среда, 28. новембар 2012.

Škorpija horoskopski znak


sa datumom rođenja od 22.10 do 22.11.
Škorpija je osoba koja se ni pred čime ne zaustavlja – neće stati, ne mareći za posledice, dok god ne dođe do onoga što hoće. Odlučna je, ne posustaje kada je teško, ali je i sposobna da se menja i da prihvati činjenice, po principu ”šta je, tu je”.
Sposoban je da utvrdi šta je ”kamen spoticanja” i da ga savlada.

Škorpija raspolaže neverovatnom snagom volje. Ume biti i svojeglava i sposobna za ogromne rizike i odricanja, drži se svojih principa, ne plašeći se i najgore moguće posledice. Kada odluči, dosledna je, odlučna i ne prihata da bude pobeđena. Samostalno se bori, ne želi druge da opterećuje svojim mukama – iz tog razloga se ne poverava drugima. Ne pokušavajte da je usmerite ili savetujete – ne voli to. Zna koliko je snažna i zato ni u najgorim momentima ne pokazuje da joj je teško. Škorpija neće oprostiti svoje, a ni tuđe greške. Takvi postupci Škorpije povezani su sa osećanjima, koja su snažna u toj meri da je navedu u borbu kojoj nema poštede ni za koga, pa ni za nju. Tehnike da uđe u samu srž su način da jako jednostavno spozna tuđu ”Ahilovu petu”, ali Škorpija to skoro nikad ne zloupotrebljava.
Kada reaguje, ponesu je emocije, a to neretko dovodi do teškoća. Emocije je moguće iskazati i putem stvaralaštva.
Noramalno je doći u životnu situaciju i biti u dilemi – nastaviti borbu ili odustati, ali većina Škorpija se i tada odlučuje na borbu, bez obzira na moguće posledice.



Zaljubljena Škorpija daje ljubav bez granica, veoma je verna i stabilna i kao partner i kao prijatelj. Negativna strana Škorpije je ta što često uzima pravdu u svoje ruke, ne priznajući drugima pravo da deluju.
Vezano za ljubav, Škorpija je strastvena. Druge negativne strane su joj posesivnost i ljubomora. Ume da bude i pravi mučitelj.
Škorpija mrzi vruće – hladne igre, uvek hoće da zna na čemu je.

Voli erotiku, tajnovita je i provocira. Dajte joj i najblaži signal i ostalo je na njoj, nije Vam potrebno mnogo truda. Neprikosnovena je u erotičnim igrarijama. Čitavo telo je središte erotičnih tačaka Škorpije. Pružajte joj iste nežnosti kao i ona Vama, ukoliko Vam prijaju. Sa Škorpijom se možete provesti nezaboravno. Čin seksa je za nju intiman i stvar samo nje i partnera – voljenu osobu ne želi ni sa kim da deli i nikome se ne daje osim njoj. Sama i pomisao na ”prljave igrarije” u društvu joj je odbojna i uvredljiva.
Ovde se radi o negativnom polaritetu, fiksnom kvalitetu, vodenom elementu, Plutonu kao planeti koja vlada znakom, glavnom izrazu ”ja imam želju”. Kontra – znak je Bik. Najviše voli bordo crvenu i crnu boju. Sreću joj donosi kamen opal.

Muškarac Škorpija ako želi da Vas pridobije, biće dovoljno da Vas gleda i dotakne. Ne postoji ta dama koja bi mu odolela, ako je on rešen da je ima za sebe, zato što je odluka koju je doneo snažnija od svake blokade i teškoće. U tim blokadama on vidi podsticaj da bude još odlučniji. Ovaj muškarac naprosto privlači ženski pol – velikodušan je, tajnovit i odlučan.
Žena Škorpija pravi selekciju, šarmira ali i ostavlja onog momenta kada i samo trenutno zapostavite visoke prohteve. Inteligentna je, sujetna, osvetoljubiva i nepokolebljiva. Očekuje da njen partner pripada samo i isključivo njoj, ali se dešava da ima više partnera, a tada dolazi do teškoća. Ona je ta koja stavlja tačku na vezu i tu je ne možete preduhitri

Izvor http://www.horoskop365.com

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.