понедељак, 28. мај 2018.

. Pozivajući partnera višeg nivoa - budite spremni na posledice

Picture  
Ako pozovete u svoj život čovjeka sa svjesnošću mnogo višom od vaše, budite spremni da odbacite sve sumnje, strahove, navike, stereotipe mišljenja i ponašanja. 

Jer, čovjek koji se prije susreta s vama kretao naprijed sa velikom brzinom, neće se zaustaviti zbog vas. Može da uspori u kratkom vremenskom periodu. Ali neće smanji svoju brzinu, da biste se vi počeli da osjećate ugodnije sa svim svojim smećem u glavi.  

Budite spremni da iskusite osjećaj neprikladnosti 
Zato što ste se krećete brzinom od 12 km na sat, a sreli ste čovjeka koji ide 70 km na sat. Ako nijeste spremni da se brže i efikasnije krećete, odbacite sve smeće da biste dostigli svog partner - ne očekujte da će on smanjiti brzinu do vašeg nivoa.

Zato što je odnos prije svega potpuno međuprožimanje i ko-stvaralaštvo, a ne škola za izvlačenje slabijih.

A kada jedan od partnera ne ubrzava - onaj koji se cijelo vrijeme kretao brzinom 70 km na sat, moraće da nastavi dalje. I on će se otrgnuti i odletjeti. Partner koji je izabrao svoje navike i stereotipe propustiće priliku da postigne ono o čemu je sanjao kada je pozivao visoko razvijenog partnera.
 
Budite spremni da rasturite svoj mozak, izbacite otuda sve smeće 
I da radite to svakodnevno. Pošto čovjek sa velikom brzinom razvoja automatski stalno otkriva i izbacuje smeće iz sebe, a da ni ne pomisli da to može biti teško. Zato što je za toga čovjeka smisao života i igre u efikasnom razvoju i samospoznaji.

Jer, što je brži razvoj - tim je jača i dublja mogućnost izražavanja Izvora.

U ovom slučaju na tasovima takvog čovjeka biće kretanje naprijed ka cilju ili usporavanje da bi osmotrio da li se vaš mozak probudio.

Svijest odgovornosti onoga ko zaostaje, je u podsvijesnom zahtjevu "Brzom" da neprestano usporava.

- Ja sam takav kakav jesam. Teško mi je. Navikao sam da živim tako. Razvijaj se sam a ja ću razvijati svojim putem. Ne uspijeva mi. Ne znam zašto. Jednostavno ne funkcioniše. Zaboravio sam. To su sve navike. I tako dalje.

Odgovor:

- A zašto si onda pozvao visoko razvijenog partnera?

Ako nijeste spremni da odbacite sve i nastavite dalje - otpustite onoga ko je spreman da uspori zbog vas. Ali, ako ste spremni zauvijek i nepovratno da promijenite svoj život i sebe - uradite to i ne razmišljajući o tome!

Picture


Ako se ovo dešava godinu, dvije, tri ... čovjek sa velikom brzinom usporava i ne biva više tako brz. Kada zatražite od partnera da uspori zbog vas, shvatite da što duže odugovlačite, što duže razmišljate, tim se brže gasi Iskra u Brzom, koji je zbog ljubavi i vjere u vašu snagu odlučio da uspori.      

I uskoro nećete videti u njemu to, zbog čega ste ga pozvali u svoj život.

Na tasovima Brzog postoji isti takav dio odgovornosti, jer mora izabrati između Unutrašnje želje da se kreće naprijed ka Izvoru, brže i lakše - i vas koji mislite i čekate kada će se probuditi želja u vama da se razvijate?

Sačekaj, probudiće se, i ja ću moći da te sustignem, ponavlja "Spori". "Brzi" samo uzdahne i osjeća kako se Iskra gasi. Zna da će doći crta, posle koje će morati da napusti "Sporog", jer je žudnja ka Izvor sve što on zaista ima.

Ljubav prema partneru je privremena, materijalne vrijednosti su privremene, a žeđ ka Izvoru je vječna.

I "Brzi" bira Izvor to što je uvijek radio. Ostaviće "Sporog" i nastaviće dalje. Jer na svom putu on je već susretao puno "Sporih" i "Ne-kretajućih". To nije razlog za zaustavljanje.

Ne manipulišite "brzim" preko fraze: Kakav si ti visoko razvijeni, ako ne možeš da usporiš zbog mene. Kako možeš da odeš kad te volim! "

Ne manipulišite frazama o Ljubavi, kada sami nijeste u stanju da odbacite stereotipe i navike da biste se brže kretali, birali Ljubav, a ne strah. Jer čovjek Visoke Svijesti i Otvorenog Srca može žrtvovati zbog vas godine svog života. Vjerujući da ćete se jednog dana probuditi.

A kada se probudite, možete vidjeti da se Iskra u njemu ugasila. Sve što je bilo u njemu, on je dao vama. I tada zamjenjujete mjesta. Osvijestite šta radite svakog trenutka svog života. Budite svoji. Birajte sebe - Birajte ljubav.


Prevod teksta: https://econet.ru/articles/147755-prizyvaya-partnera-urovnem-vyshe-budte-gotovy-k-posledstviyam

Prevela: Beba Muratović - Bebamur.com



Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.