уторак, 31. март 2015.

Mesečni horoskop za april

 

Ovan
Posao
Ne dozvolite da propustite neke dobre prilike što se tiče posla. Ovaj mesec je mesec dogovora i saradnji, tako da bi trebalo da se opustite i da ne dozvolite drugima da utiču na Vaš rad. Napravite kompromis. Ne odbijajte svakoga na „prvu loptu“. 
Ljubav
Dobro ste raspoloženi. Ugađate partneru. Potrudite se da se ne nervirate oko sitnica i da ne potežete neke rasprave o novcu. Uživajte ovog meseca, dobri su aspekti, samo treba održati postojeće stanje. Slobodni ne moraju menjati svoj status, dobro im je samima, ali su skloni flertu i upoznavanjima.
Zdravlje
Moguće su  glavobolje.


Bik
Posao
Moguć je priliv novca, ali kako dođe, tako i ode. Potrudite se da malo više štedite jer na kraju meseca neće biti kako treba ako ovako nastavite. Od Vas zavisi da li ćete napredovati na poslu ili  ćete stagnirati, ali imate dobre aspekte za napredak. No, bitno je da proverite da li ste sve obaveze završili do kraja.
Ljubav
Sjajno ste raspoloženi. Sve vam dobro ide i zadovoljni ste u vezi, ali bitno je da sebe stavite na prvo mesto i da ne prećutkujete probleme partneru. To će poboljšati Vaš odnos. Slobodnima može biti interesantna neka osoba koja se previše trudi, ali idite polako, ne brzajte. Dobri su aspekti za zaljubljivanje.
Zdravlje
Ne jedite previše slatkiša. Budite aktivni, šetajte ili se bavite sportom.
 
Blizanci
Posao
Niste orni za rad. Najradije biste odmarali i ne biste ništa radi. Nemojte se nervirati ako Vam ništa ne ide od ruke. Od druge polovine meseca će biti stanje na poslu malo bolje, ali ipak budite bar temeljni, ako nećete da radite previše Radite šta možete kako treba. Mogući su nesporazumi na poslu sa kolegama.
Ljubav
Romantični ste i dobro raspoloženi. Spremni ste da udovoljite partneru u svakom hiru. Nemojte zapostavljati ni svoj želje, ali je sve u redu. Slobodni mogu imati neku novu osobu sa kojom komuniciraju  prijateljski, ali do realizacije nekog odnosa treba dosta vremena da prođe. Moguća su dopisivanja  i nejasnoće, mada za slobodne ovo i nije neki mesec za ljubav,  već za  druženje.
Zdravlje
Spavajte više. Smanjite unos jake hrane.


Rak
Posao
Imate puno posla. Bitno je da ne započinjete ništa novo dok ne odradite ovo što ste započeli. Neke osobe Vam mogu ponuditi saradnju i šansu za napredak, pa ukoliko ste spremni da se bolje organizujete i da se date više u to, onda prihvatite ponudu. Nema više iznenadnih problema što se tiče posla.
Ljubav
Možda ćete imati više želje da se družite sa partnerom i prijateljima, ali ne bi trebalo da ga zapostavite. Organizujte se bolje. Ne vraćajte se starim ljubavima ovog meseca nikako. Najbitnije je da uživate, ali u novoj vezi. Slobodni mogu upoznati neku  osobu preko prijatelja.
Zdravlje
Odlično se osećate, a poboljšanje će biti vidljivo više od polovine meseca. Bićete i bolje raspoloženi.


Lav
Posao
Dajte sve od sebe da se ne opterećujete oko novca. Potrudite se da sve radite na vreme. Ne ide Vam baš sve od ruke, ali nemojte padati u depresiju. Od 9.4. ćete se osećati mnogo bolje i bićete spremniji  za rad. Očekujte neki priliv novca ili isplatu koju dugo čekate. Povoljna je saradnja sa osobama koje su iz inostranstva ili nisu  iz Vašeg mesta rođenja.
Ljubav
Neka neobična osoba može postati deo Vašeg života. No, nemojte se previše zanositi, jer je to možda samo trenutna opcija. Laskavci i neiskreni ljudi su svuda oko Vas. Bitno je da Vama bude zabavno, ali ne shvatajte sve tako ozbiljno.  Oni koji su u dugim vezama se mogu vraćati na stare priče, na stare probleme koje nisu raščistili, tako da je ovo vreme da se sve to sredi. Moguća su nova poznanstva preko posla.
Zdravlje
Povedite računa o spavanju i sedenju, jer su mogući problemi sa leđima. No, bitno je da se više odmarate, da se ne preforsirate na poslu.


Devica
Posao
Napeti ste jer posao ne ide baš kako bi trebalo. Potrudite se da date sve od sebe da sve ide u pravom smeru. Nemojte se nervirati i  biti loše raspoloženi, ako neke stvari ne možete da promenite. Bitno je da gledate šta je profitabilno, a ne da vraćate stari način rada, koji nije bio ok, samo zato što je trenutno lošije nego inače. Unesite novine u rad.
Ljubav
Od druge nedelje aprila će situacija biti malo bolja što se tiče odnosa sa drugima. No, strastveni ste. Ali ako ste u dugoj vezi idite na kraći put sa partnerom. Ako ste u kraćoj vezi, pokušajte da se ne nervirate oko nekih sitnica, nego uživajte. Slobodni su skloni flertu, ne ulećite u neke neozbiljne odnose.
Zdravlje
Potrudite se da se odmarate više. Tako ćete biti manje nervozni.


