понедељак, 30. јануар 2017.

DA VIDIMO ŠTA FEBRUAR DONOSI ZNAKOVIMA ZODIJAKA

 



Velike, sudbinske planete i dalje grade jake i teške aspekte što na nekom širem planu stvara promene koje će se kao krugovi oko kamena bačenog u vodu polako reflektovati i na naše živote, ali o tome polako i postepno ,kada za to dođe vreme.Sada se možemo pozabaviti brzim tranzitima planeta koje nam određuju tendencije dešavanja za neke kratkoročnije periode. Pod takvim konstelacijama godinu smo započeli sanjivo, sporo i prilično ležerno ,najpre zahvaljujući Marsu u Ribama gde je on odložio svoje oružje i zaneo se u romantiku i neke skrivene misli , a onda mu se pridružila i Venera pa ko je imao koga voleo ga je strastveno , a ko nije maštao je i sanjario, sada će nas malo tranziti razbuditi , sada zapravo počinje ova 2017 da pokazuje svoje pravo lice koje će mnogima biti veoma uzbudljivo .Merkur izlazi iz svoje senke što unosi veliku dinamiku , a očekuju nas i pomračenja Meseca 11.febraura i Sunca 26 .februara, a takođe i zanimljiv retrogradni hod Venere tokom marta i aprila .Priznaćete puno dešavanja za jedno proleće.... Pa sa srećom nam bilo . <3


DA VIDIMO ŠTA FEBRUAR DONOSI ZNAKOVIMA ZODIJAKA <3

OVAN: Mars vam dolazi u znak sa svojom silovitom energijom.On je vladar vašeg sazvežđa donosi vam snagu, dinamična dešavanja, uspeh u radu , strast, pozitivnu energiju .Venera petog februara ulazi u vaš znak, to je planeta ljubavi, prijatnosti, uživanja, daje vam lep izgled, događaje koji se tiču ljubavi, takođe donosi vam i novac. Od petog marta kreće retrogradno, jedno vreme zadržaće se u Ribama a onda se opet vraća u vaš znak u kome ostaje do 6.juna, time su februar mesec a i celo proleće bazirani na polje emocija. Razmislite o svom emotivnom životu , ako veza ne valja menjate nešto,ako ne ide menjajte partnera, puno novih lica ulazi u vaš život ,možda je neko od njih vaš buduići partner/partnerka. Budite budni i spremni na mnogo uspeha u poslu,priliv novca, mnogo promena u ljubavnom životu, svega će biti ,iskoristite i uzmite ono najbolje .

BIK: Venera, vaša vladarka prelazi u znak Ovna i time vam donosi novu energiju, iz blage letargije u kojoj ste bili od početka godine sada prelazite u vrlo dinamičan period. Od 5.marta do 16.aprila Venera ide retrogradno i u tom periodu vratićete se u prošlost mislima ,pretresati svaki delić sećanja, napravite barem pravi ,istinski rezime i ono što ne valja bacite na smetlište prošlosti i krenite dalje.Februar vam daje šansu da uradite neke stvari koje dugo želite a pribojavate se ishoda. Budite hrabri i zakoračite iz oblasti komfora, riskirajte moguć je dobitak .Merkur vam donosi velika iskušenja na poslovnom planu ,koliko god ponude koje dobijete delovale neizvesno ipak ih ne odbacujte , odluku ne donesite jedanestog i dvadesetšestog februara a kada odlučujete konsultujte se sa nekim ko je iskusniji.

BLIZANCI: Merkur vaš vladar sada kreće u jednu povoljnu aflikciju za vas tako da tokom februara možete ostvariti mnogo od onoga što ste dugo planirali a javljaće se i neke sasvim nove ideje, ciljevi i stizati primamjive ponude. U svim oblastima života februar vam donosi dobra dešavanja pa ne budite lenji već iskoristite i ovaj dobar mesec a i ovu celu dobru godinu koja je za vas sa trigonom Jupitera jedna od najuspešnijih. Puno ljubavi, dosta kretanja-moguć i put u inostranstvo, poslovne ponude i uspeh u učenju , sve to je u mesecu pred vama .

