уторак, 10. март 2015.

Kako devojka treba da se ophodi prema svom dečku?

Devojke, da li se često zapitate da li se ponašate prema svom voljenom dečku pravilno i da li mu iskazujete dovoljno poštovanja? Iako veliki broj vas misli da se prema svojim momcima ophodite na dobar način, sigurni smo da se ponekad dogodi da propustite nešto o čemu niste ni razmišljale.Već smo pisali o tome kako razumeti žene. U ovom članku posvećujemo se momcima. Donosimo vam nekoliko saveta o tome kako se ophoditi prema vašoj snažnijoj polovini, kako biste poboljšali kvalitet svoje veze.

Poverenje

To je definitivno najvažniji segment svake veze. Ukoliko jedno drugom verujete dovoljno, onda imate temelj dobre veze.

Iskrenost

Biti iskren prema svom partneru je veoma važno. Svi imamo osećanja i ne želimo da ih iko povredi. Budite iskreni prema njima, bez obzira na sve. Istina je da iskrenost ponekad zna biti brutalna i nije je lahko prihvatiti, ali je važna.muskarci

Poštovanje

Nepoštovanje partnera zna biti veoma čest razlog prekida veze. Bez obzira na probleme koji su neizbežan dio svake veze, uz poštivanje partnera uvek je sve lakše. Poštujte vašeg dečka, i neka on poštuje vas. I zapamtite – poštovanje se mora zaslužiti.

Budite realne

Morate razumeti da svako ima loš dan, pa tako i vaš dečko. Nemojte očekivati da se prema vama uvek ophode kao džentlmeni ili onako kako biste vi to želele. Nekada će biti ljuti i povređeni i vi ste te koje im trebate pomoći da prevaziđu svoje stanje. Budite tu za njega bez obzira na sve.

Nemojte biti posesivne

Svako od nas ponekad poželi biti sam ili se družiti sa svojim prijateljima. Nemojte mu zameriti kada ode sa društvom na kafu ili na partiju bilijara. To ne znači da vas ne voili ili da mu nije stalo. Ljudi su socijalna bića i imaju potrebu družiti se. Nemojte mu to zamerati.

Iznenadite ga

Kupovinom poklona iznenadit ćete svog momka. Nemojte biti jedna od onih devojaka koja smatra da samo ona zaslužuje poklon. Iznenadite ga , pa će vas on sigurno znati više ceniti.

Nemojte biti suviše ljubomorne

Ljubomora je sastavni deo svake veze, međutim, stvari nekada znaju izmaći kontroli, ukoliko ste suviše ljubomorne. Morate biti spremne na to da će se nekada dogoditi da ga neka devojka želi za sebe. Ukoliko to shvatite, morate reagovati zrelo i kao prava dama. Nemojte praviti ljubomorne scene, jer bi ga to moglo oterati od vas. Ponavljamo, poverenje je jedan od najvažnijih segmenata svake veze.

Udelite mu kompliment

Svako od nas voli čuti da izgleda lepo ili da je nešto uradio dobro. Sa vremena na vreme, dajte kompliment svom dečku. To će ga učiniti sretnim.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.