петак, 28. септембар 2012.

Najbolji saveti za lepotu prema horoskopskom znaku

slika


Evo nekoliko predloga šta da probate od novih trendova na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

OVAN

Vatreni znak univerzuma treba da se okrene prolećnom trendu crvenkastih, narandžastih karmina. Nokte obojte u nijansu koja će se uklapati sa jačinom vašeg znaka kao što je tamna šljiva ili vatreno crvena. Lepa je i mešavina te dve nijanse.

BIK

Vi ste zemljani, prefinjeni znak, tako da sveže i neutralne boje lepo izgledaju na vašem licu. Senke u boji kože, bakra, i šampanjca su božanstvene i dobro izgledaju uparene zajedno.

Što se tiče praćenja trendova, predlažemo da sledite primer Adel, koja je isto bik i da probate sa kul retro ponašanjem. Pokažite vrat i ramena, delove tela kojima vlada bik.

BLIZANCI

Poznati su po dvostrukoj ličnosti i najbolja jednačina u šminci za njih je mešavina tamnih i svetlih nijansi. Probajte tamne senke na očima sa svetlo roze karminom.

A što se tiše trendova? Vaša električno svetla ličnost zaslužuje da bude naglašena, i pošto vaš znak vlada rukama, usmerite se na svoje nokte. Neon manikir je koa stvoren za vas.


RAK

Ženstvenost je glavna karta na koju igraju račice, posebno ako dodate malo bebidol dodira. Vaša lepota će zaista biti naglašena nežno roze rumenilom.

Oči su ogledalo duše, ali ne dozvolite svakom da zaviruje u vaš privatni univerzum. Neka nagađaju o vašim namerama i flertujte tako što ćete naneti pojedinačne veštačke trepavice.

LAV

Dame lavice bi trebale da osveže svoju šminku nečim u metalik nijansi. Vaša osunčana ličnost je čisto zlato, tako da su sjajne i svetlucave stvari potpuno za vas. Koristite metalik kremastu senku preko celog kapka, ili samo duž linije trepavica.

Ako vam budžet to dozvoljava, častite se nekim dobrim parfemom.

DEVICA

Prijatna i zavodljiva, vi imate šarm zemljane boginje kao što je Bijonse. Zarobite ga toplim bronzanim bojama.

Zvezde kritikuju vašu ljubav prema čistoći! Kao purista u zodijaku, čista koža je osnova vaše privlačnosti. Investirajte u dobar piling za kožu.

VAGA

Jasne nijanse u bojama slatkiša uklapaju sa sa vašom slatkom ličnošću. Probajte malo boje na usnama čija je nijansa samo malo neobičnija. Vi ste ultimativna glamurozna devojka univerzuma i prigušene nijanse nisu za vas.

Ovaj zvezdani znak zna da su usne najbitnije i ako izaberu hidrantni balsam za usne, to će biti dobar potez.

ŠKORPIJA

Demi Mur je savršen primer zašto škorpije treba da savladaju šminkanje "očiju u dimu". Kao prirodno zavodljiv i mistreiozni znak, to je kao stvoreno za vas.

Mačkaste oči su isto tako odgovarajuće za vas. Odaberite neki kvalitetni ajlajner.


STRELAC

Strelac je uvek u pokretu i voli da okusi dugu. Može da iznese divlje boje kao niko drugi. Isprobajte olovku u nekoj jarkoj električnoj boji.

Za vas nisu neutralni nokti. Možete da nosite lak u bilo kojoj jarkoj boji, ali se klonite šarenih nalepnica za nokte da ne preterate.

JARAC

Vaš ambiciozni profesionalni život zahteva da vaša šminka ima klasu, ali to ne znači da ne možete da dodate malo iskri. Učinite da trendovi rade za vas tako što ćete izabrati senku za oči u bakarno bronzanoj ili svetlucavoj neutralnoj boji.

kada je u pitanju vaša kosa, glatko i šik je pravi izbor za vas. Investirajte u kvalitetnu peglu za kosu.

VODOLIJA

Aktivna vodolija je "bez muke, bez frke" znak. Kada je u pitanju vaše lice, izaberite lepe, neutralne boje kao što su roze usne. Kada nosite prozračne boje kao što je ta, neka drama bude na vašim noktima. Slobodno odaberite neku tamniju nijansu.

RIBE

Vi ste boho šik dete cveća u srcu. Razmišljajte o nijansama kao što su svetlucava sunčana zlatna ili svetlo zelena. Probajte metalih šumske nijanse senki za oči.

Ribe vladaju stopalima, tako da priuštite sebi pedikir.

(lifestyle)

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.