петак, 22. јул 2016.

Dijamant Brownies

Autor



Dijamant Brownies

 

Priprema

Rernu stavite na 180oC i ostavite da se greje.
Manju tepsiju obložite papirom za pečenje.
Na pari otopite margarin i tamnu čokoladu. Dodajte pekmez i šećer, dobro promešajte.
U tu smesu prosejte kakao, brašno i prašak za pecivo, sve dobro promešajte.
Jaja posebno umutite viljuškom, pa dodajte smesu, opet sve dobro izmešajte. Jajima će trebati oko 30 sekundi da se povežu sa smesom. Mešajte dok se sve ne spoji.
Izlijte u kalup i stavite da se peče oko 20 minuta.

Potrebno

  • 130 g Dijamant margarina s ukusom čokolade i narandže
  • 150 g tamne čokolade
  • 100 g pekmeza od kajsija
  • 150g šećera
  • 50 g kakaa
  • 80 g brašna
  • pola kašikice praška za pecivo
  • 3 jajeta
  • po želji: 100 g bilo koje naseckane čokolade

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.