RAK: Mnogo promena na polju posla je pred vama,što pre rešite neke krupne stvari tako da mirni dočekate taj period turbulencije koji traje sve do juna meseca. Sve je na vama, biće i promena i dobrih i loših stvari ali iz svega možete izaći kao pobednik i leto dočekati na višoj poziciji u karijeri. Samo pratite svoju intuiciju i koristite svoju odličnu moć organizacije. Oprezno jedanaestog februara kada se na 11.stepnu Lava dešava pomračenje vašeg vladara Meseca ,opet je u pitanju polje posla, zato ostanite mirni i staloženi na radnom mestu,ne trošite novac ,ne donosite odluke i ne puštajte emocijam da vas navode na ishitrene reakcije.Ukoliko se niste zaljubili tokom prvog mesec u ovoj godini u martu su opet emocije rasplamsane pa će emotivni život biti uzbudljiv.

LAV: Oprez 11.februara kada se pomračenje Meseca dešava u vašem znaku, bez burnih reakcija, to su oni dani koje je najbolje prespavati .Mars od trećeg februara dolazi u znak Ovna odakale vam šalje najbolji aspekt trigon koji vam donosi veliku energiju, uspeh u radu, mogućnost da vam se dese dobre stvari vezane za inostrastvo, učenje, edukaciju .Ceo taj trend dešavnja traje do juna meseca kada se fokus prenosi na polje posla.Ljubav je najnaklonjenija onim Lavovima koji su već imali jedan brak i razmišljaju od drugom.Oni koji su sami mogu nekoga upoznati na putu ili na mestu gde se uči, škola, fakultet i sl. Oni koji su u braku rešavaće neke sitne nesuglasice. Dvadesetišestog februara vaš vladar Sunce biće u pomračenju tako da tada ne bi trebalo da radite neke jako važne stvari, budite staloženi, mirni i bez većih odluka koje se kasnije ne mogu ispraviti posebno vezanih za finansije .

DEVICA: U narednim mesecima očekuje vas prispeće nekog novca koji niste momentalno zaradili već ili čekate njegovu isplatu ili će vam doći u vidu nasledstva, pozajmice, kredita.Takođe to mogu biti i pokloni od materijalne vrednosti.Dosta toga promeniće se u vašoj finansijskoj situaciji do juna meseca i to na bolje . Neko iz prošlosti dolazi u vaš život tokom marta meseca, da raščistite račune ili obnovite vezu . Kako god bilo barem ćete stabilizovati svoj emotivni život i u junu imati i to polje rešeno i jasnije pa ćete videti kako i šta dalje .Celo proleće je očigledno za vas jako dinamično i to najviše na polju emocija i finansija. Budite mudri kao što uvek i jeste i izvucite od planetarnih uticaja ono najbolje .

VAGA: U vašem znaku je Jupiter do 10.oktobra.To je planeta koja ima najbolji uticaj i kada se kreće znakom donosi period revitalizacije i usepha na svim poljima. Kada je u vašem znaku možete se uljuljkati u to i uživati ili preuzeti svoj život u ruke i postaviti na mesto sve ono što dugo niste mogli.Sada vam se pruža prilika za ovo drugo, da svojim neposrednim delovanjem razrešite neke bitne stvari vezane za ljubav, odnos u vezi u kojoj ste ,a takođe i neke stvari vezane za posao. Ne budite skromni ni plašljivi već pokušajte na planu karijere i ono što deluje nedostižno jer vam Jupiter daje dobar vetar i time čini i nemoguće mogućim. Oni koji su sami tokom ovog proleća mogu doživati pravu navalu zainteresovanih osoba suprotnog pola, i puno događaja na emotivnm planu...prava mala predstava koja će se delom odvijati i na radnom mestu .

ŠKORPIJA: Februar je za vas dobar mesec jer se vaš stari vladar Mars kreće znakom Ovna gde je njegovo mesto vladavine i odakle se dobro realizuje.To vam donosi pojačanu energiju, snagu, vitalnost, osetićete te blagodeti vrlo brzo.Najviše događaja za vas je na polju posla. Imaćete dosta obaveza, nekada će vam se činiti i previše ali sve to je dobar zalog za kasnije kada neko primetivši vašu predanost radu može da vam ponudi bolju poziciji i veću platu. Zato ,koliko god ovog proleća imate utisak da ste pretrpani obavezama svake vrste budite istrajni jer sve to nije uzalud.Ljubav takođe moguća na poslu, putem posla upoznavanje osobe koja je sa vama poslovno povezana a onda to prelazi i u emotivnu vezu, ali prava dešavanja na polju ljubavi , ozbiljnija i dugoročnija očekuju vas od juna a na jesen mnoge i brak i osnivanje porodice.

