четвртак, 19. фебруар 2015.

10 Feng Šui saveta za sreću u 2015.

10 Feng Šui saveta za sreću u 2015.

10 najpopularnijih Feng Shui saveta koje vam mogu pomoći da donese sreću u Novoj godini 2015...
Svi mi želimo dobro zdravlje, mir, sreću i zadovoljstvo u našim životima.Bez dobrog zdravlja, nećemo biti u mogućnosti da uživamo u životu do maksimuma, čak i ako imamo sve druge materijalne stvari. Zdravlje je najveće bogatstvo, jer ćemo samo zdravi moći da uživamo u životu do srži. Redovne fizičke i mentalne vežbe su imperativ da zadržite i telo i um u dobrom stanju.
Ali, ono što je takođe veoma važno je da ostanete pozitivni i da se radujete, što u današnjim turbulentnim vremenima, ovo svakako nije lako. Dakle, imperativ je da investirate u nešto u šta zaista verujete.
Pronašli smo 10 najpopularnijih Feng Shui saveta koje vam mogu pomoći da donese sreću u Novoj godini 2015.
1. OSLOBODITE DOM NEGATIVNE ENERGIJE
Feng Šui (Feng Shui) ukazuje na čišćenje vašeg doma pred Novu godinu. Pretpostavimo da ne možete očistiti ceo dom, ali bar se potrudite da potpuno očistite vašu kuhinju – koja označava (1) blagostanje, (2) zadovoljstvo i (3) sreću - tri najvažnija blagoslova koja su vam potrebna ne samo za Novu godinu, već i za ostale godine u vašem životu. Praktično, dobar Feng Šui (Feng Shui) za Novu godinu podrazueva da dom treba da bude potpuno čist iznutra, isto kao i spolja. Budite spremni da dočekate sve nove stvari i proslavite sve predstojeće događaje. Morate biti svesni energije koja postoji u vašem domu. U slučaju da niste zadovoljni događajima koji se odvijaju u vašem životu, morate da počnete da stvarate ili dovodite pozitivnu energiju u vaš dom.
2. POMERITE 27 PREDMETA SA NAMEROM DA UNESETE SREĆU
Prema Feng Šui (Feng Shui) eksperatima, treba da pomerite tačno 27 objekata u i oko kuće na dan Nove godine, sa namerom da unesete sreću. Ovo će povećati vaše šanse da privučete sreću iz svih mogućih pravaca. Možda ćete biti skloni da verujete da je pokretanje 27 objekata dosadan posao. Ali, pokušajte. Pomerite na primer kutije za šećer, raspored predmeta na policama… Dakle, pokušajte da pomerate objekte koji se lako pokreću i promenite im prvobitan položaj.

10 Feng Šui saveta za sreću u 2015.
3. KUPITE CRVENI NOVČANIK
Novi novčanik simboliše da ste spremni da primate novo bogatstvo pri ulasku u novu godinu (kako materijalno, tako i duhovno), a crvena boja će pomoći da privučete dobre vibracije. Sada, iskoristite malu moć đumbira i stavite unutar i izvan vašeg novčanika, posebno gde čuvate papirni novac. Đumbir je stimulans, pa će privući nove izvore prihoda za vas.
4. IZGOVARAJTE VAŽNE REČI U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI
Prvih dana Nove godine pripremite kratak govor ili reči koje možete izgovoriti kada se sastanete sa ljudima ili ih pozdravljate. Imajte u vidu da govorite reči koje će doneti zdravlje, sreću i uspeh vama i vašoj porodici. Dakle, možete koristiti sledeće reči:

"Želim vam zdravlje, sreću i uspeh". Posetite svoje bliske rođake ili prijatelje, ne zaboravite da ih pozdravite sa gore navedenim rečima iz dubine srca.  

 10 Feng Šui saveta za sreću u 2015.
5. ODLIČAN ZVUK
Iskoristite moć zvuka, i svoju omiljenu muziku ili pesmu pojačajte do najvišeg mogućeg nivoa. Veruje se da će jaki zvuci uplašiti zle uticaje. Uradite to, bar na nekoliko minuta - to je u redu. Vaši susedi se mogu žaliti, ali ovo je za vaše dobro.
6. PRONAĐITE LJUBAV U NOVOJ GODINI
Da li ste samac i očajnički tragate za ljubavlju svog života? Kako biste povećali svoju sreću i mogućnosti da pronađete pravu ljubav, potrebno je da pokušate da apsorbujete više zapadne energije. Posmatrajte zalazak sunca najmanje tri puta nedeljno. Ispunite srce nadom i um pozitivnom energijom, a uskoro ćete možda privući ljubav u vaš život.

 10 Feng Šui saveta za sreću u 2015.
7. DEVET POMORANDŽI U ČINIJI
Pomorandže dovode pozitivnu životnu energiju. Početkom januara popunite činiju sa ukupno 9 pomorandži i stavite ih u vašu kuhinju ili na kuhinjsko ostrvo, trpezarijski sto - kako bi privukli pozitivnu životnu energiju u vašoj kuhinji i kući.
8. PRONAĐITE NOVI POSAO
Ako ste među onima koji traže novi posao, ne odlažite duže, odmah okupite 27 predmeta koja ne koristite uopšte i poklonite ili prodajte. Ovo donosi u vaš dom i vaš život pozitivne nove stvari.
9. NAPUNITE KUTIJU ŠEĆEROM
Idite u svoju kuhinju, uzmite šećer i napunite činiju šećerom do vrha. To će vam omogućiti da uživate u sreći kroz sve mesece koji dolaze tokom Nove godine.

 10 Feng Šui saveta za sreću u 2015.
10. POKUPITE NEGATIVNU ENERGIJU
Ako želite da poboljšate svoje odnose sa svojim bračnim drugom, članovima porodice, rođacima, prijateljima i kolegama na poslu, uradite ovaj jednostavan zadatak. Uzmite morsku so i pospite oko unutrašnjih granica vašeg doma. Dozvolite da morska so odstoji preko noći, a sutradan, pokupite i bacite je.
Želimo vam puno sreće, zdravlja i uspeha u Novoj godini!

10 Feng Šui saveta za sreću u 2015.  

Нема коментара:

Постави коментар