уторак, 20. децембар 2016.

Žena i sreća

Picture 
Kažu da ako se muž sa nepoštovanjem odnosi prema svojoj ženi, onda mu sreća okreće leđa. Zašto se to dešava?

Žensko kreativno mišljenje je mnogo puta jače od muškog, tako da je njena sposobnost da utiče na sudbinu veoma visoka, kako na svoju sopstvenu  tako i na sudbinu muža. 


Kada žena osjeća zadovoljstvo i sreću u vezi, onda za njenog muža počinje dobro, pred njim se otvaraju sva vrata i sreća počinje da ga prati na svakom koraku.
​Zbog toga što sa svojim srećnim i zadovoljnim unutrašnjim stanjem, snagom svog kreativnog mišljenja žena blagoslovi muža na uspjeh i privlači u njegov život povoljne događaje. 


Preko žene mužu se usmjerava ili tok dobra, sreće i prosperiteta, ili tok rušilačke sile.
Žena je tijesno povezana sa suptilnim sferama, svijetom energije, zato njene misli, njeno unutrašnje emocionalno stanje, koje formira fizički nivo, brže se realizuje. Ako žena nije zadovoljna porodičnim životom, nije zadovoljna sa mužem, njemu će biti teško da se ostvari, teško da uspije.

Zašto mudri muškarci ne štede sredstva za poklone svojim ženama, zašto se trude da ih zaštite od bilo kojih, neprijatnih poslova i okružuju samo prijatnim iskustvima? Oni znaju da je zadovoljna žena - izvor blagostanja i sreće za celu porodicu.
Picture  


Prevela: Beba Muratović -  bebamur.com 

 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.