недеља, 11. новембар 2012.

Feng šui lekcije za večnu ljubav

Ništa ne košta da probate da li ova drevna kineska veština zaista pomaže da se ostvari harmonija u ljubavnom, ali i u seksualnom životu. Pogledajte šta treba da unesete u vašu spavaću sobu, kao ljubav iz nje nikad ne bi izašla.

Angi Ma Vong, autorka bestselera "Feng šui – formule za ljubav" napravila je male feng šui priručnike za sreću u ljubavi. Primenite ova jednostavna pravila.

- Nemojte da nosite stare burme koje ste nabavili na rasprodaji ili ste ih dobili od nepoznatih ljudi. Prstenje zadržava negativnu energiju prethodnih vlasnika koja može da se prenese na vas.

 
- Ako ste usamljeni i želite da pronađete partnera koji će vas voleti i razumeti, zavežite dve crvene ili ljubičaste trake oko kvake na vratima spavaće sobe.
 
- Da biste čitave godine uživali u ljubavi i bili ispunjeni pozitivnom energijom, stavite dve ruže u vazu u dnevnoj sobi ili trpezariji. One će doprineti procvatu vaših osećanja.
 
- Nemojte da koristite radio-aparate koji imaju sat s crvenim brojevima, jer oni zrače nezdravom, negativnom energijom koja može da poremeti, ali i da uništi vaš ljubavni život.
 
- Da biste se konačno posvetili budućnosti, ne opterećujte se detinjstvom. Iz spavaće sobe sklonite igračke i plišane životinje, i ljubav će vam mnogo lakše ući u život.
 
- U spavaću sobu ne stavljajte elektronske uređaje poput kompjutera i faks-aparata jer će se njihova negativna energija preneti na vas i vašeg partnera, pa ćete se često svađati.
 
- Ne kupujte krevete koji imaju drvene ili metalne nožice, posebno ako su im vrhovi zašiljeni, jer će se rušilačka energija preneti s njih na one koji tu spavaju.
 
- Nikada nemojte da stavljate simbole ljubavi i ljubavnih veza u kupatilo, zato što se u njemu skuplja rušilačka energija ljudskih izlučevina. To dovodi do svađa, a često i do prekida veze.
 
- Ako želite da proširite porodicu, okačite slike sedam beba ili sedmoro dece u metalnim ramovima i rasporedite ih po čitavom stanu. Energija ovih fotografija će vam pomoći da postanete roditelji.
 
- Pred spavanje upotrebljavajte mirišljave sapune, pudere i mirise koji čine da se osećate senzualno. Vaša energija uzbudiće vašeg partnera, pa će i seksualni život biti mnogo uzbudljiviji.
 
- Da bi vaš ljubavni ali i seksualni život bio bogatiji i intenzivniji, svake večeri, sedam dana zaredom, palite sveće s mirisom narandže, koje će sigurno rasplamsati strasti.
 
- Ako nemate partnera, a želite da pronađete osobu s kojom ćete deliti i dobro i zlo, onda na zid spavaće sobe stavite sliku para golubova. Njihova energija privući će čestitog muškarca.
 
- Da bi vaša ljubav što duže trajala, pored slike vašeg partnera stavite srce načinjeno od ružičastog kvarca. Na ovaj način podstaći ćete večnu vladavinu energije ljubavi.
 
- Ukoliko je vaša seksualna energija na niskom nivou ili ako gubite interesovanje za seks, onda u severni deo doma dodajte više plave boje koja će vam vratiti izgubljenu želju.
 
  Izvor http://zena.blic.rs/

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.