петак, 28. септембар 2012.

Trendi boja 2012. je bež-plava

Nazdravimo novim nijansama boje šampanjac. Nježna šampanjac plava i bež-plava najpopularnije su boje za 2012. Niže pročitajte više o slavnim osobama koje su već posegnule za tim bojama.

  • Platinasto-plava bila je hit boja 2011. Trend 2012. je šampanjac plava. Lanjska bijelo-plava zamijenjena je nježnijom bež-plavom i blistavim šampanjac plavim nijansama. Taj trend ima svojih prednosti. Ovisno o prirodnoj boji vaše kose, potrebno je mnogo manje izbjeljivanja. Naravno, izbjeljivanje je potrebno da bi se kosa pripremila za nove nijanse plave boje, ali ne u toj količini.

  • Jessica Stam s bež-plavom kosom
    Supermodel Jessica Stam svojom je bež-plavom bojom kose uljepšala kreacije na modnoj reviji Anne Sui 2012.
    © Getty Images
    Modni dizajneri također su posegnuli za nježnijim nijansama plave boje. To je bilo očito na predstavljaju kolekcija za proljeće/ljeto 2012. na Fashion Weeku. Skupina vilinskih plavuša duge kose nosila je djevojačku modu Rodartea. Kosa im je svjetlucala bež-plavim i šampanjac nijansama.

    Francisco Costa, glavni dizajner kuće Calvin Klein, poznat je po stvaranju jednostavne i minimalističke odjeće. Ove je godine odabrao modele poput Patricije van der Vliet i Hanne Gaby Odiele kako bi na njima pokazao svoje delikatne kreacije. Bež-plava kosa tih modela naglašavala je dojam nevinosti dizajnerove linije.
    S druge strane modnog svijeta, Anna Sui pozvala je posjetitelje modne revije na povratak u sedamdesete prošlog stoljeća. Njezini modeli bež-plave kose nosili su šarene uzorke, bluze s mašnama i volanima te raznovrstan nakit. Nije nas iznenadilo što je „Miss Hippie Chic“ odabrala modele poput 25-godišnjeg kanadskog supermodela Jessice Stam koja je trenutačno vrlo popularna među dizajnerima i modnim kućama. Njezina duga bež-plava kosa sigurno ima veze s time.

    Koja je razlika između bež-plave i šampanjac plave boje? Evo našeg odgovora:
  • Bež-plava

    Bež-plava slična je klasičnoj svijetloplavoj do srednje plavoj boji kose prirodnoga sjaja, svilenkasta izgleda i srednje pigmentacije. Za razliku od šampanjac plave, bež-plava kosa uvijek ima zlaćanu primjesu. Za blistaviji efekt tamnoplavu i smeđu kosu treba izblijedjeti prije nanošenja bež-plave boje na kosu. Srednje plava do svijetloplava kosa može se obojiti u tu boju bez izbjeljivanja.
    Bež-plava kosa, nježno potamnjeli ten i zelene oči osobito je privlačna kombinacija.

  • Šampanjac plava

    Šampanjac plava kosa izgleda kao vrlo svijetla, prirodna plava kosa. Za razliku od bež-plave boje, ima hladan odsjaj. Rijetko tko ima tako svijetlu prirodnu boju kose, stoga se kosa mora izblijedjeti prije bojenja. Da biste dobili šampanjac plavu boju kose trebate boju za kosu koja ima hladnu, a ne zlaćanu primjesu. Šampanjac plava kosa osobito lijepo izgleda u spoju sa svijetlim tenom i plavim očima.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.