Vaga
Posao
Posvetite više pažnje nekim stvarima koje ste hteli  odavno da odradite ili započnete. Dajte sve od sebe da ne ostane sve samo ideja. No, mnogo će Vam bolje ići od druge nedelje aprila kada ćete imati više posla i kada ćete napredovati. Drugi ljudi, prijatelji i partner, Vam mogu biti od pomoći.
Ljubav
Drugačije razmišljate o vezama. Trudite se da se usredsredite na nove stvari koje Vam se dešavaju. Dobro se osećate u vezi, a i strastveni ste ovog meseca više nego inače. Slobodni mogu upoznati veselu i direktnu osobu sa kojom će imati sjajnu komunikaciju. 
Zdravlje
Dobro se osećate. Vežbajte i pijte više tečnosti.
 
Škorpija
Posao
Nove prilike Vas očekuju ovog meseca. Dajte sve od sebe da udovoljite zahtevima nadređenog. Bitno je da pokažete želju za napretkom i ambicioznost. Nove ideje će biti sjajno prihvaćene, pa se ne libite da ih  sprovedete u delo. Nemojte se samo preforsirati, jer zdravlje može da trpi.
Ljubav
Romantični ste i dobro raspoloženi. Partner vam udovoljava ovog meseca u svemu. Usmerite energiju na njega. Dajte sve od sebe da sve bude idealno. Slobodni mogu upoznati jako zabavne i  zanimljive osobe.  No, idite polako, ne žurite nigde. To je recept za ovaj mesec.
Zdravlje
Moguće su  glavobolje. Ne jedite previše slatkiša i brze hrane.


Strelac
Posao
Odlično Vam ide ovog aprila. Imate dosta prilika za napredak. Potrudite se da se usredsredite na poboljšanje posla, budite temeljniji nego inače i uložite više vremena i energije. Nemojte zapostavljati drage ljude zbog posla, ali ovog meseca je bitan samo plan rada. Ne budite neozbiljni, nego budite odgovorniji nego inače. Ne propuštajte prilike.
Ljubav
Jako Vam dobro ide ovog meseca. Komunikacija sa partnerom je sjajna. Sve Vam ide od ruke u vezi. No, oni koji su slobodni mogu upoznati neku zabavnu i energičnu osobu. Dosta pažnje i energije odlazi na posao, pa je bitno da se dobro organizujete, da biste stigli sve.
Zdravlje
Dobro se osećate ovog meseca. Imate višak energije.


Jarac
Posao
Pokušajte da se okrenete ka štednji. Imaćete povećan priliv novca, ali nemojte se rasipati. Ovo naročito važi za drugu polovinu aprila. Niste toliko usmereni na posao, potrebna Vam je dodatna motivacija. Budite prijatni prema kolegama, iako niste baš dobro raspoloženi na radnom mestu.
Ljubav
Menja Vam se raspoloženje svako dana u vsa partnerskim odnosima. No, ovaj mesec je mesec ljubavi za Vas. Bitno je da date sve od sebe da ugodite partneru. Potrudite se da izlazite što više, makar u šetnju, ako ne na kafu. Bitno je da Vam bude zabavno.
Zdravlje
Energični ste. Bavite se sportom.
 
Vodolija
Posao
Potrudite se da se usredsredite na pozitivne stvari na radnom mestu. Najbitnije je da ne dozvolite da se porodični problemi umešaju u posao. Ne nervirajte se ako nešto ne ide kako treba, najbitnije je da date sve od sebe da to uspe. Ovog meseca su moguće mnoge saradnje, saradnici su agilni, ali ne zavisi od Vas ništa drugo do inicijative.
Ljubav
Partner se bolje oseća, poboljšava se stanje u vezi. Potrudite se da  ne pravite pritisak jedno drugom, nego idite na neko putovanje. Dajte sve od sebe da se rasteretite. Slobodni mogu upoznati neku novu, zanimljivu osobu koja nije iz njihovog mesta rođenja.
Zdravlje
Napeti ćete biti početkom meseca, ali posle to jenjava.


Ribe 
Posao
Bićete komunikativniji ovog meseca i okrenuti  ka poslu. No, potrebno je da date sve od sebe da bi  Vam uspeo neki posao. Imaćete nove prilike za napredak. Bilo bi dobro da prijatni prema drugima, ali imajte u vidu da nećete više imati neke iznenadne troškove, već ćete polako napredovati.  Samo je važno da budete strpljivi. Poboljšanje veće na poslu očekujte od druge nedelje aprila.
Ljubav
Ovog meseca se poboljšava komunikacija sa partnerom. Potrudite se da date sve od sebe da ne dolazi do nesporazuma. Bilo bi dobro da idete na neki kraći put, to će poboljšati vaš odnos. No, ako ste slobodno možete dobiti dosta  komplimenata od strane drugih. Neke osobe mogu biti vešti laskavci, budite oprezni.
Zdravlje
Od druge nedelje aprila ćete se osećati bolje, raspoloženije i biće Vam lakše da obavljate sve obaveze.
 


 Izvor  

 

Нема коментара:

Постави коментар