уторак, 17. март 2015.

Venera u Biku - Čulnost

 

Čulnost. Lepota koja izbija iz svake pore tela. Izražene usne, pa makar i male, su čulne, stisnute. Usne iz lirske pesme, lice rumeno, beli ten. Ova devojka je željna da bude ljubljena, ali ne pada joj teško ako nije. Ona želi da bude obožavana, da se sve uradi za nju, da ne mora prstom da mrdne. Dovoljno je samo da postoji. Svesna svoje vrednosti, ona ne podilazi i ne udovoljava, dok nije sigurna u naklonost druge osobe. Uvek je sređena, bez šminke ili sa šminkom. Njoj je bitno da  nosi vrednost u sebi,a ne na sebi. U njenoj vrednosti je njena lepota. Njoj je bitno da je zadovoljna sobom i da bude lepa sebi. U tome je čar ove Venere. Nije joj potrebna potvrda od spoljnog sveta, ali ako je dobije to je u redu. Ko će je ceniti, ako ona ne ceni sebe?  Ako je niko ne ceni i ne poštuje, niko je neće ni voleti. Ljubav proističe iz poštovanja, a ne nekako drugačije. 
Ovo je devojka kojoj donose cveće bez razloga, pokušavaju da zadobiju gram njene naklonosti, jer je njena priroda zemljana, materijalna. Nije da ona ne želi poklone, nego ne pokazuje njenu želju javno, jeste esteta, voli lepe stvari, ali ne traži. Druge ,,Venere“ nemaju tu stabilnost i vape za pažnjom, a ne dobijaju je u toj meri, na taj način. Ona je umiljata i slatka, ne može joj niko odoleti. Okrenuta je ka umetnosti i nepogrešivo bira ono što je dobro. Ono što će se svakom oku svideti. Kuvanje joj ide od ruke, obilna i dobra jela se mogu naći na njenoj trpezi, kao I sve torte i slatkiši svih vrsta. Muzika i pevanje  će biti zastupljeno u kući osobe sa ovom Venerom, pa čak i ako nema dara za pevanje. Ona ipak, kao što sam rekla, može da prepozna dobru umetnost. 
Hrana i piće su ovim osobama nasušna potreba. Ukoliko im neko zabrani uživanje, to neće izaći na dobro i može samo da doprinese frustriranju. Jedino ona sama može da uskrati sebi neko zadovoljstvo. Kada naljutite Veneru u Biku, teško da će Vam oprostiti. Punačke je građe ili se lako goji, ali joj to lepo stoji. Voli cveće. Gotovo uvek je možete videti sa nekim nakitom, ako ne minđušama, onda nosi ogrlicu ili maramu. Opčinjava jednom i zauvek. Uglavnom traži sreću u stabilnosti, lepim događanjima, i u ljubavi.
Veruje da se ljubav pokazuje delima, a ne rečima, da nema nedoumica ako je nešto prepoznato kao naklonost jedne osobe ka drugoj. Ukoliko postoji i najmanja sumnja da može postojati treća osoba, ili ,pak, neki problem koji je sakriven, ova Venera odlazi. Jedna šansa je dovoljna, dve su previše. Ljubav je tako jednostavna. Učite od osoba sa ovom Venerom, kako treba voleti.
astrolog Jovana Vilimonović
Posetite stranicu Astroantares.net

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.