петак, 29. јул 2016.

Tri dana u nedelji odmora i čuda


Dajte sebi odmor!
Čak i ako zaista želite nešto hitno da se uradi, da se poboljša, da se promeni - stop! Napravite svoj moto u ovom mesecu frazu "Ne mislite da sam ležao na kauču. U stvari, ja sam duboko evoluirala! "
Da, ponekad najbolje što možete da uradite je - ništa. Mi žene  često moramo neumorno raditi na poslu, da promeni, da se poboljšamo. Ali mi ne kažemo da postoje situacije kada je najbolje samo da sednemo na trenutak, smirimo ss i ne ometamo svet i svemir da radi svoj posao

 

Biće  to trenutak koji će doći   u punom Mesecu To je kao da sedim na stazi pre dugog putovanja. Kako dati sebi dan? Opuštajući boravak, znajući šta nas čeka - težak i važan projekat. Kao pet minuta pauze za prazninu pre nego što se donese odluka koja će promeniti vaš život.



Pun mesec  - to je tri dana svetlosti pre nego što se u sasvim novu, potencijalno, dinamičnog perioda, koji će početi u avgustu, sumira i potrebe da se plati danak na činjenicu da je bilo i da će brzo ubrzati i opustite neverovatno spoljne događaje i svoju potrebu da ih ne samo gledaju, i da postane aktivni kreator nove realnosti svog života, počevši od najozbiljnijih Koridora pomračenja, sa početkom u septembru.



Dakle, ono što ne treba da se plašimo bilo i nemojte biti iznenađeni u danima od 31. jula do 6. avgusta.

Ako primetite da će drugi biti ugovorene Kink, obavljati, neukusno i idiotski ovih dana - nemojte da se iznenadite. Oni su jednostavno pod uticajem punog meseca. Mala revolucija, neredi, pokušava da dobije slobodu na luckaste čudne načine - bočni efekat ove nezavisnosti i krši norme i pravila znaka. Uzgred, ne laskaj sebi. U očima onih oko tebe izgledaju isto, i, sigurno, oni se žale svojih najmilijih da neprimereno ponašaju.

Biti spremni na činjenicu da ovih dana ugovori i sporazumi neće biti ispoštovani, dužnosti neće biti izvršene, tajming će biti narušen.

Vaši rođaci i prijatelji mogu biti pozu i kaže: "Ja nisam tvoje vlasništvo i ja ću uraditi ono što želim." Ne brinite - to je želja da se sačuva tačno nedelju dana, a onda se sve smiri.

Možete se pokriju žudnja slobodu počnete da se ponašaju na neobičan način za sebe. Osim toga, bez osećaja najmanji osećaj krivice ili srama.

Možete povući razvod, i kako ćete osetiti, da razvod će vam doneti dugo očekivanu slobodu i mogućnost da živite onako kako želite.



Upozorenje! Nema velike odluke u roku od nedelju dana. Ne obraćaju pažnju na ekscentričnosti drugih. Ne gledaj u neobičnom avanturu na glavi i drugim delovima tela.

Bolje je da se fokusirate na potpuno različite stvari.



  

Prva tri dana, počevši  od petka, proslavite odmor. Prvi dan - odmor za vaše telo. Od podneva u petak u podne u  subotu radićeš razne ugodne vežbe za telo. Leže na kauču, u kupatilu, na travi. Nanesite na telo sa mirisom masti, losione i parfeme. Zaboravite na dijetu i jedite najukusnija jela. Idi na masažu ili upijaj sunce. I bez napornog rada. Ti- ni u jednom trenutku!

Drugi dan - do kraja svog uma. Ne mešaj se u sporovima. Ne rešavajte kompleksne probleme. Ne analiziraj i ne čitaj složene tekstove. Find A Light prijatne drugare, i razgovarati sa njima o svemu. Čitaj Jednostavnu i lepu knjigu ili gledaj film. Možete samo baciti sve misli iz glave sa rečima: "Ja ću razmisliti o svemu sutra"


  

Treći dan –( rest) odmor za svojim osećanjima i emocijama. Od sredine nedelje do ponedeljka  izbegnite nevolje i frustracije. Angažuje samo lepe stvari za sebe i ne idite u sukob. Ne zaboravite da ste uvek srećni i inspirišite i napunite  ovaj dan.



Upozorenje! U nedelju posle punog meseca u svetu oko vas će biti obilno iskorišćavanje Vam različitih čuda. Ne bi trebalo da ih propustite, a ne ignorišete. Dakle, ceo dan mesec, pripremi lepu vazu ili fasciklu. Put do suza svesku i olovku. Istu svesku i olovku bacam u tašnu.

Svakog jutra, glasno ili mentalno potpuni izraz "Čudo, ja sam spremna da se sastanem sa Vama!" I budite oprezni. Čuda mogu biti velika ili mala. Vaš zadatak je da ih posmatrate i snimite ih! Može ih biti mnogo. Stoga, svaki put kada se desi sa Vama, spali Svako čudo na posebnom listu papira i baci ga u vazu ili staviti u folder.

Zadaća za ovaj Pun mesec, pre svega, opusti se. I drugo - da  prikupite svoju lični neverovatnu kolekciju  čuda. Velikih  i malih.

Ova brošure će vas odvesti do sredine avgusta, kada potrošite veoma snažan i dubok ritual. Ritual koji prethodi septembru Koridor pomračenje. I to je veoma važno priprema za tu konkretni astrološki događaj Promene (Destini) sudbine.


Neka punog meseca dana će biti lako i puna čuda.

Opustite se zajedno pre početka novog ciklusa u životu.


Ne zaboravite - Vaša lična Čuda... sakupljanje treba da se prikupljaju tokom nedelje i sačuvati za Ritual u avgustu!



Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.