понедељак, 1. мај 2017.

Hronike neba

Od 01. do 08.05.2017.


Evo malo odmora i miline. Merkur kreće direktno, pa će se polako svi nesporazumi rešiti. Pored Merkura će jedino Sunce imati aspekt sa Neptunom, pa će zato i sedmica biti prilično inspirativna i opuštajuća. Iskoristite je za odmor od nekih situacija, događaja i ljudi. Potrudite se da budete bez priče, bez planova i bez nekih posebnih poslova. Sedmica nakon ove biće puna izazova i događaja, zato učite da svoju energiju usmeravate u smeru svog cilja, svojih želja i samoostvarenja. Svako bespotrebno trošenje energije na beznačajne stvari, sitnice i ljude, umanjuje volju za ostvarenjem istog, a životni ciljevi gube smisao.


Prvog je dana Mesec u Raku, u znaku porodice, familijarnih i vrlo emotivnih susreta. Ukoliko znate, ovaj ćete dan provesti u divnom rapoloženju. Mnoštvo Mesečevih aspekata može izazvati preosetljivost i promenljivo raspoloženje, pa se smeh i suze mogu jednako smenjivati. Neke će biti od sreće, a neke od sete.

Drugi je lavovski dan (Mesec u Lavu), dan za pobednike, za ambiciozne, za snažne, za uspešne. Iskoristite ga u svoju korist i sve što ste imali nezavršeno, sada privedite kraju, jer od sledećeg dana Merkur kreće direktno i konačno će se neke stvari bolje razumeti. Ukoliko ste u prethodnom periodu rekli nešto zbog čega se kajete sada ćete poželeti da vratite vreme i prećutite izrečeno. Ali na žalost, vreme može samo u mislima da se vrati, što ponekad i nije tako loše, pa zato za početak i zamislite tu situaciju i zamislite sebe kako u njoj umesto reči osmehom pričate i radujete se i sagovornik se raduje i sve ima drugačiji ishod. I kad otvorite oči, imaćete osećaj da je zaista tako i bilo i biće vam drago i osetićete veliko olakšanje. Ako to ne budete osetilli, ponovite nekoliko puta dok ne budete bili ispunjeni osećajem zadovoljstva i miline. A za takve poduhvate biće vam potrebna velika snaga volje i energija koju ste prethodno s početka sedmice akumulirali, prikupili, prizvali.
Kretanjem Merkura u direktan hod, dobićete neke odgovore na koje dugo čekate, ali će i određene prave informacije doći će do vas. Ako ste o nečemu dugo razmišljali, ako ste imali sumnje u vezi nečega sada će do vas doći neki činjenični dokazi, kao da vam ih je neko poturio pod ruku. Reći ćete tada da je sve bilo sasvim slučajno, ali dok vi spavate neko bdi nad vama i verovali u to ili ne, izaziva te „slučajnosti“, potura prave informacije i šalje osobe sa kojima morate, trebate ili želite da se sretnete.

U četvrtak Sunce pavi egzaktan sekstil sa Neptunom, pa su ovo dani slikarstva, poezije, kreacije i meditacije (Sunce sekstil Neptun). Ovo su idealni aspekti za duhovna druženja, za duhovne spoznaje i razgovore. Ovo je idealan dan za uspeh. Sunce vam daje mogućnost da spojite svoju izvanrednu kreativnost i talenat sa vrlo konkretnom materijalizacijom.

Petak i subota su odlični dani za post, za započinjanje nekog zdravog režima, a ako ne, tih se dana potrudite da svoje telo oslobodite toksina. Bavite se telom, prostorom, fizičkim poslom i analizom (Mesec u Devici). Vreme je da neke stvri dovedete u red, pa ukoliko vam je fiziologija slaba, pokušajte da zdravim načinom ishrane pobedite slabost. Ako vam na poslu neke stvari ne idu najbolje i osećate se blokirano, ako vam poslovi vrlo sporo idu, kasne ili se otkazuju, možda je vreme da proverite svoj poslovni prostor, da pročisite energiju i oslobodite se svih nepotrebnih stvari koje vam samo guše prostor, završite stare obaveze, poslove, račune koji već neko vreme čekaju da ih posložite. Iako je dan za analizu, budite oprezni da se previše ne opteretite detaljima i nepotrebim sitnicama, ali ako se i to dogodi, izađite iz te enerije fizičkim radom ili bavljenjem nekim sportom.

I konačno kraj nedelje je divan dan za lepe emotivne i ljubavne susrete. Ako se tada dogovorite da se vidite sa onima koje volite budite sigurni da će vam energija partnera izuzetno prijati, osećaćete se zaštićeno i potpuno. Zato već sada razmislite koga biste želeli kraj sebe za kraj sedmice. Prikupite svu energiju, pročistite duh i telo i budite sveži i spremni da kad vam Ljubav pokuca na vrata, vi kažete: „Slobodno uđi“. 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.