понедељак, 10. децембар 2012.

Najbrže mršavljenje

Najbrže mršavljenje je nešto što si želi svatko tko je već probao razne metode i tehnike mršavljenja. Pored fizičkog izgleda, preveliki broj kilograma djelje na osobu na mnogo načina. To može biti općenita kvaliteta života, samopouzdanje, depresija, rizici za zdravlje i nemogućnost da se radi određene poslove. Kada se mršavljenje ipak postigne može doći do velikih promjena u životu, a jedna od njih može biti i to da se svi počnu okretati za vama jer jednostavno izgledate sjajno.
Prva stvar s kojom počinje najbrže mršavljenje je da posjetite svog liječnika. Vaš liječnik je najstručnija osoba sa kojom možete razgovarati. Potrebno da napravite jedan iscrpan sistematski pregled kako bi se ustanovilo imate li kakvih poteškoća koje vas mogu ometati u vašem podvigu mršavljenja ili se možda i otkrije razlog zbog čega imate višak kilograma. Nakon toga možete liječnika pitati ima li kakvih savjeta o tome kako trebate pristupati mršavljenju za svoj specifičan slučaj. Naime potrebno je odlučiti što ćete od tog trenutka pa nadalje raditi, jesti i kako ćete živjeti općenito. Ukoliko želite postići najbrže mršavljenje bez da mijenjate svoj način života onda se grdno samozavarate. Nije moguće brzo mršaviti bez ključnih promjena u navikama. Možda čak i pronađete neku ekstremno brzu dijetu koja će uzrokovati da skinete nekoliko kilograma za par dana ali čim prestanete kilogrami se vraćaju.
Prvo: Najbrže mršavljenje se uvijek sastoji od kombiniranja više tehnika zajedno kako bi se napalo nagomilano salo na što je moguće više načina. Prvo je promjena stava gdje vi morate postati odlučni, zatim je odabir načina prehrane, pored toge je potrebno izabrati i režim vježbanja te koji preparat želite uklopiti u sve to.
Drugo: Postavite realistične ciljeve. Kada nas pitate kako skinuti 20 kilograma u mjesec dana nije realističan cilj. Ne kažemo da to nije moguće, ali ima opasne zdravstvene posljedice koje su mnogo opasnije od debljine. Adekvatan stav i dobro postavljeni ciljevi svakako mogu dovesti do rezultata.
Treće: Slušajte govor svog tijela. Svatko ima svoj jedinstveni metabolizam i iako postoje neka kemijsko-biološka pravila, svatko ljudsko tijelo ima neki svoj način reagiranja na programe mršavljenja. Ukoliko ustanovite da neki plan za vas ne funkcionira, promijenite ga i pređite na neki drugi. Pazite da radite vježbe koje vašem tijelu odgovaraju i koje neće uzrokovati ozljede. Ako je hodanje jedino što možete, onda samo to i radite ali na najbolji mogući način. Organi koji troše najviše kalorija su mišići pa je logično zaključiti da ih morate zaposliti kako bi smršavili na najbrži mogući način.
Četvrto: Jedite više vlakana. Ovo ste vjerojatno čuči već puno puta, ali to je stvarno istina da treba jesti više vlaknaste hrane. Vlakna vas brzo zasite pa jedete manje, a istovremeno ubrzavaju i poboljšavaju probavu pa dolazi do slabije apsorpcije štetnih tvari i bržeg izbacivanja toksina iz crijeva. Time se također smanjuje količina šećera u krvi koji utječe na lučenje inzulina i spremanje masnih zaliha.
Peto: Izbacite prženu hranu iz svog jelovnika, posebno hranu prženu na ulju i masti jer takva hrana ima tendenciju upiti te masnoće. Čak i ako je to riba ili perad i to bijelo meso uopćene izgleda masno, ako je prženo ili pohano može u sebi sadržavati više upijenih masnoća od svinjećeg odreska. No ako baš volite prženu hranu, možete je pripremati na papiru za pečenje bez prisustva masnoća.
Šesto: Pijte dosta vode. Već je dobro poznato da bi svaki dan u tijelo trebalo ući dvije litre vode ukupno. Kako jedan dio vode dolazi u obliku napitaka kao kava, čaj ili recimo kao juha, to znači da ostatak treba popit kao čistu vodu. Započnite dan sa čašom vode ujutro prije jela i prije omiljene šalice kave. Kroz dan rasporedite još barem 6 čaša vode i to bi trebalo biti dovoljno osim ako se bavite djelatnostima koje uzrokuju da se znojite više, tada izgubljenu vodu treba nadomjestiti.
Sve u svemu, da zaključimo, najbrže mršavljenje se postiže konzistencijom i disciplinom. To je najbolji način da kilogrami idu dolje velikom brzinom. Lakša prehrana, redovito vježbanje i pravilno odabrani preparati za mršavljenje zajednički mogu vas dovesti do tijela kojem će svi zavidjeti.
 http://emrsavljenje.com
 





Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.