петак, 15. јануар 2016.

Veliki godišnji horoskop za 2016


horo vaga

Vaga: Anđeo čuvar na ramenu

Suočavanje sa stvarnošću, s neposrednom okolinom koju vidite baš onakvom kakva jest, uozbiljilo vas je i donijelo tmurna raspoloženja. Mnogi su vaši ideali nestali, ali su ustupili mjesto zrelijim životnim stavovima. Vaši su novi ciljevi skromniji, ali su ostvarivi.
Od početka godine osjećate poticaj da se pokrenete. Smisao za zaradu i povoljna financijska situacija daju vam osjećaj životnosti. Cijelo vrijeme prati vas osjećaj da vas štiti neka nevidljiva sila, vaš anđeo čuvar. Duboke preobrazbe i dalje se događaju u vašem duševnom životu, no jače nego ikad osjećate vjeru da će sve biti dobro. Od sredine rujna Jupiter ulazi u vaš znak donoseći optimističnu i znatiželjnu energiju.
Napokon vam se čini da razumijete svoju životnu svrhu, da jasno prepoznajete što trebate raditi. Spremni ste zakoračiti u novi krug života s više samopouzdanja. Nestrpljivi ste u tome da se oslobodite svega što nije izravno povezano s novim ciljevima. Dobro raspoloženje i bezbrižnost otjerat će sve vaše brige.

Škorpion: Neuništive vrijednosti

Najveći izazovi ove godine povezani su s preispitivanjem vrijednosti. Možda osjećate financijsku nesigurnost, pa čak i strah, no tijekom godine naučit ćete da vam one prave i neuništive vrijednosti nitko ne može oduzeti. To su vaša stabilnost, pouzdanost, istinoljubivost, spremnost da se potpuno posvetite onome što vas zanima.
Dinamičan prvi dio godine donosi vam zanimljive poslovne izazove. Oprezni i strpljivi u istraživanju, možete se osloniti na intuiciju pa ćete uz nešto napora otvoriti nove tokove novca. Najuspješniji ćete biti ako se povežete s grupacijama čiji resursi mogu pomoći u ostvarenju vaših ideja. Privlači vas mogućnost da se uključite u humanitarni rad ili da nesebičnim pomaganjem izrazite zahvalnost na svim dobrim stvarima u svom životu.
Vaša maštovitost i kreativni talenti i dalje se nesmetano razvijaju. Nadahnuće pronalazite u snovima, u vlastitom unutrašnjem svijetu. Romantična ljubav i snažan osjećaj povezanosti s partnerom i dalje su izvor vaše snage.

Strijelac: Naučiti reći ne

Obaveze koje imate prema obitelji i poslu postaju sve teži teret. Odlična poslovna situacija sad se već razvija sama po sebi i otvara vam prostor za uzmak. Promislite o odgovornosti koju imate prema sebi. Ako zanemarite svoje potrebe i ne budete odgovorni prema svom zdravlju, svojoj energiji i vremenu za sebe, nećete imati dovoljno snage za druge.
Ako dosada još niste naučili reći ne – dinamični tempo života na to će vas prisiliti. U prvoj polovini godine zvijezde vam šapću da se odmorite i da još jednom preispitate svoje ciljeve. Završite sve nedovršene poslove jer u novi ciklus života možete zakoračiti samo kad pustite nepotrebne terete prošlosti. U drugom dijelu godine dolaze očekivane nagrade kojima ste se nadali.
Svoje odgovornosti sad možete lakše podijeliti s drugima jer imate podršku poslovnih i društvenih grupacija kojima pripadate. Obitelj vam je veliko nadahnuće. Osjećaj voljenosti motivacija je da do kraja provedete promjene i napokon budete slobodniji.

Jarac: Znanje okrunjeno uspjehom

Pred vama je povoljna godina u kojoj učvršćujete spoznaju da ste na pravom razvojnom putu. U prvoj polovini godine nastavite s učenjem, putovanjima, skupljanjem različitih životnih iskustava. S lakoćom oblikujete svoje životne stavove i prenosite znanje pa možete biti jednako uspješni i u učenju i u podučavanju.
Ako se bavite pisanjem, završavate studij ili znanstveni rad, iskoristite prvih devet mjeseci godine da završite svoje projekte. U drugoj polovini godine s učenjem je gotovo! Vaše znanje i iskustvo bit će okrunjeni poslom koji želite ili društvenim priznanjem i osjećajem da ste pronašli svoje pravo mjesto pod suncem.
Ispunili ste obiteljska očekivanja, odradili svoje obaveze, upoznali svijet i učvrstili svoj položaj. Uspjeh na društvenoj razini polako će, ali vrlo korjenito mijenjati vaš unutrašnji svijet. Uskoro ćete moći odbaciti ponašanje i navike koje ste prerasli, a vibracije promjena koje osjećate u sebi postaju sve razgovjetnije.

Vodenjak: Prilagoditi se grupi

Po prirodi ste druželjubivi i rado ćete svoje znanje i vrijeme uložiti u plemenite ciljeve za opće dobro. Vjerujete da je grupa jača od pojedinca, no ipak s vama nije uvijek lako surađivati. Tijekom godine lako ćete preuzimati inicijativu, osobito u poslu, no vaše ideje ponekad su toliko napredne da se morate boriti kako bi ih drugi prihvatili.
Tvrdoglavo inzistirate na tome da ste u pravu, što vam neće olakšati suradnju. Ipak, vaš profesionalni ugled se učvršćuje. Najveća zadaća je prilagodba vlastitih ideja i ciljeva grupi koja može ubrzati vaš razvoj. Uz prihvaćanje nužnih pravila, možete dobiti financijsku potporu koja će pokrenuti vaše velike planove. Sreća vas prati u financijskim pitanjima, a intuicija postaje vaš dobar saveznik.
Od rujna se u vama budi želja za novim znanjima, za promjenom sredine, trebat će vam više slobode. Spremni ste više raditi na sebi, učenje i duhovni razvoj dolaze u središte pozornosti. Otvaraju se prilike za suradnju u inozemstvu, objeručke ih prihvatite.

horo ribeRibe: Ideali na testu stvarnosti

Vaš razvojni put i dalje je neraskidivo povezan s vašim životnim partnerom. Vaši ideali o braku, ljubavnoj vezi ili poslovnom partnerstvu na testu su stvarnosti. Iskustva zajedničkog života otvaraju vam novi pogled na vaše vlastite osjećaje i želje. Učite o sebi promatrajući se u zrcalu vrijednosti i osobnosti partnera.
Mogućnost je to da postignete novu razinu odnosa. Ponekad vam se čini da ste previše požrtvovni, no u ovom razdoblju možete najviše naučiti o sebi istražujući svoju spremnost da se posvetite drugoj osobi. Najveći izazovi pred vas ipak nisu postavljeni u partnerskoj vezi, nego u poslu. Izazovi i osjećaj pojačanih obaveza motivirat će vas da preispitate svoj poslovni status.
Dobrom organizacijom i marljivim radom postavljate čvrste temelje dugoročnog uspjeha. Profesionalni uspjeh neće izostati. Od rujna se sve više i sve pouzdanije možete osloniti na podršku drugih. Sva podrška i ljubav koju ste davali drugima donosi nagradu ljubavi, razumijevanja, stabilnosti i novca.
Senka Ljubić, astrologinja

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.