петак, 4. август 2017.

💖🌸💖🌸💖🌸💖🌸💖🌸💖🌸💖🌸💖🌸 Peta godišnjica bloga!

💖🌸💖🌸💖🌸💖  





Sve kolege blogeri čestitke su uputili još pre desetak dana. Ja eto kasnim, ali ne sasvim slučajno. 
Želim baš na današnji dan da vam čestitam još jednu Novu Godišnjicu.
Kao što to na godišnjice biva, red je da slavljenici kažu neku prigodnu, lepu reč. 
Da ja više ne vrdam sa tim već da kažem štogod prigodno.
Happiness essential’, piše i u podnaslovu, a šta vas to može učiniti srećnim? Koristite ono što vam je Bogom dano, naplatite svoj život delima.
Najveći dar koji je čovek dobio je mogućnost izbora – koristite tu činjenicu, stalno pravite izbore, iskoračite! 
Ima još jedna stvar po kojoj, mudraci kažu da je čovek specifičan. Od svih živih stvorenja, čovek jedini ima tu moć da kreira sopstvene svetove. Informacije koje prenosimo drugima, aktivnosti kojima delujemo na druge (i sebe), postojane kreacije našeg rada, misli i ideje koje nam se javljaju dok razmišljamo o nečemu, sve to čini naš jedinstveni mikrokosmos koji po sopstvenom nagođenju dimenzionišemo i uređujemo.
Ja vas pozivam, trošite svoju Bogom danu energiju, donosite odluke, kreirajte svoje svetove, živite život svakog minuta! Jer kao što vidite, vreme leti!

Osvrti :
Drugi običaj jest da se na upečatljive datume pravi neki presek, da se osvrnemo iza sebe, pogledamo šta smo uradili, izvučemo neke pouke i zatim na osnovu njih donesemo eventualno i neke nove odluke.
Pa da počnem ja da seciram prethodni period postojanja bloga.
Blog je kreiran na Blagu Mariju 4. avgusta 2012. godine i u 60. meseci postojanja izbačeno je 4480 postova. Ovo je u granici pristojnog, naročito ako se uzme u obzir da je sadržina postova takva da ih treba malo “žvakati”.
Na žalost, prekomplikovano mi je odvojiti statistiku za blog iz statistike za čitav domen tako da ću dati sumarne podatke a izdvojiti ono što mogu na prvi pogled.
Dakle, u prethodnih šezdeset meseci  (od trenutka kreiranja bloga do današnjeg) dana domen www.happinessessentialblogspot.com posetilo je 381.335  ljudi.

Sasvim solidan fan klub SmeškoImage result for 5 years blogging
 

Hvala svima koji posećuju blog i komentarišu! Volela sam svaki minut ovog petogodišnjeg putovanja (čak i torturne prve godine sumnje i nesigurnosti).

Na Svetu Mariju Magdalinu - Blagu Mariju
Leta gospodnjeg 2017.

Pozdravlja Vas, 
Vaša Prpošnа 




Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.