субота, 3. новембар 2012.

Zvezde u Novembru

Zvezde u Novembru:
Šta možemo da očekujemo ovog meseca? Sve počinje i završiće se akcijom Venere, koja će ovog meseca biti više nego aktivna... Novembar počinje emotivnim dilemama i iskušenjima...., nagoveštajima nekih promena, posle toga imaćemo jedan ugodan period, zatim će Venera promeniti znak i ući u strastvenu Škorpiju, a kraj meseca je predviđen kako za koga, ili za strasna mirenja (zavisi šta se dogodilo na početku meseca), ili obnavljanje strasti, ili će se događati nove priče...I Mars će ovde da pomogne/odmogne, doda ili oduzme energiju, i on će promeniti znak iz Strelca će preći u Jarca, ali kraj meseca zahvaljujući (i ) njemu nećemo se žaliti na nedostatak energije:).
Tu su i dva pomračenja jedno Sunca i drugo Meseca. Oba pomračenja mogu doneti neka iznenađenja.
Merkur će biti retrogradan, Neptun će krenuti napred, jedino će još Uran biti retrogradan, a sa njim i mi u preispitivanju ličnih sloboda, originalnosti i individualnosti...on će unazad sve do 13.Decembra!!!
Ovog meseca izdvajam sledeće:

Ostaću slobodan, neću se vezati:
Kosmos kao da je "zaratio" sa našim srcima, prva ljubavna bitka još koliko danas, a sledeća već za dva dana...strast u vazduhu opipljiva...Ono što je Uran krenuo da razdvaja, Pluton će želeti da spoji na sebi svojstven način...:-)))  Čuvajte se manipulacija...ili ne manipulišite...:-)))
Slika Ane Petrović
1.Novembar: Venera u Vagi opozicija Uran u Ovnu... Mnogi će pevati - ♫ ostaću slobodan neću se vezati.. Neke veze biće u raznoraznim iskušenjima, neke će osvežiti odnos, mnogima će sloboda i nezavisnost izgledati primamljivo. Slobodni će biti zatečeni novim emocijama. Flertovanje na sve strane, moguće nove veze, promene izvesne i iznenađenja, izbor je vaš... Vreme za nova prijateljstva, poznanstva, nove ciljeve...Finansije malo gore malo dole, ipak izbegnite velike kupovine... A ja vas na vreme upozorila....:-)))

3.Novembar: Venera u Vagi kvadrat Pluton.... emotivna nestabilnost, malo sukoba i borbe, želje pojačane, strast u vazduhu, ljubomora, posesivnost, opsesija, intezitet... Tražimo više u svemu što ima veze sa emocijama, intimom... potreba za većom naklonošću. Tajne aktivnosti vrlo moguće i izvesne... Umerenost je više nego potrebna....ali da li će je biti. Samokontrola je ovde "prva pomoć"! Ovaj aspekt i aspekt opozicije kao da su tu da vas i vaše odnose testiraju i stave na probu...Ovo je prilika da saznate koje ljude hoćete i koje nećete u vašim životima. Ako ste u dugim i ozbiljnim vezama, ovo je period za dobru komunikaciju, takvu komunikaciju koja bi mogla da vas odvede u sretnija vremena...Sa malo ili dosta samokontrole mogli bi da saznate šta ova iskušenja hoće od vas. Ako ste sami, ne znam mislim da ovo nije idealan period da uđete u ozbiljne veze...Možda je najbolje da se sve svede na flert, i da sačekate bolja vremena...Izbor je ipak vaš.
*** Ovi aspekti nešto više će uticati na Vage, Ovnove, Jarčeve i Rakove, ali i na sve nas u onim kućama ili oblastima koje one znače a koje počinju u ovim znakovima.
Retrogradni Merkur u Strelcu i Škorpiji:
(Marfijev zakon stupa na snagu :-)
Retrogradni Merkur 7.Novembar-26.Novembar
7.Novembar: Merkur u Strelcu kreće u retrogradni hod, a sa njim i nevolje i nesporazumi.., i neće se ni malo postideti što će nam pokvariti neke planove, komunikaciju, transakcije, putovanja... Njegova deviza kao da je: što da bude jednostavno kada može komplikovano. To što se sve dešava u Strelcu, problemi mogu da budu u obrazovanju (visokom), putovanjima, koja se ili odlažu ili imaju neku prepreku, komunikacija sa inostranstvom otežana, problemi filozofske, moralne i duhovne prirode..., problemi u izdavaštvu, reklamiranju...Ako ipak krenete na put ponesite nešto za čitanje, neku muziku, jer čekanje i kašnjenje može da bude izvesno...14.Novembra Merkur će se vratiti u Škorpiju, tada će neka intimna pitanja biti u fokusu, Retro Merkur ovde donosi sarkazam, oštre reči... Škorpija je znak istraživanja, ovde će Merkur biti dobar u otkrivanju skrivenih informacija, ali kako sačuvati sopstvene tajne, to je već teže u ovom periodu. Merkur će krenuti napred 26.Novembra..
P.S. Imate jedan od tekstova ranije na temu retrogradnog Merkura i Marfijevog zakona :-)

