понедељак, 1. мај 2017.

Kako da odblokiramo prostor zlata: vežba za 9. čakru (Neptun)

Deveta čakra ili Neptunov energetski centar upravlja prostorom u kome se snovi pretvaraju u stvarnost. 

kako_da_zivimo_svoj_san_vezba_za_narednih_28_dana_za_9_cakru_neptun_aps

Transformativna igra je opuštajuća, budi osećaj lakoće i Svetlosti i osnažuje Auru (naš energetski omotač). Deveta čakra ili Neptunov energetski centar upravlja prostorom u kome se snovi pretvaraju u stvarnost. Neptunova čakra je energija koja s lakoćom pokazuje da je sve iluzija, kao i da je svaki san stvarnost. Naziva se i čakrom „semena Duše" ili boravištem Duha. Nije u telu, a sa njime je povezana preko zlatne vrpce i Aure.

Za svaku osobu je neophodno da potpuno pročistiti plan devete čakre kako bi mogla da dođe do polja božanske ljubavi, gde su svi strahovi samo iluzija. Tada uspevamo da osvetlimo svoje darove, umesto da ih se plašimo i da ih živimo kao slabosti. U ovoj čakri se nalaze nesvesna znanja iz prošlih života, intuicija, kao i naši životni snovi.
Svaka osoba ima san, ali ako je ovaj centar blokiran onda ga ne vidimo, pa živimo zavisni od nečega ili nekoga, jer sumnjamo u sebe. Ulaskom u prostor 9. čakre (prostor zlata) i osnaživanjem naše Aure mi zapravo počinjemo da oživljavamo sposobnost da se setimo svojih snova i da ih manifestujemo. Što se češće budemo „penjali" u prostor zlata, sve ćemo više postajati svesni svog Neptuna kao i našeg životnog sna, a onda ćemo početi spontano i da ga živimo. 

kako_da_zivimo_svoj_san_vezba_za_narednih_28_dana_za_9_cakru_neptun_1

Kako se izvodi vežba podizanja u 9. čakru

Vežba za narednih 28 dana za 9. čakru (Neptun):
Vežbu Podizanje u devetu čakru (prostor Zlata) izvodimo tako što sednemo u turski sed ili lotos, zatvorimo oči, opustimo celo telo i sa sledećim udahom počinjemo da se podižemo kroz energetske centre, od prve čakre pa sve do devete čakre. Osetimo prvu čakru u dnu kičmenog stuba i ispunimo je jarkocrvenom bojom, zatim se podignemo u drugu čakru (4 prsta ispod pupka) i ispunimo je jarkonarandžastom bojom, a potom pređemo u solarni pleksus (predeo želuca) i ispunimo ga jarkožutom bojom.
Nastavimo dalje podizanje ka srčanom centru (iza grudne kosti), koji ispunjavamo smaragdnozelenom bojom, zatim se penjemo u Merkurov centar (grlena čakra), koji ispunjavamo tirkiznoplavom bojom, pa u šestu čakru između obrva, ispunivši je indigo bojom, a odatle u sedmu čakru na temenu glave, koju ispunjavamo purpurnom bojom.

Odavde se penjemo u osmu čakru (neposredno iznad temena glave), čiju boju menjamo u čisto srebrnu, i zatim stižemo u devetu čakru, u prostor zlatne boje (oko 40 cm iznad temena glave). U ovom prostoru nalaze se svi naši vodiči, učitelji, arhetipovi i zaštitnici. Sada ih zamolimo da budu naša nevidljiva podrška tokom sna i narednog dana, i da nam osvetle put tako da sve naše slabosti vidimo u pravom svetlu kao naše darove. Duboko udahnemo i izdahnemo, i pustimo da utonemo u san. Možemo da se potpuno opustimo, jer smo već isprogramirali svetlom dan ispred nas.

Izvor: Sensa

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.