недеља, 20. децембар 2015.

Kako horoskopski znaci prekidaju vezu


Primijetili ste da niste zadovoljni vašim partnerom, ohladili ste se, pokušavali ste već mnogo toga da bi vašu vezu popravili, ali sve je uzalud... Možda vam se u međuvremenu svidio neko drugi? Nisu ni važni razlozi, shvatili ste da to nije to i da je došlo vrijeme da se rastanete. Neki horoskopski znaci lakše prekidaju vezu, nekima to mnogo teže pada.
OVAN
Ovan neće baš dugo trpjeti da ostane u vezi za koju je shvatio da mu više ne odgovara. Ako se ohladio tu nema puno pomoći, ubrzo ćete to saznati. Ako ste primijetili da u posljednje vrijeme nije toliko strastven kao što je bio, da nije baš puno zainteresovan da se sa vama vidi kao što je to bilo na početku, to su već ozbiljni znaci za uzbunu. Ono što slijedi je da će vam direktno reći da ne želi više da se sa vama viđa, a ako zahtijevate i da vam konkretno kaže zašto, on tu neće puno okolišati i na najdirektniji način će vam to saopštiti. Možda će vam se to učiniti grubim i kao po „kratkom postupku” ali makar vas neće zavlačiti.
BIK
Bikovi malo teže raskidaju vezu, naročito ako je ta veza duga. U stanju su da dosta trpe i da preko mnogo čega prelaze, ne zato što vas vole, već zato što su se navikli na vas. Ali naravno, njihovo nezadovoljstvo ćete itekako primijetiti.
Prestaće da vam ugađaju kao što su to inače radili, izbjegavaće druženja sa vašim prijateljima iz raznoraznih razloga, odjednom će se stvoriti nova interesovanja u koja vi niste uključeni i ubrzo ćete se osjetiti veoma usamljenim i kao da ste višak u svakoj situaciji. Na pitanje: "Šta se to dešava" optužiće vas da ste vi do toga doveli i da ste vi krivi za sve, i da on jednostavno ne može preko toga da pređe. Svojim nezainteresovanim ponašanjem će vas natjerati da ga ostavite ili će, poslije dovoljno vremena, pronaći valjan razlog za prekid, a to može da traje veoma dugo.
BLIZANCI
Ako vašem partneru Blizancu niste dovoljno interesantni i inspirativni, ako se ohladio ili pak najčešće zaljubio u nekog drugog, vrlo brzo ćete to primijetiti. On vam to možda neće direktno reći ali će vam svakako staviti jasno do znanja. Prvo što će uraditi je da će početi da vas izbjegava sa raznim izgovorima koja će vam se odmah učiniti sumnjivim. Kada ste zajedno, neće više kao navijen pričati o svemu što mu se izdešavalo tog dana jer je izgubio potrebu to sa vama da podijeli. Počeće, mnogo više nego što je uobičajeno, da zaboravlja na raznorazne dogovore, a na direktno pitanje o vašem odnosu, neće imati valjana objašnjenja. Moliće boga da se naljutite i da vi njega ostavite. Tek kada se budete baš razljutili i počeli da ga napadate i osuđujete, tada će vam napokon priznati da se ohladio i da je to razlog njegovog ponašanja.
RAK
Oni su takođe skloni da se mnogo vezuju, tako da će im raskid veoma teško pasti, naročito ako je u pitanju duga veza. Iako su se ohladili i utvrdili da nema više smisla nastavljati, neće moći tako lako da se odvoje od svojih partnera. Oni se emotivno vezuju za sitnice, za zajedničke prijatelje, za sjećanje na srećne dane ispunjene ljubavlju i romantikom, sve ih podsjeća na voljenu osobu i budi u njima neizrecivu tugu. I to ih stalno vraća da ponovo pokušaju, a potrebno im je dosta vremena da se zaista od svega toga rastanu. Raskid je za njih veoma bolan pa ga upravo zato odlažu u nedogled. A, kada do toga i dođe, dugo pate i stalno razmišljaju da nisu možda pogriješili. Jedino ako se zaljube u nekog drugog, tada sve to ide veoma lakše, ali čak i tada ih neće zaobići period tuge kroz koji neminovno moraju da prođu, naročito ako su tu osobu nekada mnogo voljeli.
