недеља, 24. јул 2016.

OČAJNA ŽENA POŽALILA SE NA MUŽA: Dobila recept za brak koji do sada niste čuli

 

Ova mlada žena slična je svima nama, i porodična sreća ali i razočarenje su joj poznati. Pisala je programerima kako bi pronašla odgovore na pitanja. Poslala je pismo kao šalu a onda je dobila 
 neverovatan odgovor!

Dragi programeri,
Prošle godine nadogradila sam Dečka 5.0 u Muža 1.0 i primetila značajno usporavanje u radu celokupnog sistema, posebno kod aplikacija Cveće i Nakit, što je funckionisalo besprekorno kod Dečka 5.0.
Imajte na umu da sam pokušala da pokrenem Zvocanje 5.3 da popravi ove probleme, ali bez uspeha.
Šta da radim?

U potpisu,
Očajna. 




Draga Očajna,

Pre svega, Dečko 5.0 je u zabavnom paketu, dok je Muž 1.0 operativni sistem. Molim vas unesite komandu: Mislila sam da me voliš.html i pokušajte da skinete Suze 6.2 i ne zaboravite da instalirate apdejt Krivica 3.0. Ako ta aplikacija radi kako bi trebalo, Muž 1.0 će automatski da pokrene aplikacije Nakit 2.0 i Cveće 3.5.

Ipak, zapamtite, prekomerno korišćenje navedenih aplikacija može da dovede do toga da Muž 1.0 povuče za sobom i neke druge programe, Durenje 2.5, Kafana 7.0 i Pivo 6.1. Imajte na umu da je Pivo 6.1 veoma loš program koji će dovesti do toga da se skine i Glasno hrkanje Beta verzija.



Šta god da radite, NIKAKO NEMOJTE, ni pod kakvim uslovima, instalirati Svekrvu 1.0 (funkcioniše kao virus u pozadini koji će najverovatnije preuzeti kontrolu nad svim vašim resursima sistema), piše bizlife.rs.
Molimo vas da ne pokušavate da ponovo instalirate program Dečko 5.0. To je program koji nema podršku, i srušiće Muža 1.0.
Sve u svemu, Muž 1.0 je odličan program, ali ima ograničenu memoriju i ne može brzo da pokreće nove aplikacije. Možete da razmotrite kupovinu dodatnih softvera da poboljšate memoriju i rad. Preporučujemo: Kuvanje 3.0 i Seksi donji veš 7.7. Srećno!

Autorka Meri Su

Izvor Kurir. rs

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.