понедељак, 10. децембар 2012.

Kako lijepo izgledati na plaži?

Kako lijepo izgledati za plažu uvijek postane bitno pred ljeto. Nastane velika žurba oko skidanja kila, smanjivanja trbuha, zategnuti guzu te izgladiti i oblikovati bedra. No zbog našeg života i obaveza koje imamo, vrlo često se toga sjetimo prekasno i onda podlegnemo brzim i opasnim dijetama i nakraju završimo sa problemima u crijevima i strijama po koži. Ako ste već čitali i druge članke, vjerojatno ste primijetili da naglasak uvijek stavljaju na dijete i mršavljenje. Dijete i mršavljenje na razne načine može postići ono što želite, ali možda zbog nekih zdravstvenih razliga ili nekih drugih niste u mogućnosti toga se držati.
Prvo ako je ikako moguće, počnite zdravo jesti dosta prije ljeta i baviti se nekim vježbanje, tek toliko da se malo zategnete prije odlaska na more. Također ako je moguće povećajte količinu tekućine koju unoste u tijelo svaki dan kako bi se ubrzala detoksikacija tijela. No vjerojatno to niste stigli i sada gledate kako bi mogli još uvijek izgledati dobro a kile su još uvijek tu.
Kako lijepo izgledati na plaži? 
Prvo i osnovno – imajte stav da izgledate sjajno. Znam da vam ovo zvuči kao neki jeftini i izlizani klišej, ali funkcionira. Ako vi mislite da dobro izgledate onda će i ostali to prihvatiti i misliti jer ćete jednostavno zračiti. Ako vama vaše tijelo ne izgleda lijepo, kako će onda drugima biti lijepo. Ispravite se i hodajte ponosno, a ne da visite k’o bolesna tužna vrba.
Iako možda još uvijek imate koju kilu previše, još uvijek možete izgledati dobro, a ključ je u pravilnom izboru badića. Potrebno je izabrati badić koji će maknuti naglaske sa kritičnih dijelova tijela koji inače ne izgledaju baš najbolje. Ako nosite jednodijelni badić, onda neka tamni dijelovi budu na onim mjestima gdje želite da ima manje pozornosti, kao na bokovima, a svjetlije boje na mjestima gdje se može istaknuti kao okomito od grudiju do donjeg djela trbuha, pa vizualno dobijete dojam da ste mnogo mršaviji. Također možete izabrati i badiće koji imaju uzorak koji “razbija sliku” dok hodate, na primjer točkice pa ćete opet dobiti efekt da ste mršaviji.
Jedna stvar koju mnogi ne znaju je da odgovor na pitanje “Kako izgledati dobro na plaži?” daje vaša frizura. Uredite svoju frizuru i zaštitite kosu. Mnoge žene imaju problema sa kilama a opet nekako uspijevaju privlačiti poglede, i to ne bilo koje nego one požude. Uglavnom je uzrok lijepa kosa, koja ostaje lijepa i nakon kupanja. Dakle zaštite kosu od soli i klora. Ne morate nositi glupu gumenu kapicu, ali nabavite neke hranjive kapsule, ampule i losione za kosu kako bi je mogli nahraniti i osvježiti nakon kupanja. Ako možete držite kosu dignutu visoko, u rep ili kao manju pundžu, dakako to vrijedi ako odlučite ne močiti je. Visoko dignuta kosa otkriva vaš vrat i ramena i čini vašu figuru vitkijom i zamamnijom.
Pazite se sunčanja. Uvijek na plaži možete vidjeti žene koje izgledaju ružno crvene. To je ružno a i opasno za zdravlje. Ne morate žudjeti za zlatnim tenom koje vidite kod nekih mršavih djevojaka jer velika je vjerojatnost da su ga dobile u solariju i to su radile danima. To možete i vi, isto u solariju ili na prirodan način. Nemojte žuriti, jer nećete biti lijep prizor drugi dan na plaži ako ste cijeli prvi dan na suncu i boja se ne može dobiti za dva dana ma što vam tko rekao. Dakle mislite na svoje zdravlje i koristite kreme za sunčanje sa adekvatnim zaštitnim faktorom i još je dobro uzeti neko ulje za tamnjenje koje nije crveno (puno karotena) jer to ne izgleda lijepo i stvara mrlje. Kroz par dana pažljivog sunčanja, imati ćete lijepi brončani izgled na kojem se uglavnom ne vide strije i celulit se mnogo manje ističe pa će vam zavidjeti i neke mlade cure.
Dakle pravi stav, dobro izabran badić, lijepa i uredna kosa i dobra boja stvorit će od vas ženu kojoj neće nedostajati poziva za ples navečer. 
Izvor  http://emrsavljenje.com
 








Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.