LAV
Ako se vaš partner Lav odluči da vas ostavi vjerovatno ste ga mnogo razočarali i on to više ne može da trpi. On će vam reći da je vezi došao kraj, međutim ipak će vam dati još jednu šansu da se popravite. Morali biste konstantno da mu dokazujete da ga volite jer on ne voli mlake situacije, morao bi ponovo da se osjeti kao gospodar svoga carstva. Ako ste u stanju to da mu pružite on će ponovo biti vaš. Ako je veza već duže vrijeme u krizi i on se zaljubio u nekog drugog, tu više pomoći nema. Kasno je da bilo šta pokušavate jer je on svoje srce poklonio nekom drugom. No, neće vas odbaciti kao stari kaput, potrudiće se da bude džentlmen. Čak vam može ponuditi pomoć u raznim situacijama i ponašati se veoma prijateljski. Nemojte se ponadati da bi vremenom neke stvari mogle da se isprave, on je jednostavno velikodušan, jer takva je njegova priroda.
DJEVICA
Djevica je već odavno sve izanalizirila prije nego što je donijela odluku da prekine vezu. Već duže vrijeme ona vam govori kako je nezadovoljna, stalno vam nešto prebacuje, često imate“ozbiljne” razgovore, ali vi vjerovatno ne mislite da je vaša veza u ozbiljnoj krizi, već više mislite kako je ona postala nesnosna i pravo džangrizalo. Međutim, ubrzo se ispostavlja da nije tako, ali već lako može biti prekasno. Pa poslije ko vam je kriv što niste obraćali pažnju na signale koje ste svakodnevno dobijali. Ako je pitate "zašto"?, ona će se samo kiselo nasmijati i to će joj biti još jedna potvrda da je donijela pravu odluku. Nemojte se ni vi praviti iznenađenim, odavno vam je baš sve rečeno.
VAGA
Prekid veze, naročito one koja je duga, Vagama će predstavljati veliki problem. Iako su se potpuno ohladile od svojih partnera i vrlo moguće već pronašle novu simpatiju, pomisao da moraju da se suoče sa svojim partnerima i kažu im istinu, stavlja ih na velike muke. Bilo bi najbolje kada bi to neko drugi mogao da uradi umjesto njih, a kada bi partner sam prekinuo vezu, to bi bilo idealno. Ovako, naprosto ne znaju šta da rade. U stanju su da se pretvaraju kao da se ništa ne dešava samo da se ne bi suočile. Iako su to već odlučile one odlažu, jer trenutno nije pravi trenutak za to. Njima je ustvari teško da saopšte partneru istinu jer se plaše njegove reakcije. Najviše čega se plaše je da ga ne povrede, da on ne pati, jer jednostavno nemaju srca za to. Često na kraju, kada se to sazna, partner ih optužuje kako su ga zavlačile a pritom nisu ni svjesni kroz koje je muke ona morala da prođe.
ŠKORPIJA
Ako Škorpija odluči da prekine vezu vjerovatno ste je mnogo razočarali. Ona smatra da je od sebe sve dala pa se sada veoma ljuti na vas što ste je iznevjerili. Poklonila je ljubav nekome ko to ne zaslužuje, bijesna je i ljuta zbog toga i očekujte da vam se osveti. Prije nego što prekine vezu staviće vas na mnoga iskušenja, kinjiće vas na razne načine, jer smatra da ste to zaslužili. Ako u svemu tome uspijete da prevaziđete sebe i posebno je iznenadite, možda će vam oprostiti. Međutim, ako se u međuvremenu zaljubila u nekog drugog sve pada u vodu. Ono što nagoni jednu Škorpiju da vas prvo muči, prije nego što vas napusti, je veoma teško razumjeti. Ta potreba dolazi iz dubine njene duše. Nekada vas je voljela a sada lako može da vas mrzi, jer srušili ste njene snove, i za to morate da budete kažnjeni.
