понедељак, 3. септембар 2012.

Mesečni horoskop ljubavnih asteroida za septembar 2012.

Tajne veze za Škorpije, ljubomora Strelčevima




 OVAN - Asteroid mudrosti Palada u vašem znaku kreće hodom unazad i vi kao da postajete pomalo iracionalni. Odustajete od radikalnih poteza u ljubavi, ali i od pokušaja da mudrošću i racionalnošću rešite probleme. Rođeni u srednjoj dekadi znaka biće pod dobrim uticajem asteroida Angel (anđeo) koji im iz astrološkog polja ljubavi šalje pozitivne vibracije. Rođeni u poslednjoj dekadi pod velikim su uticajem asteroida Karme zbog čega će rešavati važna pitanja. Zbog tranzita asteroida Psihe preko astrološke kuće partnerskih odnosa, imaćete konstantan osećaj da vas partner analizira i nadzire svaki vaš potez. Odgovara vam pozicija asteroida Amora u Vodoliji, pa bi predstavnik ovog znaka mogao biti gotovo idealan za vas.


BIK - Posle dugog perioda tranzita Crnog Meseca Lilita preko vašeg znaka, ući će u Blizance u kojima je izuzetno jak. Za vas to znači veliku popularnost među kolegama, mogoućnost avantura na poslu, a nisu isključene ni paralelne veze. Asteroidi ljubavi Eros i Juno iz astrološke kuće ljubavi u prvoj polovini meseca utiču povoljno na rođene krajem znaka doneseći mogućnost susreta sa nekim ko je veoma harizmatičan i ko na mnoge ostavlja dobar utisak. Oni koji imaju bilo kakve porodične probleme trebalo bi da pokušaju da ih reše na hladnokrvan način i sada je momenat za to jer imaju podršku asteroida Karme i Harmonije iz astrološke kuće koja simbolizuje dom.

BLIZANCI - Rođeni početkom maja mogu očekivati pomoć od nekog ko je veoma zaljubljen u njih, a zbog pozicije asteroida Amora to bi mogla biti neka Vodolija. Pomoć se odnosi na vaše studije ili stručno usavršavanje, a osoba koja će vam se naći pri ruci je zaljubljena u vas. Ako ste u vezi sa Strelcem, tokom ovog perioda tranzit Crnog Meseca Lilita koji ulazi u vaš znak donosi vam nadmoć, superiornost svake vrste i spremnost da se suočite sa svim svojim i njegovim greškama. Veza sa Škorpijom može biti problematična, iako vas možda privlači neko na poslu zbog asteroida Erosa na kraju ovog znaka, dok bi veza sa Lavom zbog prisustva asteroida Angel (anđeo) u ovom znaku kao i tranzita asteroida Harmonije, vama doneo najviše zadovoljstva i smirenja.

RAK - Tek pred kraj perioda u vaš znak će ući asteroid Ceres, ali on vam može doneti osećanje obaveze prema partneru, priličnu požrtvovanost u odnosu na partnera iako je veliko pitanje šta dobijate za uzvrat. Dobra pozicija asteroida Erosa u Škorpiji i asteroida ljubavi Juno pomaže vam da sebe više vrednujete, da očekujete mnogo više od drugih i da na jasan način kažete šta je to što vam je potrebno u vezi. Moguće da je stalni partner prilično ljubomoran jer je asteroid Amor u Vodoliji, što bi na vas moglo da se reflektuje u vidu ljubavnih razmirica. Slobodni Rakovi zbog ulaska Crnog Meseca Lilita u Blizance, lako mogu „skliznuti“ u tajnu vezu. Asteroid Kiron u Ribama simbolizuje nekog ko živi u inostranstvu a često misli na vas ili moguće veoma pati zbog prekida veze sa vama.

LAV - Prisustvo asteroida Karme u vašem znaku do pred sam kraj perioda, kada će preći u Devicu, i asteroida Harmonije čini vas osobom koja se prvenstveno bavi sobom i svojim problemima. Potrebno je, ipak, da sagledate i vrline i mane vašeg partnera, ma o kome da se radi, naročito ako je u pitanju jedna Vodolija. Asteroida Angel (anđeo) u vašem znaku čini vas neuobičajeno blagorodnim i spremnim da popustite u nečemu što vam je do skora izgledalo nezamislivo. Nekadašnje prijateljstvo nakon ulaska Crnog Meseca Lilita u znak Blizanaca, može se pretvoriti u erotsku vezu. Kako vreme odmiče tako i vaše interesovanje za nekog ko živi u inostranstvu može biti sve manje zbog retrogradnog hoda asteroida mudrosti Palada preko znaka Ovna.

DEVICA - Asteroid Karma iz astrološkog polja tajnih ljubavi i intuicije kreće ka vašem znaku, pa će avgustovske Device biti pod velikim uticajem ovog asteroida. Kraći putevi i društveni kontakti, naročito ako imate kontakt sa uniformisanim licima ili onima koji rade u banci, u velikim finansijskim institucijama, bave se sportom, mogu doneti dosta uzbuđenja jer vam savršeno odgovara pozicija asteroida Erosa i asteroida ljubavi Juno u ovom polju. Mnogi asteroidi ljubavi su postavljeni po „neprijateljskim“ i neharmoničnim znacima, zbog čega vi morate mnogo više da se potrudite nego do sada, kako biste uspeli da privučete pažnju osobe koja vam je draga.

