понедељак, 1. мај 2017.

Deseta čakra

 

Deseta čakra je dio organskog energetskog sustava čovjeka i nalazi se daleko ispod prve korjenske čakre, ispod naših nogu. Potpuno je crne boje sa malom crvenom jezgrom te je lagano kroz sredinu prožima bijela prozračna svjetlost koja se nepravilno kreće i znak je njezine aktiviranosti.
Kada je ona aktivirana, spojena je ujedno i s Izvorom i s našom prvom čakrom, koja je ono „više poznato“ ljudsko energetsko uzemljenje. Nikada nije aktivirana kod ljudi koji imaju blokiranu prvu čakru ili imaju sintetski energetski sustav od sedam čakri. Eventualno može raditi na nepravilan način ukoliko je osoba niz života bila povezana s nižim astralima (razni oblici magije i mnoge mistične škole) koji „zloupotrebljavaju“ energiju ove čakre.
Također, kada je aktivirana daje oko cijele aure zaštitu sačinjenu od organske crne energije, kodova tame, koji štite od svih nepovoljnih energija. Daje instinkt, unutrašnji osjećaj koji je današnji čovjek izgubio te potpunu zaštitu od iluzija, projekcija i daje sposobnost da vidimo cjelokupne slike situacija, kao i njihove uzroke i posljedice.
Kada nas sintetski matriks odreže od desete čakre, uvođenjem kasnijeg neizvornog energetskog sustava od sedam čakri, postajemo nezaštićeni, gubimo iskonski nagon, instinkt zaštite (koji su divlje životinje zadržale te nikada ne rade ništa što šteti njima samima). Gubimo taj izvorni racionalni um koji nas štiti i koji je u biti naš najdublji instinkt i mudrost.

Pluton – prva čakra sunčevog sustava

Ova čakra se naziva deseta čakra, iako je ispod svih sedam čakri, a ne iznad. U klasičnom sintetskom sustavu čakri, gleda se pravocrtno i čakre su povezane sa planetama.
Prva čakra crvene boje odgovara Marsu, druga narančaste boje Veneri, treća Suncu, četvrta Mjesecu, peta Merkuru, šesta Jupiteru i sedma Saturnu.
Međutim, naš solarni sustav se sastoji, grubo gledajući, od dva dijela; prvi dio su planete ispred Saturna (unutrašnji krug planeta – Sunce, Mars, Merkur, Mjesec, Jupiter, Venera, Zemlja) i planete koje pripadaju vanjskom krugu Saturna („iza Saturna“ – Neptun, Uran, Pluton).
Iako je Sunce naša zvijezda i svakako najatraktivnija i naizgled najdominantnija pojava, ono nije izvor sve energije sunčevog sustava.
U svemiru postoji tamna materija (crna energija), koju mnoge mistične škole pa i naša znanost smatraju izvorom svega, jer se velika većina vidljivog svemira sastoji od nje. Crni spektar energija sadrži u sebi sve druge frekvencije i energije i stoga je njihov izvor, kao što crna boja u sebi sadrži sve druge boje. Planeta koja se sastoji od kodova tame i crne energije u „organizmu“ sunčevog sustava jest Pluton. Stoga je, energetski gledano, Pluton izvor svih energija sunčevog sustava i u sebi sadrži sve frekvencije i energije potrebne tom organizmu. A on sam ostaje sakriven i u pozadini. On je dakle „prva“ planeta sustava.
Deseta čakra odgovara Plutonu i stoga je naša izvorna prva čakra. U klasičnom sintetskom energetskom sustavu sedam čakri, iznad njih se nalazi osma čakra i pripada Uranu, deveta Neptunu i nalaze se iznad nas. Pluton je posljednja planeta sunčevog sustava, ali kao izvor sve energije, prva. Deseta čakra je prva po položaju, no ujedno i posljednja, i „iznad“ drugih je, jer je izvor energije čitavog našeg energetskog sustava. Kako vidimo u organskom sustavu ne postoji pravocrtna linija prema gore, već je potpuni krug, jer se nešto najviše i posljednje po redoslijedu spušta na početak.