STRIJELAC
Ako ste sa jednim Strijelcem bili u dugoj vezi on neće tek tako moći da vas napusti. Željeće sa vama da bude makar u prijateljskom odnosu, jer je kod njega to vrlo moguće. Ono što ćete primijetiti, što su znaci za uzbunu, je da vas neće tako često imati u svojim planovima, kojih inače ima mnogo. Isto tako neće više biti zainteresovan za zajedničke aktivnosti i druženja. Takođe, prestaće da se bavi vama kao što je to radio dok je bio zaljubljen, neće više imati rješenja za vaše probleme a uvijek ih je imao... jednostavno, primijetićete da sve manje i manje misli na vas. Prvo će početi od vas da odlazi u mislima...u idejama... a na kraju će se i fizički odvojiti. Imaćete utisak kao da ste došli do nekakve raskrsnice na kojoj vam se putevi razilaze.
JARAC
Ako ste sa jednim Jarcem u dugoj vezi on vas nikada neće ostaviti tek tako. Pa čak iako su emocije utihnule, iako su se strasti ugasile, postoje mnoge stvari koje vas vezuju a koje su njemu veoma bitne. On će prije ući u nekakvu avanturu da zadovolji tu potrebu nego da vas napusti. Ali, ako pak odluči da vas napusti, znajte da je prije toga veoma dugo razmišljao o svemu. On je po prirodi tradicionalista, vrlo trezveno razmišlja, vrijeme provedeno sa vama on nikako ne zanemaruje, ono što će ga navijesti da se odluči za prekid je jedan racionalan zaključak koji je donio jer vjerovatno smatra da vi ne posjedujete one kvalitete i osobine koje su njemu od presudnog značaja.
VODOLIJA
Ako Vodolija odluči da prekine vezu, naročito onu koja je duga, vjerovatno smatra da u vama nema više ni prijatelja, a to joj je veoma važno. Sigurno je da ste se u mnogim situacijama ponijeli veoma sebično i najviše ste je razočarali u ljudskom smislu.Ona bi sa vama mogla vječno da ostane u vezi koja je zasnovana na dubokom prijateljstvu, to bi moglo sve što nedostaje da nadomjesti, ali ako toga nema, tada više nema smisla da budete zajedno. I ona će vam to iskreno reći bez imalo okolišanja. Znake za uzbunu ste sigurno već dobijali ali niste obraćali pažnju na njih, i moguće je da je sada kasno za sve. Ona vjerovatno smatra da ste je u nekom trenutku izdali i preko toga ne može da pređe.
RIBA
Ribe su sklone idealizaciji svojih partnera i morali biste prilično da je razočarate da bi poželjela da prekine vezu sa vama. Čak i tada su one u stanju da se žrtvuju za svoj ideal i da cijelu situaciju posmatraju kroz ružičaste naočare. Ako je već duže vrijeme nezadovoljna i ako se u međuvremenu pojavi osoba koja će je inspirisati, tada povratka više nema. Morali biste mnogo ranije da prepoznate znake za uzbunu i da se potrudite da opet budete prvi u njenom srcu. Ako je ipak riješila da prekine vezu sa vama to može uraditi na veoma čudan način. Počeće da vas izbjegava, imaće razne izgovore koji će biti prilično sumnjivi, sve će ukazivati da je ona svoje srce poklonila nekom drugom ali to vam nipošto neće priznati. Postoji mogućnost i da uđe u tajnu vezu, vi ćete to primjećivati ali nećete sto posto biti sigurni šta se zapravo dešava. Ostaviće vama da vi prekinete tu agoniju a ona će se iz cijele situacije izvući na tipično Riblji način.
\izvor BlicНема коментара:

Постави коментар