Mala i velika sreća zajedno:
(seća dobija pojačanje:-)
Sreća :-)))
9.Novembar: Venera u Vagi trigon Jupiter u Blizancima.... i opet Venera, sada sasvim drugačije energije, energije uživanja u životu i ljubavi, mnogo je lakše sa ovim aspektom, jer tu su radost i harmonija, vreme za opuštanje...dosta je bilo tenzija i iskušenja. Taman na vreme da se stišaju uzburkane strasti... Vreme za druženja, odmor, zabavu, primanje i davanje ljubavi, poklona... vreme da učinite nešto prijatno i zabavno...vreme je za dobar provod. Više sreće u ljubavi, smirenje u postojećim vezama, neki ozbiljniji planovi...posle burnijeg perioda zatišje. Venera mala sreća, Jupiter velika zajedno - OBILJE!!!
*** Ovaj aspekt nešto više će uticati na Blizance, Vage, Vodolije, Lavove, Ovnove i Strelčeve, ali i na sve ostale zavisno od kuća kojima ovi znakovi vladaju.

Neptun kreće direktno, a na vama je da snove pretvorite u stvarnost:
"Promenite li svoje misli, promenićete svoju sudbinu"
11.Novembar: Neptun kreće u direktni hod..Da li ste dobro iskoristili retrogradan period, nadam se da jeste, kao i da ste spremni da krenete u realizaciju svojih snova..da svoje snove pretvorite u stvarnost. Neptun je tu da ojača naš duhovni potencijal, on je tu da nas podseti da je došlo vreme da našu ENERGIJU uložimo u ostvarivanje snova. Mnoge iluzije i sve ono što nas je zbunjivalo u retrogradnom periodu, sada će postati jasnije, magla se polako diže...

Mlad Mesec u Škorpiji - Totalna Solarna eklipsa (pomračenje):
(podrška za lični rast)
13.Novembar: Mlad Mesec i Solarna eklipsa...sve se dešava u strastvenoj ali i tajanstvenoj Škorpiji... Mlad Mesec je konjukcija Meseca i Sunca, eklipsa - solarna pomračenje Sunca. Sa jedne strane imamo energiju koja nudi početak, započinjanje, nudi nešto novo... sa druge strane tu je pomračenje, koje baca senku na sve ovo. Ipak snažna je to energija koja će mnoge od nas dovesti do transformacije. Pomračenje nas zapravo uvodi u neku promenu u životu, donosi potrebu da nešto završite i počnete nešto novo. Sa energijom Škorpije sve je intezivno i moćno. Nudi novi početak, inicijativu, polaznu tačku... Nešto više od ostalih osetiće ovo pomračenje Škorpije, Bikovi, Vodolije i Lavovi...i svi ostali u ovim kućama ili oblastima života...

