субота, 14. јануар 2017.

Ovo su uzroci niskih vibracija – povisite ih i povežite sa svojim autentičnim JA

Kako se vibracije odnose na nas i naš život?Misli koje svakodnevno prolaze kroz našu svijest, bili mi njih svjesni ili ne, također nose određenu vibraciju. Upravo su one zaslužne za naše stanje uma i tijela te situacije, okolnosti i mogućnosti koje se nalaze oko nas. Ukoliko su naše misli destruktivne prirode – što možete prepoznati po tome ako konstantno promišljate o problemima, brigama, strahovima i sličnim stvarima – tada su i njihove vibracijedestruktivne te će one privući iste takvevibracije u naš život – što će se naravno manifestirati u obliku raznih problema i patnje u životnim segmentima.

Naše vibracijsko stanje privlači emocije i fizičke manifestacije stvari koje vibriraju na istoj frekvenciji kao i mi. Ako su naše vibracije niske, privlačit ćemo jako puno problema, poteškoća i konflikata u svoj život. Međutim, što se događa kada povisimo svoje vibracije? Upravo suprotno. Tada počinjemo privlačiti stvari, ljude i događaje u život koji idu u prilog onome što želimo te se povezujemo s dubljim razinama sebe, sa svojim nazovimo ga pravim, bazičnim ja.

Ono što određuje na kojem ćemo mi nivou vibracija funkcionirati su naša emotivna stanja, s posebnim naglaskom na ona dominantna. Sigurno ste primijetili kako tijekom dana osjećate jednu te istu, ili barem sličnu, emociju iz dana u dan. Ta emocija koja vam se ponavlja iz dana u dan je vaša dominantna vibracija, vaše dominantno stanje svijesti koje dirigira apsolutno sve u vašem životu. Ako živite iz pozicije mira, ljubavi i sreće, tada ćete privlačiti u svoj život situacije i okolnosti koje će u sebi imati istu tu vibraciju.
Međutim, što nas drži zarobljenima u segmentu nižih vibracija? Jako puno toga – od negativnih načina promišljanja, raznih vjerovanja i uvjerenja, razni događaji iz života te emocije koje imamo prema njima ili prema nekim ljudima iz svog okruženja. Svi ovi segmenti u svojoj podlozi imaju određenu destruktivnu emociju poput straha, ljutnje, krivnje, srama i ostalih niskovibratornih emocija.
Da bi se dogodio vibracijski pomak, a samim time i promjena na fizičkom planu, bitno je promijeniti/isprocesuirati vibraciju u tim segmentima. Kad se, rečeno iz terminologije ovoga čime se bavim, isprazni naboj tih sadržaja dolazi do promjene u osobnim vibracijama. U prijevodu, one jačaju i naša svjesnost se na tom segmentu na kojem smo procesuirali vibraciju širi i mijenja.

Možda se neki pitaju zašto se svjesnost širi i mijenja? Razlog je vrlo jednostavan – zato što kada svjesnom primjenom određenih metoda promijenimo/isprocesuiramo sadržaj koji nas koči u životu, tek tada može vidjeti što se krije izvan te blokade, koje opcije i mogućnosti još imamo osim te kroz koju smo funkcionirali i banalnost onoga što nam je do tog trenutka predstavljalo problem. Prije toga ne možemo imati svijest o svemu tome, jer smo previše vezani za ono što nas muči pa nemamo distancu i ne vidimo razliku između sebe i problema.
Ono što nas još drži u zoni niskih vibracija je društvena uvjetovanost i isprogramiranost. Ako odrastamo u okruženju gdje je biti nasilan, ljut ili konstantno zabrinut nešto normalno, tada ćemo i mi prihvatiti tu igru kao nešto normalno. Ista priča vrijedi i za obiteljsko okruženje. Sve misli, vjerovanja i ideje koje primamo i percipiramo od malih nogu u obitelji postati će bez ikakvog promišljanja dio naših ideja, misli i programa.
Zbog svega toga je jako bitno raditi na razvoju svjesnosti i osvještavanju segmenata koji umanjuju naše vibracije te se samim time pomicati u zonu bazične vibracijevibracije koja predstavlja esenciju onoga tko mi jesmo.
 Izvor: lifeshiftprogram/transformacijasvijesti.com/preuzeto sa:alternativainformacije.com
Preuzeto sa https://adekvatnostivo.blogspot.rs/ 
 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.