Izlazak iz matriksa

planet 

Ova čakra vlada najdubljim slojevima psihe. Ona je iskonska tama duše koja može biti transformirana u svijetlo koje je jače od samog sunca. Da bi do toga došli potrebno je suočiti se sa najdubljim stranama osobnosti od kojih čovjek u pravilu zazire i živeći prema društvenim konvencijama potiskuje ovu tamu toliko duboko da je ni sam nije svjestan. To blokira osvještavanje sebe do najdubljih razina i samim time otvara put stvaranju iluzija o sebi i o izvanjskom svijetu.
Otvaranje ove čakre ključ je za transformiranje sebe kao i na globalnoj razini za transformaciju čovječanstva i vraćanje organskoj prirodi. Pravi ego potrebno je uskladiti s najdubljim istinama vlastitog bića jer kada to nije usklađeno pojedinac gubi moć nad vlastitim životom te osjeća nemir i već spomenute iluzije koje ruše unutarnji sklad i daju nemogućnost da živimo u skladu sa svojim autentičnim ja i svojom istinom.
Otvaranje desete čakre otvara put za otvaranje pravog srca i putem njega za povezivanje sa Izvorom i vlastitom dušom. Time se organska tama transformira u organsko svijetlo, sve neistine otpadaju, a ostaje samo prava neiskvarena ljudska priroda i povezanost s dušom.
Ova transformacija koju omogućuje zdrava deseta čakra omogućuje odbacivanje strahova koji su izvornom čovjeku neprirodni te također dovodi do prosvjetljenja kojem teže sve mistične i spiritualne škole. Vidovitost koju pluton daje je potpuna i percepcija dopire do srži jer organskoj tami nije ništa sakriveno iako nju rijetko tko percipira.
Iako se u new age filozofijama i sintetskom poimanju energetskog sustava smatra da se svjesnost treba „uzdići“ do krunske čakre, trebamo imati na umu da sve „istine“ koje matriks daje treba potpuno okrenuti i dobit ćemo pravu istinu.

Srce Zemlje i organski matriks

U samom srcu svih planeta nalazi se kristal. Čitav univerzum je umrežen putem tih kristala koji se nalaze u srcima planeta, zvijezda i galaksija, a ti kristali sve povezuju s Izvorom. Kristali su najveći prijenosnici informacija, kodiranih i komprimiranih u svjetlosne zapise putem fotona. Tako je univerzalni organizam povezan.
U srcu naše planete je veliki smaragd, koji povezuje zemlju energetski s ostatkom kreacije i preko kreacije sve do Izvora.
Sintetski matriks (Arkoni) ima uvijek za cilj separaciju svega što postoji od Izvora, a to se postiže odvajanjem od takve univerzalne mreže (organskog matriksa). Nas same se odvaja od naših duša i Izvora na način da izgubimo povezanost sa srcem Zemlje, a samim time i od ostatka kreacije (organskim matriksom) i Izvorom. Nema oca bez majke, i stoga sve ide preko srca planete Zemlje.
Naše izvorne čakre su povezane s izvornim čakrama Zemlje, a njene sa čakrama (planetama) sunčevog sustava. Deseta čakra Zemlje je crna jezgra koja se nalazi dublje od spomenutog smaragda, i povezuje nas i Zemlju s Plutonom. Daje planeti sve energije koje ona treba i crne kodove tame transmutira u energiju pruprurnog spektra, a to je nama vidljiv spektar koji u sebi sadrži sve ostale frekvencije. To je energija poznata kao Tesla valovi ili Gaia valovi. U ovom vremenu velikih transformacija, ta jezgra se sada aktivira, kao i naša deseta čakra. Uklanjanjem sintetskog energetskog sustava, aktivacijom izvornoga, te uključivanjem u organski matriks Zemlje, dobijamo pristup desetoj čakri i njenim blagodatima.

Uzašće

Sintetsko uzašće se generalno opisuje kao dostizanje prosvjetljenja podizanjem svjesnosti i energije u krunsku čakru, međutim u sintetskom energetskom sustavu krunska se čakra ne povezuje s Izvorom već sa višim astralima, u višim razinama četvrte dimenzije. Na taj je način sintetsko prosvjetljenje u biti korištenje energije duše za hranu Arkonima koji obitavaju u četvrtoj dimenziji. To je propaganda dobivena od bića nižih ili viših astrala (uzašli majstori, bića „svjetlosti“, sintetski anđeli, itd…).
Organski spiritualni napredak je obrnut. Povezivanje sa i otvaranje izvorne korjenske i desete čakre daje najdublje moguće uzemljenje i povezanost s majkom Zemljom, te putem njenog organskog matriksa s univerzalnim organskim matriksom, cijelom kreacijom i Izvorom. Istovremeno, pošto je deseta čakra izvor sve energije našeg sustava, sve gornje čakre bivaju energizirane, otvorene i aktivirane. Na taj način ne može biti separacije čovjeka od duše i od Izvora.
Nema Oca bez Majke, nema muškog principa bez ženskog. Ne možemo napredovati odvajanjem od Zemlje.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.