Magla i konfuzija...

(ili da li koze lete :-)))
13.Novembar: Merkur pre samog ponovnog ulaska u Škorpiju praviće kvadrat sa Neptunom iz Riba, što može doneti mentalnu konfuziju, nesporazume (Merkur je povrh svega retrogradan), komplikovaniju komunikaciju, probleme sa činjenicama, obmane i samoobmane....Laži u vazduhu, ovde ne pomažu ni one tkz. bele laži, magla u mislima, problem da se činjenice odvoje od mašte, fikcije....Komunikacija ili zbunjena ili pogrešna, idealizacije svuda... ako pomislite da vas lažu obično i jeste tako....sačekajte da se ova magla rasčisti. Proverite sve više puta, bolje zapisujte nego da pamtite u ovom periodu....i budite oprezni.


 Merkur ponovo u Škorpiji:
 (ovde reči imaju moć)
14.Novembar: Merkur se vratio u Škorpiju, a mi sa njim nekim starim razgovorima, nekim idejama iz prošlosti, nekim komunikacijama koje ili nisu dovršene ili su loše završene... sve ovo dođe kao neki "popravni" ispit da bi mogli da krenemo napred.. Ovaj Merkur favorizuje oblasti istraživanja, finansije, sihologije, seksa....Merkur će iz Škorpije krenuti napred 26.Novembra! 11.Decembra ponovo će ući u Strelca!!!

Mars ulazi u Jarca i energija mu je odmerena, vredna, ambiciozna:

(uspeh izvesna stvar)
17.Novembar: Mars će ući u Jarca...ako imate jasan cilj pred vama, Mars sa ovom energijom će vam u tome i te kako pomoći.. Čim uđe u ovaj ambiciozan i uporan znak praviće i sekstil sa Neptunom, tako da vam neće faliti mašte i intuicije, posebno tamo gde je potrebna akcija (Mars)...
Sunce konjukcija Merkur kreativnost na delu:
17.Novembar: Sunce i Merkur u zagrljaju - konjukcija! Misao postaje intezivna i jaka... takva je i komunikacija. Komunicirajte:-), ali pripazite na činjenicu da je Merkur retrogradan...bar sve više puta proverite, ništa ne prepustite slučaju i unesite u život malo humora....pomaže:)



Sunce ulazi u Strelca......Srećan rođendan Strelčevi:

21.Novembar: Sunce će u 10.50pm ući u Strelca, i odmah će napraviti kvadrat sa Neptunom iz Riba, pitaćete se gde ode logika... gde počinje mašta a gde stvarnost? Zbogom pameti ja bih rekla :-))) Negde i manjak entuzijazma i energije....




Venera u Škorpiji i energija strasti, dubine, inteziteta, ljubomore:

(energija sve ili ništa:-)
22.Novembar: Venera ulazi strastvenu Škorpiju, dosta joj je bilo harmonije, o kompromisima da i ne govorim....šta ste uravnotežili uravnotežili ste.... sada dolazi vreme strasti i inteziteta, malo ili više ljubomore, posesivnosti....mnogi će sa reči preći na dela ;) Naravno čim uđe u ovaj znak ***praviće i trigon sa Neptunom iz Riba. Stavite ružičaste naočari i dozvolite svom šarmu da radi za vas... Romantika u vazduhu obojena strašću... Mašta jaka, i znate već....mašta može svašta ;) Ako ste već sa svojom srodnom dušom uživajte, ako nje nema eto prilike ZA SUSRET DUŠA :-))).  Ako ste na emotivnom planu ispunjeni ili niste eto prilike za kreativnost i kreativnu energiju... Ako ste umetnik ovo je vaše vreme, ako niste ko vam brani da u umetnosti uživate....Unesite boje u vaš život!!!
Ali...



