уторак, 10. март 2015.

Kako razumeti žene – sve što žene NE žele od muškarca u vezi

Mnogi muškarci tvrde kako je nemoguće ugoditi ženi i njenim hirovima. Istina, žene imaju svoj mali svet u kojem se dive cipelama i nakitu i mogu satima pričati o tome koju haljinu obući za izlazak. I, da, imaju svoje hirove. Ali, to ih opet ne razlikuje od muškaraca, jer, na kraju krajeva, svi imamo hirove. I morate znati jedno, udovoljiti ženi ne znači udovoljiti njenim hirovima, nego učiniti da se oseća posebnom i poštovanom. Generalno, postoje stvari koje baš svaka žena želi od svog muškarca, kao i stvari koje ne želi i radi kojih se oseća manje vrednom u njegovim očima. Da skratimo priču, donosimo vam univerzalnu listu onoga što žene NE žele u vezi, i zaista, potrudite se oko vaših devojaka i supruga. Svaka žena je posebna na svoj način i učinite da se tako i useća uz vas. šta žene žele

Sve što žene NE žele:

  • Da ih se kontroliše – Žene imaju svoju osobnost, i bez obzira na vašu potrebu da imate sve konce u svojim rukama – jednostavno je nedopustivo i mnoge žene neće to trpeti i ne trebaju.
  • Da zanemarujete njene želje i pokažete da je ne cenite - Ma koliko je vama beznačajno to što je vašoj dragoj izmakla replika tašne na sniženju, ona može biti uzrujana radi toga, a vi trebate pokazati da vam je stalo. Razgovarajte o tome, saslušajte je, ponudite savet. Njoj će to puno značiti.
  • Da budete bezosećajni – ovo je najgore što možete uraditi, zaista! Onda kada vas upita za vaša osećanja, znajte da se tada oseća posebnom i takav odgovor i očekuje. Pokazujte joj i dokazujte joj ljubav svaki dan.
  • Da idete na spavanje ljuti. Ukoliko ste u svađi i njoj je toliko stalo da je rešite, da je spremna ne spavati satima, i vi uradite isto. Moramo li naglašavati koliko je nepristojno ostaviti ljutitu ili poveđenu ženu i demonstrativno otići spavati? Ne moramo. VI to ne biste uradili. Nikad.
  • Da je poredite s drugima. Naravno da je svaka žena savršena upravo zbog onoga kakva jeste. Nikada je nemojte porediti s drugima. Cenite je zbog onoga što jeste i prihvatite je sa svim njenim manama i vrlinama.
  • Da je lažete. To je to.
  • Da vam vaš ego ne dozvoljava da se izvinete kada biste trebali. Čak i kada nije isključivo do vas, a ona je povređena, izvinite se. Njoj će to značiti mnogo više nego što mislite. Izvinjenje ne znači priznavanje da ste uradili nešto pogrešno, nego preuzimanje odgovornosti za ono što ste vi uradili da dodje do toga.
  • Da je ostavite da plače sama. Nikada, baš NIKADA, nemojte ostaviti devojku da bude sama kada je uplakana i povređena, možda nećete razumeti njene razloge, ali, pobogu, budite uz nju. Isključite TV zagrlite je iz sve snage. Možda neće biti raspoložena za razgovor, ali će joj vaše prisustvo značiti.
  • Da se smatrate vrednijim od nje. Veze i brakovi nisu takmičenja, nego zajednički život utemeljen na ljubavi i međusobnom poštivanju. Nadam se da ste shvatili poentu.
Svaka žena je drugačija, ali svaka želi isto – da oseti da je voljena i poštovana od strane svog muškarca. Kod žena se sve vrti oko osećanja, prema tome, budite njen zaštitnik, pokazujte joj ljubav i cenite je – verujte mi, isplatiće vam se. Naravno, postoje i stvari koje žene očekuju i žele u vezi od svojih muškaraca, ali o tome drugi put.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.