недеља, 14. мај 2017.

Doktori ljubomornih scena: Horoskopski znak koji odmah osvaja, ali budite oprezni s njima


Srčani, odani, ali nezgodni…
Odanost ovog horoskopskog znaka će vas osvojiti u startu. Škorpije su jednostavno najbolji prijatelji za čitav život. Nikada neće odati vaše tajne i biće vam odani. Idealni su za razne gluposti, s njima ćete se osećati ponovo mladi, jer su oni energični bez obzira na godine. Cene sve što činite za njih i to nikada neće zaboraviti.

Daće vam iskrene savete – od karijere do izgleda. S njima nijedna tema nije tabu. Ovom znaku možete reći sve tajne, ali i skrivene fantazije.Škorpije su spremne da o svemu pričaju otvoreno i nikada vas neće osuđivati.

Ipak, Škorpije umeju da budu poprilično nezgodne kada je ljubomora u pitanju. Mogu da naprave ekstremno ljubomorne scene. I ne samo da je reč o ljubomori koja stvara nepodnošljivo peckanje u želucu, već je uključena igra strasti i uzbuđenja. Ljubomora Škorpiji ponekad, priznale one to ili ne, dođe kao afrodizijak. U stanju su da naprave scenu kakavu ni Tarantino ne bi smislio u svom scenariju.

Najveće vrline su im strastvenost u svemu što rade, snalažljivost, hrabrost i iskreno prijateljstvo, dok su im slabosti jednako izražene kao i vrline, u vidu ljubomore, nepoverljivosti, tajnovitosti i zajedljivosti.

Kakve su Škorpije koje vi poznajete?

 (Dnevne.rs /Izvor: besnopile.rs

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.