субота, 15. септембар 2012.

Slova Početno slovo imena M


Ribe, more, Ribe, analogija znaka Ribe, ljubav prema moru, svemu što Neptun donosi, baš sve - iluziju, mayu, poeziju, priču, bajku, basnu, doskočicu, šalu, akciju, ali i tugu, iskonsku bol, onu koja sažima noću, koja trga, koja ne dopušta pokret, koja zaledi, koja od suza prave male ledene kuglice i one padaju li padaju, i rasipaju se u stotine malih komadića šireći se prostorom kao reč koju slovo M pronosi svetom.
M je u principu ćutljivo ali kada ima što šta da kaže ovaj čovek će govoriti. M je slovo koje daje širinu, koje daje osobi sklonost dalekim putovanjima, i duhom i telom. Otac je često rođen u znaku Riba, ali je tu i Devica imala svoj deo posla.
Zdravstveno su prisutni problemi sa stopalima, hipofizom, štitnom žlezdom, česti su problemi ovoga slova, a velikim delom zbog stresa koji vešto skrivaju, kao i tugu, jad, bol. Otvaraju se kroz smeh i radost, ali da li je ta radost uvek baš radost, jer ona ih uvodi u stres.
Oni ne opterećuju druge, ALI!!! Početno slovo M daje osjećaj žrtve, sklonost kukanju, u fazama, sa početkom jeseni počnu i žalopojke, ako ne rečima onda iznutra, sećanja na bolne trenutke naviru i muče.
Slovo M je i borbeno slovo, ono je spremnik znanja, ono podseća na raketu kako ga god okrenemo, dakle ono ima misiju da se pokrene, ali i da pokrene druge. Ono je i slovo V s dva štapa sa strane - znači voli rođene u znaku Bika, žali za njima, voli ih i poštuje, ali ima i jak ego, voli pobedu (Victory), ali nesigurnost će ih često zaustaviti pred samim ciljem.

Pevač je onaj ko ga ima na početku imena, svirač, lepršavi pesnik, rečiti govornik.
M je duplo W, sakupljač vremena, strpljivi čekač, kišničar, nosač vode, vodeničar, skriveno poštuje osobenjake, a Vodolije ceni zbog njhihove posebnosti, pa će često biti u vezama s Ribama, Vodolijama, Ovnovima, a Device izbegavati. Iako, Bik vodi igru, rođeni u znaku Bika zna dobro da upravlja slovom M.  Početna slova D i M se vole.
Slovo M je dupli šator, vigvam, što asocijacije govore, govore o kulturnom blagu koje nosi, o ekologiji, o poštovanju vrednosti,  poštpvanju svega živog, bez odvajanja, bez segregacije, ono je milost, ono je pokretač, ono je strah u svojoj suštini protiv koga se bori dugo, ali uspešno, jer oštro dočekuje nevolje, ne dopušta puno protiv sebe. Onaj ko ga ne poznaje bolje da mu se ne približava.
Sakupljač je, kao i slovo D, može sakupljati narodno blago, etno svoga naroda, može stvarati struju ili studirati elektrotehniku, ali i muziku, jer je rodjen muzikalan.
Slaže se sa Škorpionima, Ribama, Rakovima. Odličan je psiholog, psihijatar, može biti i astrolog. Nema površnosti u slovu M.
Zoran Leonardo Pšeničnik

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.