среда, 24. децембар 2014.

Čuveni recept profesora Mermerskog: Uništava stanice raka i liječi kompletni organizam!

Ovo je recept za liječenje kompletnog organizma: čisti krvne žile, liječi srce, obnavlja imunološki sustav, čisti jetru, bubrege, sav sustav izlučivanja, također i probavni sistem od patogene mikroflore. Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i liječi do ozdravljenja osobe koje su preživjele iste. Sredstvo je i protiv zapaljenja zglobova. Odlično je sredstvo protiv svih vrsta karcinoma. Također regulira tjelesnu težinu.

Recept profesora Mermerskog

Sastojci:
400 gr proklijalog žita (pšenice)
15 svježih (najbolje neprskanih) limuna
12 cijelih glavica (ne režnjeva) svježeg bijelog luka
1 kg pravog meda
400 gr svježe orahove jezgre

Priprema:
Priprema proklijale pšenice: 400 gr pšenice staviti u prokuhanu staklenu teglu, pa naliti vodom da stoji, najbolje preko noći. Poslije 10-12 sati preko čiste krpe/gaze prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje i iscijediti kroz gazu.
U tegli ostaviti iscjeđenu pšenicu. Poslije 24 sata se dobija pšenica s klicama (dužine 1-2 mm.).
Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Samljeti 5 limuna s koricom i sve zajedno izmiješati u emajlirani lonac. Od ostalog limuna uzeti samo sok i miješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodati med i duže miješati sa drvenom varjačom-kuhačom pa usuti u tegle koje treba čuvati u hladnjaku. Poslije 3 dana smjesa je gotova za konzumiranje.

cookies-021 
 
Doziranje
Ova smjesa se uzima 1-2 jušne žlice 30 min prije: doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja. Konzumirajte je dok ne nestane. Za preventivu – jednom godišnje.
Za liječenje od raka – uzima se na svaka 2 sata!
Recept garantira zdravlje i dug život; čuva svježinu tijela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljikohidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda!
Izvor: aura.ba

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.