Mars nema mira, ne može da se skrasi:

(impulsivne i nesmotrene akcije)
22.Novembar: Eto Marsa u frustrirajućem kvadratu sa Uranom da vas iskušava i trenira živce... Dosada, šta je to? Sa ovim aspektom eto impulsa, eto nemira, potrebe za akcijom i neobičnim iskustvima... Pazite da ne preterate. Čuli ste priču o kratkom fitilju...ovde je prilično kratak, a viška energije koliko vam je volja..previše ja bih se usudila da kažem.... Bes i nasilje u vazduhu, klonite se takvih.... Nepotrebni rizici su tu....kao da neko maše crvenom maramom ispred vas... Kao da je neko pritisnuo taster na kome piše nervoza... Do koliko inače brojite u nekim situacijama.... sada povećajte taj broj. Probajte da taj višak energije pametno kanališete... postoje načini za to... Svako ima svoj...

23.Novembar: Prilika za novu drugačiju energiju...Mars sekstil Saturn, za dobru organizaciju i disciplinu...pomoćiće ovaj aspekt iziritiranom Marsu od strane Urana...Samodisciplina je lepa osobina ovog sekstila!!!


Originalnost na delu:
25.Novembar: Sunce trigon Uran....originalnost na delu! Moguća lepa iznenađenja, promene...Ideje spremne za realizaciju. Vreme za nove ciljeve, nove prijatelje, nove veštine.. Ipak iznenađenje najvažniji činioc ovog aspekta....

26.Novembar: Merkur kreće napred!!! 
Lakše se diše :-)

Zahlađenje odnosa ili prihvatanje obaveza
:
27.Novembar: Zagrljaj Venere i Saturna u Škorpiji....da li će duvati neki hladniji vetrovi... Ozbiljnost, odgovornost, dužnost...sve to Saturn nudi i potencira.... Vreme za introspekciju i preispitivanje nekih odnosa, emotivnih pre svega. Prilika da se neki odnos popravi...ako nema saradnje možda je vreme za rastanak....

Borilačke veštine....ili unutrašnja borba:
27.Novembar: Ne znam koliko će ovaj aspekt pomoći ili odmoći, tek istog dana Mars u konjukciji sa Plutonom.... sve vrca od energije.... Vreme za transformaciju, promene. Moćan je ovo aspekt... potrebno je da se dobro kanališe. 


Pun Mesec u Blizancima- Lunarna eklipsa (pomračenje):

28.Novembar: Pun Mesec u Blizancima, opozicija Meseca u Blizancima i Sunca u Strelcu i Lunarna eklipsa - pomračenje. Sa pomračenjem često dolaze vesti iz života, o nekim velikim i važnim događajima. Pomračenje obeležava završetak nečega... Ovaj Pun Mesec osetiće nešto više Blizanci, Strelečevi, Device i Ribe i svi oni čije kuće i oblasti života počinju ili jesu u ovim znacima

Kraj meseca začinjen strašću:

Slika Ane Petrović
28.Novembar: Venera u Škorpiji sekstil Pluton u Jarcu....još energije, lični odnosi dobijaju na intezitetu. Moć privlačenja velika, potreba za ljubavlju ogromna, tajne aktivnosti moguće. Želje jake...Lični odnosi intezivni, jaka privlačnost ka suprotnom polu... Magnetizam na delu.. Ovo je i moćan kreativan aspekt.
I tu nije kraj Venera sekstil Mars u Jarcu sve ovo će podići na još viši nivo energije... Energija akcije, produktivna energija, ljubav i strast ruku pod ruku... Vreme za romansu, flertovanje, ljubavno druženje. Muško ženska energija u skladu. Osećanja jasna i jasno se izražavaju. Lepota, šarm, popularnost...Mesec je burno počeo i burno se završava...emocije su u prvom planu.

Izvor http://zvezdanindnevnik.blogspot.com

Miladin Šobić - Novembar 


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.