STRELAC: Muku mučite sa Saturnom, ali Saturn je strogi učitelj tako da sve što sada naučite biće vam nauk za ceo život.Dobra vest je da odlazi iz vašeg znaka u decembru ove godine i u njega se neće vraćati trideset godina. Kada ode za njim u novembru 2018 dolazi Jupiter vaš vladar a i najveći benefik Zodijaka i donosi svetlost u vaš život, popravlja sve što je Saturn kvario , zato ,glavu gore imate mnogo razloga da budete srećni. Od trećeg februara Mars počinje da pravi najbolji mogući aspekt na vaš znak, donosi vam veliku ,pozitivnu energiju i time rešava mnoge probleme i pomaže vam u odrađivanju poslova. Venera takođe u Ovnu daje vam tokom celog proleća jednu fenomenalnu situaciju u kojoj će polje ljubavi biti aktivno i zanimljivo baš kako vi volite. Neke osobe će se pojaviti koje su vam u prošlosti bile važne, pa možete raščistiti ili nastaviti vezu, a biće i novih ,potpuno novih ljudi koji donose svežu energiju .Možda godina nije počela kako želite ali sada počinju dobra i uzbudljiva dešavanja.

JARAC : Saturn vaš vladar je već neko vreme u vašem 12.polju što nije najbolji položaj i ne bi trebalo da se previše brinete ako stvari ne idu onako kako želite ili onom brzinom kojom bi ste vi hteli , polako i doćiće sve na svoje .Od decembra ove godine Saturn dolazi u vaš znak, imajte na umu da se to dešava tek na trideset godina i zamislite onda koliko je to važan i dobar tranzit koji vam donosi preporod i veliki uspeh. Tokom februara naravno oprez jedanaestog i dvadeset šestog kada su pomračenja, bez velikih odluka, bez jakih reakcija, prespavajte ako je moguće.Ostalih dana najviše ćete biti fokusirani na porodicu , dešavanja u kući ali i na neke poslove u vezi nekretnina. Februar je jako dobar za sve one koji nešto uče, polažu ispite, takođe moguća su putovanja ili neko rešavanje dokumenata i administrativnih zavrzlama koje su vas dugo opterećivale.Ljubav je moguća u okviru porodice, možda vam neko zanimljiv zakuca na vrata ,ali prava dešavanja na tom planu, dugoročna i ozbiljna biće od juna meseca .

VODOLIJA: Da vas podsetim da ove godine imate najbolji mogući aspekt usmeren na vaš znak a to je trigon Jupitera koji vam otvara sva vrata i svaki segment života čini uspešnim, naravno , u astrologiji ništa ne funkcioniše po principu padanja dobrih stvari sa neba u ruke, moraćete se malo i potruditi i iskoristiti to što vam najveći benefik Zodijaka daje . Februar vam pre svega dovodi Merkur u znak i to iskoristite da rešite sve ono što se tiče dokumenata, administrativnih stvari, dogovora, ugovora , takođe i učenja, putovanja koja ste možda odlagali .Mars u prirodnom trećem polju donosi vam i upoznavanja novih ljudi koji vam donose sveže ideje što je vama uvek drago i korisno, kroz ta poznanstva moguće je da ćete nešto menjati na poslu ili u okviru posla ili sam posao. Od tih ljudi koje upoznajete neke osobe biće za vas i zanimljive na ljubavnom planu pa je moguće započinjanje veze sa nekim ko je jako intelektualno inspirativan za vas.Oni koji su u braku oko 11.febrara neka izbegavaju konflikte pa će sve biti u najboljem redu .

RIBE: Ribe napuštaju Venera i Mars, možda vam je ova mala družina u proteklim mesecima donosila i previše neke tenzije, događaja na koje niste mogli uticati pa vam i neće pasti teško da ih ispratite. Oni odlaze u vaše prirodno drugo polje gde mogu biti mnogo korisniji , donose novac i popravljaju situaciju na poslovnom planu .Moguće je da dobijete bolju poziciju i bolje plaćen posao. Četvrtog i petog februara pazite na dokumenata , sa rezervom primajte vest koje dobijete i vi pazite šta izjavljujete i pred kim.Tokom februara i celog proleća imaćete puno obaveza na poslu , od 5.marta do 16.aprila nešto će vam se vratiti ili ne odrađen posao ili novac koji ste zaradili pa nije stigao na vreme , naravno, želim vam da bude ovo drugo .Na polju ljubavi mali predah u februaru a tokom marta intenzivna dešavanja sa nekim ko je i ranije bio prisutan u vašem životu.

Dijana Lukic Astro


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.