недеља, 20. децембар 2015.

Zašto Srodne duše dolaze u naše živote?



Kosmos uvek ima nešto da nam poruči. Na nama je da li ćemo ga čuti...Postoje tri načina na koja srodna duša može doći u naše živote, a to je: s razlogom, na određeni period i za celi život. Važno je znati ove razlike jer kada znate zašto je srodna duša došla u vaš život, možete znati što očekivati od te veze.

Dolazak srodne duše s razlogom

Kad naiđete na srodnu dušu s razlogom, ona je tu kako bi zadovoljila određenu potrebu koja je izražena u vašem životu. Možda vam je potrebno vodstvo, pomoć kroz teška vremena, podrška, dubina razgovora ili jednostavno fizička, emocionalna ili duhovna prisutnost. To može trajati na trenutak ili doživotno, ovisno o kojoj vrti odnosa se radi.

Dolazak srodne duše na određeni period

Srodne duše ponekad se pojave na određeni period, ponekad čak samo na trenutak. Ti ljudi mogu poslužiti kao katalizatori za razmenu, rast i učenje ili se pojave u trenutku kada moramo nadvladati svoje strahove, ranjivost, kada trebamo nekoga kako bi protresao naš sustav verovanja ili kada trebamo otkriti talent kojeg nismo svesni. Bez obzira na razlog, ove srodne duše s nama ostaju samo jedan period i odlaze kada ispune svoju svrhu.

Dolazak srodne duše za celi život

Kada se srodna duša pojavi kako bi ostala s nama celi život, to su uglavnom veze Blizanačkih duša. Pomažu nam da savladamo lekcije koje su tako duboke, tako komplikovane da zahtevaju uvek mnogo ljubavi kako bi se duboko apsorbirale.U takvoj vezi, snaga jedne osobe koristi se za jačanje druge osobe.
Između tih duša vlada sklad, mirnoća i sve teče tako dobro da ostaju doživotno zajedno. Ti odnosi su retki i dragoceni kao fini dragulji i mi bi se trebali osećati neizmerno blagoslovljeni ako ih susretnemo u našim životima.

Određene duše imati će osećaj kao da se poznaju iz prošlog života.Služe nam kao ogledala. Ono što vidimo u drugoj duši odražava našu vlastitu dušu.


Astrolog Mira -Markovic 

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.