субота, 5. август 2017.

Sunce u 8. kući


sunce-u-8-kuci 

Osobe rođene sa Suncem u 8. kući natala sve smatraju vrlo bitnim, iako to najčešće ne pokazuju. Veoma su osećajni, ali svoje emocije vešto skrivaju. Njihov vladajući znak je Škorpija, što govori da su u skladu sa svojim osećanjima. 

Sunce predstavlja energiju, originalnost, prosperitet i hrabrost, a kada se ono nađe u 8. kući natala onda ukazuje na neprekidno pronalaženje izazova za prevazilaženje prepreka. Ništa što ove osobe dožive nije banalno ili jednostavno iskustvo. Uvek postoji neko skriveno značenje koje samo ove osobe mogu da spoznaju. Svesni su svega što se događa u njihovom okruženju i ništa im ne može promaći. Sposobni su da prepoznaju kada neko nešto pokuša da  sakrije od njih.

Ove osobe su vrlo intiutivne i druge ljude čitaju kao otvorenu knjigu. Trude se da što pre dođu do samog srža problema, a njega rešavaju na jedinstven i autentičan način. Imaju dobar osećaj za to kako da postupe u kom trenutku i šta da kažu u svakoj situaciji. 

Ako upadnu u monotoniju sve im brzo dosadi. Potrebno je uložiti puno energije kako bi im privukli i zadržali pažnju. 

Otvoreni su za razne avanture i spremni su da iskuse razne stvari. Spremni su da tragaju za inspiracijom ili alternativnim načinima kako bi se uzdizali na lestvici postojanja, tj. postigli neki viši cilj. Svoju neverovatnu sposobnost opažanja trebaju iskoristiti u lične svrhe, jer im to može pomoći da se osete da imaju veću kontrolu nad svojom sudbinom, budući da često ne misle tako. 

Ali, teško je udovoljiti osobi sa Suncem u 8. kući natala. Oni zapravo ne pokazuju olako emocije ni prema čemu. Sve drže zaključano, daleko od očiju svakog ko bi mogao u nekom trenutku iskoristit nešto protiv njih. Kada su u pitanju njihova osećanja i otvaranje nekome, nemaju poverenja. Očekuju da se prvo dotična osoba u potpunosti preda njima, i srcem i dušom. Tek tada postaju spremni da ponude neke delove istine o sebi. 

Jedino mesto gde su u potpunosti ranjivi je spavaća soba, gde oslobađaju svu svoju seksualnu moć, budući da je Pluton vladajuća planeta ove kuće. To je sastavni deo njihovog duhovnog razvoja. 

Takođe, trebaju naučiti da ne prihvataju sve tako lično, jer tako mogu odgurnuti pojedine osobe od sebe. 

Sunce u 8. kući u astrologiji ukazuje da se ove osobe osećaju kao da neke stvari najbolje znaju, ako ne i sve, i da često nisu spremni da ljudima daju drugu šansu. Ovo je pre svega odbrambeni mehanizam. Ukoliko ne dozvole sebi da saznaju tuđa iskustva, mogu propustiti to uzdizanje na lestvici. 

Trebali bi da pokušaju da otpuste neke kočnice, jer tako mogu otvoriti neka vrata koja bi možda inače bila zatvorena za njih. Ukoliko svoj ego iskoriste za lično napredovanje, uvideće šta ih čini najsrećnijim. Ne treba da se fokusiraju na negativne stvari, jer su skloni da stvari shvataju na najgori način. Optimističan pogled na svet ih može dovesti do višeg nivoa svesti.

Izvor alphapisces.org

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.