недеља, 01. март 2015.

Kako da uredite dom u godini Ovce?

 

Ako želite da energiju usmerite u pozitivnom smeru, stručnjaci preporučuju kako to da učinite...

Kineska godina drvene Ovce nastupa 19. februara, a narodi na Istoku uveliko uređuju kuće u skladu sa feng šui načelima koji će vladati u 2015. godini. Ako želite da energiju usmerite u pozitivnom smeru, stručnjaci preporučuju kako to da učinite...

Ovca u kineskom horoskopu predstvlja dom i porodicu, kao i umetnost i lepotu, pa bi trebalo da dom održavate besprekorno urednim. Počnite od ulaznih vrata - pojačajte osvetljenje, taj deo okrečite u vedre tonove i obavezno kupite novi otirač za cipele, kako biste osvežili prostor dobrim vibracijama.

Element koji preovlađuje u ovoj godini je drvo, pa bi trebalo da izbegavate metal, kao i bele, sive i crne tonove koji ga simbolišu. Ako su vam svi zidovi u beloj boji, dobro bi bilo da bar jednu prostoriju okrečite i tako razbijete melanholiju. Plava je rezervisana za kupatilo, svetlo zelena za spavaću sobu, a žuta je idealna za kuhinju.

Sveže cveće, bambusi i sobno biljke krupnih i širokih listova su obavezan detalj jer jačaju energiju drveta i ukućanima donose prosperitet. U severni deo dnevne sobe, koji označava blagostanje, dobro bi bilo da stavite akvarijum sa osam zlatnih japanskih šarana i jednom crnom japankom da skuplja negativnu energiju. Novac će privući i mala posuda sa sitnim novcem, a ukoliko volite istočnjačke detalje, tu smestite figuru žabice. Zvezda ljubavi je ove godine na severozapadu, pa ćete imati više sreće na ovom polju ako na toj strani stavite detlja u obliku srca i rozenkvarc. Jugozapadni ugao je u znaku karijere, posebno kada su ženski ukućani u pitanju. Aktiviraćete ga ako postavite mali jedrenjak zlatne nijanse ili keramičku kornjaču.

Izvor: novosti.rs

Нема коментара:

Постави коментар