VAGA - U vašem znaku je asteroid Psiha što vam u velikoj meri pomaže, naročito u odnosima sa Ovnom i Vodolijom. U astrološkom polju partnerskih odnosa nalazi se u retrogradnom hodu asteroid Palada (mudrost) i vi kao da ćete uspeti da nadmudrite partnera u nečemu što je za vas veoma bitno, i to uz pomoć jednog Lava ili neke osobe koja ima veze sa inostranstvom. Ako negde putujete, moguće je da će se to dogoditi upravo na putovanju. Dobro postavljeni asteroidi Angel (anđeo), Nostalgija i Harmonia čine vas sposobnom da negde podalje od kuće ubedite partnera da prihvati vaše zahteve, da vam izađe u susret ili ćete, ako ste slobodni, upoznati osobu sa kojom ulazite u romantičan odnos.

ŠKORPIJA - Rođeni krajem znaka na najvećim su ljubavnim „mukama“, jer verovatno imaju bar dve opcije, mogućnost da budu u stalnoj vezi sa nekim i da uđu u tajnu vezu najverovatnije sa Bikom, Strelcem ili Blizancima. Mnogo toga se odvija u javnosti pred drugima, ali naizgled deluje izgleda bezazleno. Crni Mesec Lilit, mitska planeta koja donosi erotisku moć ženama, „pogubno“ utiče na muškarce Škorpije, ali oni koji su i sami prisutni u javnosti biće harizmatičniji nego ikad. Kreće period velikih uzbuđenja. Sredovečne Škorpije koje imaju porodične probleme, treba da ih ostave po strani i bave se svojim ljubavnim životom. Asteroid ljubavi Juno čini dame Škorpije veoma zanosnim i spremnim da uđu u ozbilju vezu sa nekom drugom Škorpijom.

STRELAC - Astrološko polje partnerskih odnosa doživljava blagi „potres“ tokom ovog perioda, jer će Crni Mesec Lilit ući u ovo polje i doneti mnogobrojna uzbuđenja Strelcima koji inače vole flert. Ovog puta, stalni partner može biti povod vašim dilemema, pa čak i ljubavnim patnjama. Možda ćete morati da „progledate“ ili ćete shvatiti da ste pored sebe godinama imali zanosnog partnera koga niste dovoljno primećivali, ili ste mu uskraćivali pažnju. Asteroid Amora na početnim stepenima Vodolije pozitivno utiče na novembarske Strelce donoseći im mogućnost nove veze, a rođeni sredinom znaka su pod uticajem tri asteroida ljubavi iza znaka Lava. Nećete znati na koju stranu pre da krenete, s kim da izlazite i kome da poklonite pažnju.

JARAC - Asteroid mudrosti Palada ide retrogradnim hodom preko astrološke kuće vašeg doma i porodice, pa ako ne budete popustljivi ili ako ne budete pokušali da se postavite drugačije prema svojim problemima, možete sami sebi napraviti pakao od života. Astrološka kuća ljubomore prepuna je asteroida, čini vam se da su svi srećniji od vas, ili da imaju više vremena da se posvete svom ljubavnom životu. Ne brinte se, ipak vas štiti pozicija Crnog Meseca Lilita, erotske mitske planete, pa i vi imate svoj erotsko-ljubavni „crni fond“ i pobegnete malo od svakodnevnice bilo u avanturicu ili u maštanje. Asteroid Karma u Lavu mogao bi doneti slobodnim Jarčevima neku avanturu, nešto što kreće na mestima za zabavu a pretvara se u ozbiljnu vezu.

VODOLIJA - Asteroid Psiha u Vagi čini vas veoma moćnim kada je stalni partner u pitanju, prilično ste zaštićeni od svih potresa i čak imate više mogućnosti nego vremena da uđete u avanture koje vam mogu biti značajne. Ako niste slobodni to vam priličnomože iskomplikovati život. Sve što želite moglo bi da se dogodi, upravo tokom ovog perioda. Jedan Lav je za vas pravo rešenje a vi kao da toga niste svesni sve dok ga ne sretnete i ne shvatite koliko vam je naklonjen. Druga opcija, neko ko može doneti puno uzbuđenja su Blizanci, naročito pred kraj perioda kada Crni Mesec Lilit, simbol erotike uđe u ovaj znak.

RIBE - Vas i dalje muče suštinska pitanja, kao da treba da donesete odluku od živtnog značaja. Asteroid Kiron februarske Ribe tera da se suoče sa tamnom stranom njihove duše, da zacele rane od nekih bivših razočarenja, ali i da prihvate ono što će im pred kraj perioda doneti društveni kontakti. Ulazak aseteroida Karme u astrološkoi polje partnerskih odnosa može doneti u vaš život nekog koga viđate na poslu i prema kome niste ni malo ravnodušni, naprotiv, dugo vam se dopada. To će se događati čak i ako jedno od vas dvoje nije slobodno. Asteroidi Eros i Amor pomažu svojim položajem rođenima pred kraj znaka, moguća je strastvena veza na nekom putovanju.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.