknite se samo jedne epizode neke serije ili emisije koju pratite i naći ćete vremena za vježbanje.
Ako mislite da s time neće postići što želite i da jednostavno nemate tijelo koji bi moglo biti u bikiniju, obratite se nekom treneru i zatražite vježbe za bikini. Inače poznato kao bikini body workout rutina, to je set vježbi koje su specifično namijenjene oblikovanju tijela u svima poznati oblik koji toliko volimo vidjeti na plaži. No sam program neće napraviti ništa ako ne promijenite prehranu. Ovaj program vježbi cilja na mišiće nogu, ruku, bokove i mišiće ispod ruku, te donji dio trbuha.
Nakon nekoliko tjedana ovakvih vježbi i promjena u navikama jedenja sigurno ćete primijetiti rezultate. I sigurno ćete biti zadovoljni. Kad linija tijela već bude bliža onome što želite, napravite i depilaciju svih onih dijelova tijela koje će sada biti svima pred očima i koje će sada biti dosta upadljivije.
Cijelo vrijeme treninga i mršavljenja možete koristiti neku kremu protiv celulita, ne zato što možda imate celulit, nego da pomogne u prokrvljenosti potkožnog dijela tkiva kako bi se još brže djelovalo na potrošnju masnoća baš na onim dijelovima tijela koja su istaknuta kada obučete bikini.
Izvor  http://emrsavljenje.com
 







Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.