недеља, 1. март 2015.

Šta možemo da očekujemo od potpunog pomračenja Sunca 20.3.2015 godine?



U petak 20 marta 2015 godine, desiće se potpuno pomračenje Sunca, koje će se odigrati na poslednjem 29 stepenu Riba. Ovo pomračenje biće vidljivo u severnoj Americi, Evropi, Aziji, Africi i Antarktiku. Totalno pomračenje trajaće dva minuta i 46 sekundi ukoliko se bude posmatralo sa Farskih ostrva. Ova potpuna solarna eklipsa će ujedno da bude I završna za ovu dekadu, jer će sledeća da se desi 12 avgusta 2026 godine.

Pošto se eklipsa dešava u emotivnom i veoma osetljivom znaku Ribe, biće narušen naš unutrašnji mir, harmonija i spokoj. Imaćamo osećaj da nešto trebamo uraditi, završiti, ali ni sami nećemo znati šta. Biće pojačana želja za promenama. Osećaće se ogromna energija, koju je potrebno pravilno kanalisati kako ne bi došlo do negativnih posledica. Ova eklipsa će nam pomoći da shvatimo šta je to što treba da menjamo, da odredimo prioritete, da počnemo da delujemo i sprovodimo u delo svoje planove.

Obzirom da se ovo pomračenje odigrava par sati pre prolećne ravnodnevnice, iskoristite taj zadnji momenat za oslobađanje od svega što ste držali u sebi, što se nakupljalo u vama dugo vremena. Opustite se, dozvolite svojoj mašti da iskaže svoje najdublje i najkreativnije stvari. Par sati nakon pomračenja, Sunce će da uđe u Ovna, pa ćemo imati mnogo više želje za stvaranjem onoga što nam je potrebno. Važno je da osluškujete svoju intuiciju, da joj dozvolite da vas vodi I verujte uspećete u svemu što budete nameravali da uradite.


 Astrologija - Balkan

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.