понедељак, 1. мај 2017.

OPIS I FUNKCIJE ČAKRI OD 8. DO 15.

  

Nedavno smo na temi o liječenju tehnikom Univerzalne ljubavi imali pitanje o čakrama osim prvih sedam, pa evo i teksta o ostalim energetskim centrima kojih po nekim tumačenjima ima ukupno 22. 

Ovdje dajemo objanšnjenje za čakre od 8. do 15. i prema određenim mišljenjima ako nismo integrirali prvih sedam čakri i uravnotežili ih, nije preporučljivo prizivati čakre od 15. do 22. zbog mogućnosti sagorijevanja fizičkog tijela. Stoga ovdje dajemo opis čakri od 8. do 15. a za prvih sedam ima već dosta toga napisanog na internetu.  

Osma čakra 

Osma čakra je prva čakra četvrte dimenzije. Ona je sjedište duše. Kao što u naše tri dimenzije zemlja, određena brojem nula, predstavlja fizičko postojanje, tako u četvrtoj dimenziji sjedište duše postaje sjedište postojanja.
Boje čakri osam do dvanaest su identične bojama viših zraka četvrte dimenzije. Boje osme čakre su smaragdno zelena i purpurna. 


Deveta čakra 
 
Deveta čakra odgovara korijenskoj čakri u trećoj dimenziji. Povezana je sa tijelom svjetlosti. Bavi se radošću. Kada je ta čakra aktivirana, ona upali tijelo svjetlosti, koje je sada u vašoj staničnoj i podstaničnoj strukturi. Boja ove čakre je plavo-zelena.


Deseta čakra 

Deseta čakra je povezana s čakrom polariteta u trećoj dimenziji. Bavi se integracijom muškog i ženskog unutar osobe. Ta čakra počinje djelovati kada su muške i ženske energije u savršenoj ravnoteži. To se doživljava kao stanje bez napora i u skladu s dušom. Boja ove čakre je biserna (sedefasta). 


Jedanaesta čakra 
 
To je čakra energija Novog doba. Odgovara čakri solarnog pleksusa u trećoj dimenziji. Povezivanje treće čakre sa jedanaestom nam omogućava da umanjimo traume sadašnjeg i prošlih života koje su pohranjene u trećoj čakri. Osjećaj koji daje energija jedanaeste čakre je poput vala, koji ide kroz tijelo i van njega bez zadržavanja ili povezivanja s područjem pogrešnog opažanja. (Prije no što je četvrta dimenzija postala dostupnom, neuravnotežen emocionalni odaziv bi se povezao s područjima pogrešnog opažanja koja su već nalazila u tijelu.) Boja ove čakre je roza-narandžasta. 


Dvanaesta čakra
 

Dvanaesta čakra je Kristova svjesnost, što je energija preobrazbe koja povezuje sve oblike energija. Povezana je sa srčanom čakrom u trećoj dimenziji, a boje je blistavo zlatne.

Trinaesta čakra 

Trinaesta čakra je povezana s izražavanjem vibratorne komunikacije. To je čakra korištena kod materijalizacije i dematerijalizacije stvari. Također je to čakra korištena u teleportaciji, kao i u iscjeljivanju. Boje je blijedo Ijubičasto-roze.


Četrnaesta čakra 

Četrnaesta čakra je vezana uz Božanski plan. Ona dozvoljava predaju mentalnom umu. Četrnaesta čakra kazuje da dozvoljavate Božanskom planu da vam pokaže put bez da ga pregledavate i procjenjujete s mentalnim uvjerenjima.
Ova čakra odgovara trećem oku u trećoj dimenziji. Ona donosi vidovitost u četvrtu dimenziju i aktivira vašu beskrajnost. Boja ove čakre je duboko plavo-ljubičasta.
 

Petnaesta čakra 

Petnaesta čakra se bavi vašom vezom s monadom. Odgovara krunskoj čakri u trećoj dimenziji, vašoj duhovnoj vezi. Otvaranje petnaeste čakre dozvoljava rad vašoj novoj duhovnoj vezi, monadi. To se događa kada pređete četvrtu incijaciju. U petoj inicijaciji postajemo stopljeni s monadom, što nas dovodi na prag uzašašća. Kada je ta čakra aktivna, pokazuje nam da je struktura vaše duše dovoljno stabilna da barata energijama i opsegom informacija koje dolaze sa monadičkog plana. Boje je svijetlo zlatno-bijele.


Izvor Utočište - Sanctuary

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.