понедељак, 8. мај 2017.

Hronike neba

Od 08. do 15.05.2017.

Nedelja započinje Mesecom u Vagi, pa će vam pažnja biti usmerena na partnera, uspostavljanje harmonije na ličnom i na poslovnom nivou. Odličan dan za odnose sa javnošću.


Drugi je dan već nešto potpuno drugačije, jer Mesec ulazi u znak Škorpiona, dok je Sunce u egzaktnom trigonu sa Plutonom, pa je ovo dan za promene, ili za pokretanje nekih stvari koje će voditi ka promenama. Da li ćete neka vrata zauvek zatvoriti, da li ćete neke osobe definitivno izbrisati iz svog života ili ćete se rešiti nekih navika, to zavisi isključivo od vas i onoga o čemu ste već duže vreme razmišljali, ali svakako je sada vreme da započnete sa tim, da načinite prvi korak, a nebo će vam pomoći da se drugi i treći korak sam od sebe načini. Važno je da budete svesni da ovo nije dan kada se započinju novi poslovi koje želite da traju i da cvetaju. Ne, ovo je vreme za ostavljanje, a ne za osvajanje.

 

















U susret tome ide i sreda u kojoj će se Sunce i Mesec jedno drugom suprotstaviti (Mesec opozija Sunce). Toga dana možete imati određene nemire zbog sastanaka na kojem će svi kasniti, saobraćaja koji će biti pun nepredviđenih situacija i nezgoda (Merkur konjunkcija Uran). Gledajte da vas to ne izbaci iz ravnoteže i pokušajte, ma koliko teško bilo, da savladate svoje emocije i da vam misli ostanu mirne. Komunikacija može biti prilično žustra, puno konfuznih misli i reči. Ako je ikako moguće, bitne momente ostavite za neki drugi dan. Mesec u opoziciji sa Suncem jasno pokazuje da su vaše emocije potpuno suprotne od vaših misli i svesnog sagledavanja stvari. Kako postići ravnotežu u jednom tako neuravnoteženom trenutku? Kod razgovora sa partnerom ili sa osobama suprotnog pola (Mesec opozicija Sunce) budite jako oprezni, jer su ovde kontradiktornosti i razmimoilaženja u razmišljanju i više nego očigledni. Nemire možete imati i sami sa sobom. Kako se ovde opozicija proteže preko ose Bik – Škorpion, razmišljaćete o sistemima vrednosti, o strastima, o promenama i naravno, o finansijama. Ako ste u dilemi i niste sigurni u kojem smeru da krenete, šta je to potrebno da učinite da biste došli do željenih promena, postite. Odličan dan za odricanje od hrane, od užitaka i hedonizma.6

. Mesec je u Škorpionu i on je taj koji nosi nemir i koji treba da otpusti, nečega da se odrekne, a on je taj i koji će patiti, ali baš zato ne „hranite“ bol, ne „hranite“ tugu i ne podržavajte ih. Pustite neka odu, neka nađu sebi bolje mesto.

Kada su finansije u pitanju, proverite sve račune, jeste li na vreme sve platili da vas ne iznenadi neki zastareli račun. Kredite ni po koju cenu ne dižite i ne potpisujte nikakav važan ugovor toga dana.

Četvrtak i petak sa Mesecom u Strelcu, popraviće vam raspoloženje i sve će izgledati drugačije. U četvrtak imamo čak dva aspekta na nebu, a to je Merkur trigon Saturn i Mars kvadrat Neptun. S jedne strane skepticizam, moralizam i analiza (Merkur trigon Saturn), a s druge strane snaga kao da nestaje, gubi se i volja koja je vrlo nestabilna ili je nema (Mars kvadrat Neptun). Klonite se čudnih osoba ili osoba koje koriste neke opijate ili medikamente. Na mundanom nivou, ovo je pojačano konzumiranje opijata, trovanje hranom, alkoholom ili gasom. Toga dana više razmišljajte i pričajte, budite u kontaktu, puno toga ćete saznati i puno novih informacija dobiti, a izbegavajte izlaske i neke posebne akcije. Budite više mentalni nego fizički.


 

















U petak je Mars već u trigonu sa Jupiterom, pa se volja polako budi, i to kao vitez koji želi da zaštiti slabije, nezaštićene i ugrožene. U svemu ćete videti nepravdu (Mars trigon Jupiter u Vagi) pa ćete i želeti to da ispravite. Još uvek Neptun pravi kvadrat sa Marsom, pa neke situacije nećete videti najrealnije, zato nemojte prenagliti dok dobro ne razmislite, jer ništa nije onako kako izgleda. Mogući susreti sa partnerima iz inostranstva ili ispred nekog univerziteta, crkve, i sl.

Vikend je malo mirniji. Subota je u znaku Strelca, puna optimizma, želje za čitanjem, šetnjom i druženjima, dok je nedelja prilično u jarčevskom stilu, povučena, mirna, i osamljena. Da li ćete biti sami ili ćete biti sa partnerom, sve zavisi od vas i od toga u kakvom ste odnosu. Postoje osobe sa kojim je i tišina dovoljna da ispuni vas i prostor u kojem boravite srećnim i spokojnim. Provedite ovaj vikend lepo i šta god se dešavalo tokom sedmice, neka stane na dva dana. Isključite se, ako ne možete otputovati, bar budite kod kuće, izbegavajte sve kontakte, društvene mreže i telefone. Neka tišina zavlada jer ona stvara moć koja sve želje ispunjava. 

 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.