четвртак, 11. мај 2017.

ЕВО ШТА ТРЕБА ДА УРАДИТЕ ЗА СВЕТОГ ВАСИЛИЈА ОСТРОШКОГ: Најјаче ДЕЛО за нестанак свих НЕДОСТАТАКА!

ostrog

Упознати сте да годинама разни портали у Србији праве апсолутни хаос својим насловима, а онда једноставно људи који су неуки врло лако наседну на такве ствари и поверују у њихове објаве које су равне „секташком“ размишљању и доводе у опасност душу сваког човека. 

Тај дан уради ово, или уради оно… Трагична прича нашег времена, које се назива модерним! Па зар је светитељу битно да ли ћеш на тај дан јести „црвену“ храну или да ли ћеш погледати у небо и замислити жељу.

Ми Срби смо у потпуности одвојени од литургијског живота и склони смо магијским веровањима где тражимо чаробни штапић за своје „прохтеве“ и за своје „жеље“, а до њих би најрадије да дођемо неком пречицом.

Србине, причести се! Минимум једном у месец дана! То је оно што нам је потребно, знате ли зашто?

У овим смутним временима, Господ у нама је све што нам остаје, то је наш штит, то је наша брана, то је наш живот. Свака посета код врачаре је равна „убиству“ душе и то не само своје, него и душе својих ближњих, то морате да знате браћо и сестре.

Сви који постите све постове, среду и петак гледајте да на светог Василија приђете светој Чаши, ту је сав напредак, ту је оно најсветије! Ви који желите да дате себе на жртву, бар се пробудите и дођите на свету Литургију, то од вас очекује Творац, то од вас очекује свети Василије острошки.

Сваки дан прочитајте бар једну главу светог Писма, промените свој живот док је време на вашој страни.

Живели, нека вас чува светитељ Божији!

Извор: Београдски портал

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.